Renault Twizy RS F1, fick vi den första elektriska racing med KERS

Renault Twizy RS F1, fick vi den första elektriska racing med KERS

Vi har lagt bakom ratten i Renault Twizy RS F1, en version av elfordon ärver delar av världen konkurrens, såsom Formel 1 KERS -system cinética- energiutvinning. När den är aktiverad, gör det lilla modellen för att utveckla upp till 97 hk och når en hastighet av 110 km / t.

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Video: Vi testade Renault Twizy RS F1

Inte varje dag bilar som detta är. den Renault Twizy RS F1 är inte en bil avsedd för omhändertagande, men mer ett försök att visa den franska varumärket hur de skulle kunna integreras teknik i världen av konkurrens inom elbil serie. Renault talar om -system KERS för att omvandla den energi som frigörs vid inbromsning makt i extra- som den framtida turbo bilar ‘nollutsläpp’. Men med Twizy RS F1 de har gått vidare, att få det här systemet kan laddas Formel 1 under drift.

Dess funktioner talar för sig själva. den 17 hk Twizy serien utvecklar högre effekt blivit 97 hk när vi använder KERS. Detta system gör det möjligt att lägga till denna extra styrka i upp till 14 sekunder När den laddas fullt påbörjats. Den maximala hastigheten som kan uppnås med denna speciella version 110 km / t, Detta står i kontrast med den 85 km / t som kan nå standarden.

Renault Twizy RS F1

Konkurrensen ärver också en slicks däck som kommer från den formeln Renault 2,0 och ratt formeln Renault 3,5, plus en imponerande bakre spoiler, en bakre diffusor och omgjorda ‘spoiler’ front stil av bilarna.

i huvudväg Vi har redan testat och Vi vill att du ska känna styrkan i hans KERS. Missa inte videon.

Adblock
detector