Seat Leon Green Laddhybridbil, så är den spanska hybrid

Seat Leon Green Laddhybridbil, så är den spanska hybrid

Seat Leon Green Laddhybridbil är den nya plug-in hybrid prototyp fordon presenteras av spanska märket. Det tillkännagavs autonomi i eldrift hundra procent ca 50 km, med en uppskattad genomsnittlig bränsleförbrukning på cirka 1,6 liter / 100 km.

Seat Leon Green Laddhybridbil

Seat Leon Green Laddhybridbil

Seat Leon Green Laddhybridbil

Seat Leon Green Laddhybridbil

Baserat på den tredje generationen av Seat Leon har det spanska företaget nyligen infört sitt huvudkontor Martorell (Barcelona) prototyp Lion Grön Laddhybridbil, eller annorlunda uttryckt, plug-in hybrid version populär kompakt Spanska. Den nya modellen är född inom miljö forskningsprojektet Cenit Verde, ett gemensamt initiativ som involverade 16 privata företag och andra 14 allmänheten.

den Seat Leon Green Laddhybridbil Det är en mer avancerad utveckling av den tidigare prototypen Leon Twin Drive. I fallet med den nya Lion Grön Laddhybridbil, det slå samman flera intressanta tekniska element. Först, är motorn valt en bensin 1,4 TSI 122 hp; å andra sidan, är det uppskattade motoreffekten 75 kW (ca 102 hk), medan den kombinerade utsignalen från hybridsystemet är ca 170 CV. Elektrisk energi lagras i ett batteri av 8,8 kWh kapacitet litiumjon.

För tillfället, effektivitet uppgifter Lion Grön Laddhybridbil De är fortfarande inte definitivt, men har väntat en genomsnittlig förbrukning på 1,6 l / 100 km och CO2-utsläpp på 36 g / km. Den beräknade hundra eldrift är cirka hundra autonomi 50 kilometer, medan den totala autonomi över 800 km.

den Seat Leon Green Laddhybridbil även det ger en ansökan om smartphones, som låter dig hantera och kontrollera dessa enheter från energiförbrukning, laddningsnivå i batteriet, laddningsprocessen och nivån på CO2-utsläpp och effektivitet uppnås vid körning i eldrift. Å andra sidan har även denna prototyp för Driving Cycle Predictor System, som analyserar körvanor att använda denna information och erbjuda alternativ för att ytterligare minska konsumtionen och därmed släpper ut mindre CO2.

Som vanligt i denna typ av bilar, Seat Leon Green Laddhybridbil Det finns två olika typer av last: en normal (vars uppskattade inte har avslöjat) och andra snabbare.

Vi fortsätter medvetna om allt runt Lion Grön Laddhybridbil, den ‘kusin’ Volkswagen Golf Laddhybridbil.

Adblock
detector