A "mystiska" Ateca Seat Cupra och hjul Nürburgring (video och data)

A “mystiska” Ateca Seat Cupra och hjul Nürburgring (video och data)

Kan du tänka dig en Seat Cupra Ateca? Eftersom allt tyder på att det kan finnas en ultra sportig version av SUV spanska, enligt en inspelad video av en Ateca "mycket mystiskt" rullande i Nürburgring.

En Ateca Seat Cupra? Varken bekräftas eller motbevisar ...

En Ateca Seat Cupra? Varken bekräftas eller motbevisar ...

En Ateca Seat Cupra? Varken bekräftas eller motbevisar ...

En Ateca Seat Cupra? Varken bekräftas eller motbevisar ...

den ny Seat Ateca är att vara en framgång för det spanska företaget. Under de första fyra månaderna av året, har etablerat sig bland SUV-modeller som säljs i vårt land, enligt uppgifter från registreringar av nya fordon som är registrerade (se detaljer om bilar och SUV nytt i Spanien).

den spektrum den Ateca Seat Det kommer att utökas snart med ankomsten av franska versionen, en av de viktiga nyheterna (nya officiella namnet på den förstnämnda i nästa Automobile Barcelona Barcelona Motor Show). Denna nya variant kännetecknas av en rad estetiska detaljer på utsidan och insidan och en rad tekniska egenheter och utrustning som används för att accentuera sportighet av denna SUV. Den Ateca Seat FR finns med flera motorer, inklusive den nya varianten höjdpunkter 2,0 TSI 190 hk, kan bringas i ingrepp både en manuell och en automatisk dubbla kopplingar DSG.

Tja, i sittplats verkar vilja gå ett steg längre och kan utveckla en Ateca möjligt Cupra. Enligt den video som medföljer denna information kan du se rulla en "mystisk" Ateca på Nurburgring, huvud- och referens där de får nästan alla nya fordon chassi.

detta Ateca Seat Cupra möjligt förekommer i videon den utmärker sig genom att införliva en fälgar och däck av generös storlek, och en något olika stötfångare som kan ses i andra versioner av Ateca.

Ateca Seat CupraAteca Seat Cupra: tekniska detaljer och rivaler

Och vilken makt kommer detta förväntas Ateca Seat Cupra? För närvarande finns det ingen officiell information, men om vi håller oss till den senaste utvecklingen av SEAT Leon Cupra, den ultra sportig version av SUV spanska bör ha samma motor, dvs en blockera 2,0 liter bensin TSI, med 300 hk effekt och maximalt vridmoment på 38,74 mkg.

I händelse av att Ateca Seat Cupra når tillverkade, rivaler SUV sports marknaden skulle inte vara många. När det gäller deras direkta motståndare behöver modeller som Nissan Qashqai, Peugeot 3008 Hyundai Tucson eller inte har någon variant som sportig och radikal natur. Utforska lite i segmentet SUV, Vi hittade bara enstaka fall som GLA 45 AMG Mercedes, Audi RS Q3 och BMW X4 M40i. Ett steg väl över och vid en avlägsen segment Ateca möjligt Cupra, vi är Stratosfären SUV sports liknande av BMW x5m / X6M och Porsche Cayenne Turbo / Turbo S / GTS.

Vi ser fram emot därför all ny information om detta Seat Cupra hypotetisk Ateca. Under tiden, här kan du se video Ateca på Nurburgring en mer än enastående idrotts förmågor …

Du kan också vara intresserad

– Seat Alora: ny SUV 7 sitsig super Ateca?

– Skoda Karoq: vi prova den nya SUV-klon Ateca Seat

– Ateca Seat, Skoda och VW Tiguan Kodiaq: vad är Diesel SUV bättre?

Adblock
detector