Zotye SR8: detta är den kinesiska kopia av Porsche Macan

Zotye SR8: detta är den kinesiska kopia av Porsche Macan

Ett annat exempel på "konstnärlig originalitet" en kinesisk bilmärket. Med dig alla nya Zotye SR8, en SUV med många likheter med Porsche Macan.

Zotye SR8: Porsche Macan redan klon

Zotye SR8: Porsche Macan redan klon

Zotye SR8: Porsche Macan redan klon

Zotye SR8: Porsche Macan redan klon

i Kina, den biltillverkare De har inte någon skam när du kopierar design av andra bilmärken, om de europeiska, japanska eller amerikanska. Det sista exemplet på en kinesiska kopia det ger företaget Zotye, vilket skapar en "ursprungliga och knäppa" SUV av namnet på SR8.

Om analyseras i detalj Zotye exteriör design SR8, omedelbart uppskattar vi många likheter med Porsche Macan. Både fram- och baksidan av SUV kinesisk Calcan nästan perfekt de Porsche Macan. Endast små och subtila former av utseendet på strålkastarna på Zotye SR8 skiljer sig något till dem som bär Porsche Macan.

Enligt bilderna som publicerats i vissa kinesiska medier, inre konfiguration Zotye SR8 också det presenterar många likheter med det inre av Porsche Macan. Ratten design, botten av mittkonsolen och även klockan ovanpå instrumentpanelen är element som redan sett i den tyska SUV.

Zoyte SR8, kinesisk kopia Porsche MacanDen officiella premiären av Zotye SR8 (I tidiga studier av kinesiska märket, började det att kallas T700) Tar plats i den kommande Peking Motor Show 2016, som äger rum den 25 april – 5 maj. Dess tillgänglighet i den kinesiska återförsäljare, från den andra halvan av året. Som mekaniker kapitel början Zotye SR8 Du kan väljas med en bensinmotor 2,0 turbo fyrcylindrig Mitsubishi källa och en maximal effekt på 190 hk.

Zotye SR8, är det senaste exemplet på kinesisk kopia?

Om du tror att Zotye det kommer att bli det sista exemplet på en kinesiska bil vars konstruktion uppenbart kopiera en befintlig bil, du är helt fel. I 2015, Jaguar-Land Rover Han försökte att vidta rättsliga åtgärder mot företaget om dess Jiangling X7 SUV Landwing, en SUV som skamlöst kopierat Range Rover Evoque.

Det brittiska företaget måste överge rättstvister mot det kinesiska företaget. den VD av Jaguar-Land Rover, Ralf Speth, kommenterade: "Det finns inga lagar, det finns inget att skydda i Kina, så vi måste ta de fakta som de är."

Du kan också vara intresserad

– Mest flagranta kopior av kinesiska bilar

– Porsche Macan: All data och priser

– Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Adblock
detector