Hirvonen och Latvala Ford Focus

Hirvonen och Latvala Ford Focus

Utnyttja Madrid Motor Show, Ford börja levereras två specialversioner av dess fokus, Hirvonen och Latvala kallas för att hedra sina två piloter WRC World Rally Championship.

Hirvonen Ford Focus Limited Edition

Latvala Ford Focus, begränsad upplaga

Hirvonen Ford Focus Limited Edition

Latvala Ford Focus, begränsad upplaga

Ford kommer att lansera två specialversioner baserat på deras Ford Focus, som ett resultat av hans senaste segrar i World Rally Championship -WRC- och som en hyllning till deras piloter. Dessa två varianter, betecknade piloter, Hirvonen och Latvala, De bygger på fokus och endast tillgänglig med tre dörrar kroppen och motorn 115 hk 1,8 TDCI.


Estetiskt på utsidan linje, dessa specialversioner kännetecknas av färgen på sin kropp, vit för Hirvonen och Latvala svart för att anta 18-tums hjul i Hirvonen och 17 inches i Latvala och en serie av aerodynamiska element både, sidor och bakre ände.
i dess interiör De är anpassade för klädslar som får en sportigare cut, den mattor har pilotens namn berörda och pedaler är tillverkade av aluminium för att ytterligare stärka den exklusiva och sports att han vill skriva ut dessa versioner karaktär.
bara 600 enheter kommer att göras av dessa specialversioner och det rekommenderade priset är 18,570 euro för Hirvonen och 18.470 för Latvala.

Adblock
detector