2017 Toyota GT86: priset för Spanien

2017 Toyota GT86: priset för Spanien

Den 2017 Toyota GT86 kommer med en mer aggressiv design och chassi justeringar. Den upprätthåller samma effekt, men det sticker ut är dess konkurrenskraftigt pris.

Toyota GT86 2017 och renoverade försäljning Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 och renoverade försäljning Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 och renoverade försäljning Toyota coupe Boxer

Toyota GT86 2017 och renoverade försäljning Toyota coupe Boxer

Toyota har förstärkt några av de viktigaste punkterna i din GT86 den första större uppdatering av sin stora sport, som kommer till marknaden till ett utropspris på 32,990 euro för versioner med manuell växellåda. Även om det inte meddelat nya funktioner, Toyota samtal på sin officiella dokumentation recensioner att förbättra vridmoment och kunna erbjuda maximal effekt, om oförändrad 200 hk, för ett bredare område av motorhastigheter.

Inte heller kommer de att vara synlig del av förbättringar tillämpas chassi Toyota GT86 2017, med ytterligare svetspunkterna på de bakre hjulhusen, nya tjockare bakpaneler som förbättrar vridstyvhet och nya upphängningsfjädrar de förebåda en progressiv beteende. Vid den tiden, i botten av ny front och små deflektorer på sidorna gör att luften kan mer effektivt omge fordonet, vilket tyder på en bättre prestanda vid hög hastighet. Dessutom ingår i tändningsnyckeln förnyat stabilitetskontroll VSC, med en mer tillåtande ‘Spår’ -läge som kommer att glädja den skickligaste tillåta förbättrad glid av den bakre öppningen i utloppsgasen av de kurvor ledarna.

2017 Toyota GT86Stilistiskt, den nya Toyota GT86 2017 erbjudanden mer aggressiv utformning, med mer kraftfulla stötfångare, låga och mest effektiva från den aerodynamiska synvinkel och en bakspoiler aluminium svartmålad att hålla starkare till marken tåget bakre galler. Inuti plus en ny mindre ratt debuterar en ny TFT-färgdisplay och 4,2 “, vilket ökar den information som gör föraren. Nu visar konsumtionen, medelhastighet, oljetemperatur och lämpliga data för att rulla på spåret och varvtiden eller de G-krafter för att där bilen utsätts.

Komforten och kommunikationsutrustning har också beaktats så att 2017 Toyota GT86 nu har Toyota Touch 2 med multimedia skärm 6,1″, Bluetooth 3.0-anslutning, webbläsare Toyota Touch 2&Gå med avancerade funktioner och appar med tillgång till fria uppdateringar under de första tre åren.

den 2017 Toyota GT86 Det finns nu i den officiella återförsäljarnätet Toyota Spanien, från 32,990 € eller 386 € per månad med Betala per Drive, betalningen formel för användning av Toyota Spanien.

Du kan också vara intresserad

Toyota GT86 Så skall

Toyota GT86, Mazda MX-5, Nissan 370: oförfalskad kul coupe format

Adblock
detector