Devel Sixteen, sport av 5000 hk

Devel Sixteen, sport av 5000 hk

Det har varit en av de stora stjärnorna och exklusiva Hall of Dubai 2013, vi hänvisar till Devel Sixteen skrämmande sport, sportsligt geni och excentricitet vars V16 motor kan ge 5000 hk. Slutproduktionsversion kan vara klar 2015.

Devel Sixteen, bilen av 5000 hk

Devel Sixteen, bilen av 5000 hk

Devel Sixteen, bilen av 5000 hk

Devel Sixteen, bilen av 5000 hk

“Det är en supercar tillverkas i Dubai (…). Vi vill bara bil att slår alla rekord‘Så utmanande och tydligt Rashid Al-Attari, den skaparen och ansvarsfull utveckling devel Sixteen.

den devel Sixteen eller superdeportivo ‘made in Dubai’ Det erbjuder en utmanande exteriör design, en kropp på marknivå och med många aggressiva aerodynamiska element som ger en mer estetisk egen rymdfarkost att sport ‘kött’. Vad har setts i Hall of Dubai 2013 är en avancerad prototyp av den slutliga produktionsversionen, som skulle kunna vara klar på cirka 14 månader, det vill säga för det första eller andra kvartalet 2015.

Utöver sina slingrande former och specialdäck som skapats speciellt för denna utomjordisk, höjdpunkten i devel Sixteen är ditt motor. Enligt Rashid Al-Attari-konto har denna hiperdeportivo en V16 motor turbos laddade fyra stora. Och civiliserade för dagligt bruk, sexton Det drivs av 8 aktiva cylindrar och det ger effekt 800-900 CV. Afortunadísimo drivrutin om du vill kan du trycka på Knappen ‘odjur’, ögonblick då hjärtat av sätter den maximala prestanda 16 cylindrar och fyra stora turbos. På den tiden pressas de de otroliga 5000 CV ren brute force.

På grundval av detta fader ‘varelse’ Rashid Al-Attari, säger devel Sixteen du kan övervinna 560 km / t, vilket skulle pulverisera den absolut maximala hastighetsrekord för produktions bil. Denna post hålls av den amerikanska besten Hennessey Venom GT, med 427,6 km / t, följt av Koenigsegg Agera R (420 km / t). Bugatti Veyron Super Sport (1200 hk) har genomfört flera tester som slungades honom över 440 km / t, även om ingen har certifierats officiellt av Guinness World Record organisation.

vår åsikt

Vi är angelägna om att veta mer och mer information om denna imponerande Devel Sixteen, vars slutpris säker på att vara på höjden av sin makt, otaliga petro dollar och euro bara lämpar sig för de mest välbärgade ekonomier. I länder som utgör Förenade Arabemiraten, har verkligen ingen brist på friare. Samtidigt är vi kvar med mer ‘vardagliga’ bilar som Bugatti Veyron Super Sport eller en Porsche 911 Turbo, till exempel.

Du kan också vara intresserad

– De fem snabbaste bilarna på planeten

– Det bästa av Dubai Motor Show 2013

Adblock
detector