Audi TT 2.0 TDI quattro, till försäljning i början av 2017

Audi TT 2.0 TDI quattro, till försäljning i början av 2017

Utbudet av Audi TT, både Coupé och Roadster, välkomnar den nya varianten Diesel 2.0 TDI 184 hk med quattro permanent fyrhjulsdrift.

Audi TT 2.0 TDI quattro, dina bästa bilder

Audi TT 2.0 TDI quattro, dina bästa bilder

Audi TT 2.0 TDI quattro, dina bästa bilder

Audi TT 2.0 TDI quattro, dina bästa bilder

Intressant utveckling som kommer att införliva de olika Audi TT tidigt 2017. Den kommersiella utbudet av detta sports, både i kroppen variant coupe och dess cabriolet version Roadster, Du kan väljas med den nya varianten 2,0 TDI 184 hk och quattro permanent fyrhjulsdrift.

den Audi TT 2.0 TDI quattro motorn inkorporerar kända diesel av fyra cylindrar och 2,0 liter med ström 184 hk och maximalt vridmoment på 38,74 mkg mellan 1750 och 3250 rpm. Kopplad till automatisk dubbelkoppling S Tronic sjuväxlade, annonseras det för TT Coupé följande prestanda och förbrukning: en acceleration av 0 till 100 km / t på 6,7 sekunder, en topphastighet på 234 km / t och en genomsnittlig förbrukning av 5.2 till 5.4 l / 100 km; i fallet med TT Roadster 2,0 TDI quattro version, kan den accelerera från 0 till 100 km / t på 7,0 sekunder och kan nå 230 km / t toppfart och ackrediterar en genomsnittlig förbrukning av mellan 5,4 och diesel 5,6 l / 100 km.

den priser för den spanska marknaden New Audi TT 2.0 TDI quattro fortfarande inte har de tillkännagivits, men du kan ta som en referens officiella priser i Tyskland, som startar från 41.250 euro för Coupe version och 43,650 euro för Roadster variant.

Audi TT 2.0 TDI quattroAudi TT och quattro: känslor och grepp

den Audi TT systemet ingår permanenta fyrhjulsdriften quattro, så att du kan ringa den här bilen sportig karaktär ger en balanserad dos av dynamik, säkerhet och mobilitet.

I tarmarna av quattro drivsystem, vi hittade en lamellkoppling manövreras elektrohydrauliskt för uppdelning vridmoment mellan två axlar, men i vardagliga situationer momentdelnings utförs helt till framhjulen (endast ett par skickas till den bakre när vidhäftningen minskar på bakaxeln). I många situationer, fungerar dragkraft quattro synkront med selektiv kontroll av enskilda par för varje hjul, en programvara funktion intelligent styrning Elektronisk stabiliseringskontroll (ESC).

Det dynamiska drivsystemet finns också i Audi TT 2.0 TDI quattro, vilket gör denna bil ändra sin karaktär och beteende. Föraren kan välja mellan flera program –komfort, auto, dynamisk och individuell effektivitet-. Beroende på den ena eller andra parametrar varierar svar gaspedal, den management hjälp och drift av S tronic.

Adblock
detector