McLaren P1 GTR, alla data i hybriddjur 1000 hk

Den nya McLaren P1 GTR är den nya hybrid odjuret framkallats av McLaren Automotive, som inte bara överraskar med sin futuristiska och aggressiva design men även genom deras nummer: 1000 hästkrafter och mer än 2,5 miljoner euro. Dess officiella öppning: på Geneva Motor Show 2015.

McLaren P1 GTR, alla bilder

McLaren P1 GTR, alla bilder

McLaren P1 GTR, alla bilder

McLaren P1 GTR, alla bilder

Om ‘civiliserade’ produktionsversion av hybrid superbil McLaren P1 var redan ett tekniskt avfall, dess prototyp version P1 GTR ett steg upp. Presenteras som en prototyp till en handfull privilegierade förra sommaren i Concours d’Elegance i Pebble Beach (Kalifornien, USA), det brittiska företaget har just gjort allmänheten mer officiella uppgifter och fotografier denna autentiska hybrid fä, att officiellt presenteras och som en fordonsproduktion i Geneva Motor Show 2015 att hållas under de två första veckorna i mars.

McLaren lovar för nya P1 GTR en maximal effekt på 1000 CV. I sina tekniska inälvorna, i centrum motor bensin 3,8 V8 biturbo 800 hk och en elektrisk motor av 147 kW (200 hk). avseende på P1 produktion, som kommer att tillverkas endast 375 enheter, den ökad effekt det är 84 CV, medan lätthet är en annan stor framsteg inom detta supercar, som McLaren säger nya P1 GTR är upp till 50 kg lättare än ‘normal’ P1, tack vare den ökade användningen av material såsom kolfiber, polykarbonat fönster och titan nya avgassystemet.

McLaren P1 inuti GTROm din exteriör design är en utmaning för alla sinnen, med många vikar, en kropp på marken och en bakre spoiler mastodóntico storlek, McLaren P1 inuti GTR inte lämna dig oberörd. Dess ratten är inspirerad av bil Formel 1 säsong MP4-23 2008, med vilken McLaren Han vann förarnas titel handen Lewis Hamilton. Från denna flyer du kan konfigureras både makten leveransen av de två motorerna som några viktiga aspekter av chassi.

den McLaren P1 säten GTR De är gjorda kolfiber. Dessa platser är särskilt utformade enligt kropp morfologi sin tur ägar pilot. En bild av en racerbil, har bälten med sex-punkts selar och ankare.

Som vi meddelade för några veckor sedan, det beräknade priset McLaren P1 GTR Det är 1,98 miljoner pounds (cirka något mer än 2,5 miljoner euro vid aktuella växelkurser). Som ni kan se, garaget av gudarna av Olympus har en ny medlem.