Volkswagen Golf R400, den mest kraftfulla Golf

Volkswagen Golf R400, den mest kraftfulla Golf

Volkswagen Golf R400 prototyp kan vara på gatan i morgon eftersom det tar mekaniska element som redan finns i andra bilar i Volkswagen Group. Den har 400 hästkrafter och accelererar från 0 till 100 km per timme i 3,9 sekunder.

Volkswagen Golf R400, foton och officiella uppgifter

Volkswagen Golf R400, foton och officiella uppgifter

Volkswagen Golf R400, foton och officiella uppgifter

Volkswagen Golf R400, foton och officiella uppgifter

Volkswagen presenterar Beijing Auto Show en prototyp som har många övertoner av att vara en verklighet du får ett bra mottagande från allmänheten. Det kallas golf R400 och går ett steg längre än R-versionen finns nu tillgänglig på återförsäljarna eftersom det ger extra 100 hk till totalt 400 hk.

den mekanisk hjärtat av Volkswagen Golf R400 Den är kompakt och modulable 2,0 TSI motorn. Detta fortsätter Volkswagen Group god frukt eftersom det är samma som används, bland andra modeller, Audi S3 och Golf R. I den tyska multinationella är övertygade om att du måste ge mycket spel.

Om det i den sista Geneva Motor Show presenterade denna motor på en prototyp Audi TT, som kallas 420 eftersom dessa är CV ger nu placeras i denna Volkswagen Golf R400 att sträcka sin hästkrafter till den siffran. Golf R 400 har 200 hk per liter deplacement, hög specifik utgång egen sportbil snarare än en kompakt bil. Dessutom når maximalt vridmoment 45 mkg mellan 2400 och 6000 rpm. 4MOTION Golf R systemet har förfinats och använts Haldex-5 driven elektropumpolja.

Tack vare den lätta automatlåda DSG dubbla kopplingar och låg vikt av kroppen, den Golf R 400 vistelser i 1.420 kg Total. Och det trots inklusive all-wheel drive. Resultat: en relation 3,55 hk / kg.

Utanför R400 det påminner om andra bilar och mytiska. Enligt konstruktörerna av Volkswagen “man har utökat bredden av kroppen med 20 mm på varje sida och den nya fender designen är en modern tolkning av den legendariska Rallye Golf G60 1988”.

Om utomlands också uppmärksammats av gula ornament, bortsett från en 19 tums hjul och en stor bakre spoiler med tredje bromsljus inbäddad i den, är inuti lika slående. De centrala band sätena har korsstygn och är tillverkade av Alcantara vävnad. På höjden av huvudet och på sidoytorna, är sätena klädda som kallas VW "kol läder".

Adblock
detector