Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Du kan redan hantera den nya Toyota Aygo, en bil full av stad som står förutom alternativen med estetik, mycket japanska; pris 10.600 euro exklusive Pive planen och utrustning, luftkonditionering och parkering kamera bland andra.

Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Toyota Aygo 2015 priser och marknadsföring

Anländer senare än Citroen C1 och Peugeot 108, med vilken han delar supra-projekt och produktionsanläggning, även om det skiljer sig mer än än den gjorde i den första generationen. I själva verket, från B-stolpen tillbaka lagra några likheter i form av dörrarna på sidolister och även på bagageluckan, även inomhus om de går instrumentering och huvudkontroller.

Toyota AygoInitialt gör dess utseende med en enda motor, tre-cylindrig 1,0 vi redan visste, men förbättrades i djup för en mer konsekvent prestanda, med en momentkurva flackare, och minska friktion, men fortfarande något bullriga när att påskynda dess dynamiska kapacitet. I det här läget kan du presentera en genomsnittliga konsumtionen av 4,1 l / 100 km (0,2 mindre än föregående Aygo) i manuella versioner. Det är också erbjuds med en förändring av robotiserad koppling (ett urval av 450 euro) och en tredörrars variant som skulle spara 300 euro.

Även om det är tillverkat på plattformen av första generationen, har det granskats på djupet, med ratten i en mer upprätt ställning än tidigare och den elektriska styrningen programvara modifierad för att uppnå större känsla av styrning och kontroll; något som också involverat suspensionen fastare nu med stabilisator större diameter som i mycket försämrad asfalt kan även lämna dig känslan några vibrationer inne i kabinen.

Välutrustade

Toyota AygoDen Aygo erbjuds i en unik finish, som kallas X-play, vilket Det är långt ifrån vad som är vanligtvis en ingångsnivå. I själva verket har det metallfälgar, backstarts assistent, multifunktions pekskärm, bakre parkerings kamera och luftkonditionering. Tillsammans med denna version finns det två bättre utrustade men utan förmåga att utföra anpassningsarbetet begränsad serie. För att passa personliga smak det finns två valfria element såsom webbläsare (350 euro) och robotiserad automatisk växellåda (450 euro), plus två externa estetiska förpackningar, två inomhus, nio typer av aluminiumfälgar och fem färger i kombination bland dem skulle tillåta upp till 700 olika Aygos set.

Varumärket har också sökt förnya när det gäller sättet att sälja, sitt eget utrymme från och med nu kommer att identifiera exponeringar modell lanseras och en 3D-konfigurator så att användarna kan se i realtid och 360 resultatet av alla beslut som gäller dig. Utanför har han startat en kampanj som heter Pay för Drive genom vilka innovationer introduceras till vad som är konventionell finansiering. Så i det första året, kan kunden tillbaka när som helst bilen, medan följande kan göra på ett visst stadium på årsdagen av inskrivningen.

Aygo X-Play 3 Doors: 10.300 euro
Aygo X-Play 5 dörrar: 10.600 euro
Aygo x-citera 5 dörr: 11.600 euro
Aygo X-clusiv 5 dörrar: 11.600 euro

alternativ

Browser X-nav: 450 euro
Automatisk växellåda x-shift: 350 euro

Du kan också vara intresserad

Vi kör den nya Toyota Aygo

Adblock
detector