New Alfa Romeo Giulietta, inspirerad av Giulia

New Alfa Romeo Giulietta, inspirerad av Giulia

Alfa Romeo Giulietta förnyas. Ny turbodiesel motor, större anslutningsmöjligheter ombord och en förenklad rad sticker ut i den italienska kompakt uppdateras.

Alfa Romeo Giulietta 2016 är den italienska compact uppdateras

Alfa Romeo Giulietta 2016 är den italienska compact uppdateras

Alfa Romeo Giulietta 2016 är den italienska compact uppdateras

Alfa Romeo Giulietta 2016 är den italienska compact uppdateras

Med inspiration Alfa Romeo Giulia, den nya salongen italienska märket, Giulietta mottar en djup uppdatering. Vi pratar inte om en förändring av generation, men en ‘Restyling’, När det gäller transalpina bil får ny estetik, utrustning, teknik och med en helt ny motor.

Den renoverade Alfa Romeo Giulietta premieres turbodiesel 120 bhp 1,6 JTDM kraft och 32,6 mkg av vridmoment. Denna nya mekanism, med common rail insprutningssystem av tredje generationen, kan associeras med den automatisk växellåda Alfa TCT dubbelkopplings. I denna version, konstaterar 3,8 liter bränsle per 100 kilometer i kombinerad cykel, en nivå av CO2-utsläpp 99 g / km och en acceleration från 0 till 100 km / h i 10,2 sekunder.

Tekniskt sett har Alfa Romeo samverkan av Magneti Marelli, Italienska partner varumärke tuning underrede, suspensioner, avgassystem eller belysningsanordningar. För sin del redan kända i andra modeller av märket ‘Alfa-DNA’ kan välja mellan tre körlägen, som verkar direkt på motorns vridmoment, den automatiska svaret (i fallet med montering av TCT), antispinnsystem och stabilitet, bromsar, elektronisk differentialspärr och gasrespons.

Området av motorer i den nya Alfa Romeo Giulietta avslutas med fyra bensin varianter: 1,4 Turbo 120 hk 1,4 MultiAir Turbo 150 hk och 170 hk TCT och 1,7 Turbo 240 hk TCT. Diesel, förutom den 120 hk-version (manuell eller automatisk), finns även den 2,0 JTDM 150 HP och 175 HP TCT. Dessutom erbjöd den även en alternativ version av gasol och bensin, 1,4 TB 120 bhp, slutföra en rad nio mekaniska varianter tillgängliga.

Alfa Romeo Giulietta 2016

Alfa Romeo Giulietta 2016 sportigare design och teknik

Bland nyheterna presenterade den nya Alfa Giulietta, det italienska märket Det inspirerades av Giulia att kopiera vissa estetiska element i den kompakta modell: honeycomb galler och främre stötfångaren blinkning på italienska sedan; strålkastare, skär i stötfångare, avgas utgångar sneda, alu-fälgar, logo, … är förändringar i Giulietta.

i sportigare finish, ‘Veloce’, en kol effekt i strålkastarna, ljusa detales antracit i spegelhusen och dörrhandtag i ett visst sport stötfångare, och annan utveckling i kupén add. här interiör nya sportbil från italienska läder och Alcantara stolar med integrerade nackskydd och läderratt anatomiskt i ‘Veloce’ yta, nya svarta skär på mitt tunnel och dörrhandtag presenteras, …

En av de stora nya funktionerna som ingår i den nya Alfa Romeo Giulietta finns i tekniksektionen. För första gången i den italienska kompakta de är tillgängliga tjänster ‘Uconnect LIVE’, tillåta fullt ut integrera smartphone med multimedia system exklusiv bil genom en app för mobila funktioner. Det är också igen ‘Alfa Performance’, en tjänst som förhöjer körupplevelsen, som styr de viktigaste parametrarna i bilen och visa statistik, register och andra bilen på mobilen.

pekskärmar 5 eller 6,5 tum, Bluetooth-anslutningar, USB, extraanställda och audio streaming, DAB, SMS-läsare, navigationssystem med röst destination posten med ett enda kommando, digital radio … är några av de tekniska funktioner ingår i den nya Giulietta.

New Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta, förenklad intervall

den nya Alfa Romeo Giulietta Det finns nu bara i tre utföranden: en grundläggande, finns i tre versioner av bensin, diesel och tre bi-bränsle och inklusive 5 tums tjänster ‘Uconnect Live’ eller ‘Alfa-DNA’ deequipamiento väljaren mellan dess element. den Giulietta ‘Super’ Det är nästa nivå av utrustning, lägga dubbla zon klimatanläggning, farthållare eller möjligheten att lägga till (smartare) paket ‘Veloce’ (med mer sportiga inslag) och ‘Lusso’. Vid den övre änden är Alfa Giulietta ‘Veloce’, och med Brembo bromssystem, aluminiumfälgar 17 inches och andra element som diskuterats tidigare. Endast tillgängligt med turbo bensinmotor 240 hk.

Totalt är den italienska bilen erbjuds med 11 organ färger, 12 olika metallfälgar och två ytterligare trim paket, ‘Comfort’ och ‘synlighet’, för att öka sin begåvning.

New Alfa Romeo Giulietta

Du kan också vara intresserad

Jämförelse: Alfa Romeo Giulietta 2,0 JTDM vs Volkswagen Golf 2.0 TDI

Alfa Romeo Giulietta: Skäl att köpa

Alfa Romeo faktiska förbrukningen, verklig förbrukning av bilar

Adblock
detector