Den nya Dacia Duster 2018, nästan klar (första video)

Den nya Dacia Duster 2018, nästan klar (första video)

Den nya generationen av Dacia Duster SUV kommer debut på den kommande Frankfurt Motor Show. Här är den första videodata och kungen av todocamino låg kostnad.

Dacia Duster 2018 och revving

Dacia Duster 2018 och revving

Dacia Duster 2018 och revving

Dacia Duster 2018 och revving

Den obestridda kungen av Låg kostnad SUV, den Dacia Duster, Det är på väg att släppa ny generation. Dess officiella debut kommer att äga rum i nästa Frankfurt Auto Show, kommer att hållas i den tyska staden December 24 september. Dagar innan dess release, kan du nu njuta av som förrätt den första videon av den nya generationen.

den Dacia officiella sida på Facebook Han har publicerat detta första video Duster 2018. Förutom klippet publicerar också ett kort meddelande som bekräftar att all information och alla data nya Dacia Duster De kommer att tillkännages i Frankfurt Motor Show.

Som kan ses på kort video som lagts på Facebook, kan vi se en Duster som inte förändras radikalt i utseende, behåller sin omisskännlig kroppsstriplines och kvadrat som de ger robusthet och styrka i sin exteriör design i stil med stadsjeepar verkligen. Bland dess betydande estetiska förändringar på första, belyser det en nya grillen och strålkastarna räkningen också nytt utseende.

i detta Dacia Duster första video av 2018 Vi kan också visa några sekunder en bit stötfångare skydd enligt främre stötfångare, samt ett användbart och praktiskt glidskenor placeras på taket. På grund av den korta videon, är det nästan omöjligt att fastställa förekomsten av estetiska förändringar i den bakre regionen. Så du se själv, Här är den första videon av Dacia Duster 2018.

Dacia Duster 2018: Några viktiga tekniska frågor

den New Dacia Duster 2018 Det kommer att tillverkas under produktionsmetoder CMF / C Grupp kompakt fordonsplattform Renault Nissan, så att denna SUV kommer att dela flera tekniska element med SUV Nissan Qashqai och renault kadjar.

När det gäller dimensioner nya Dacia Duster 2018, inga större förändringar väntas i detta avseende, så att den nya generationen bör mäta mellan 4,30 och 4,35 m lång (Den nuvarande modellen har en längd av 4,31 m). Beträffande möjligheten att om det kommer att bli en ännu större version, med en större kropp (om 4,6 m i längd) Och en interiör för sju åkande (den nya modellen bör kallas Grand Duster) Från Renault-Nissan fortfarande inte har bekräftat något åt ​​det.

i Mekanisk erbjudande Dacia Duster 2018, flera alternativ som övervägs. i bensin, Den kommer att innehålla den fyrcylindriga turboladdad 1,2 TCe 125 hk, medan i diesel med all sannolikhet att erbjudas propellrar 1,5 dCi 90 och 110 hk och 1,6 dCi 130 hk. För vissa marknader, får vi inte utesluta möjligheten att välja en motor atmosfärs bensin 1.6L eller bi-fuel version av GLP (LPG) och bensin.

Vi ser alltså den officiella bekräftelsen av alla data på nya och efterlängtade Dacia Duster 2018.

Du kan också vara intresserad

Det är Dacia Duster Oroch den Duster mer odjuret (video)

Dacia Duster 2018 och kommer att vara det nya låg kostnad SUV

Adblock
detector