SsangYong Tivoli D16T 115hp 4×4: faktisk forbruk og inntrykk

Vi hadde allerede testet bensinversjonen av Ssangyong Tivoli med utilfredsstillende resultater. ¿D16T vil oppnå dette Diesel AWD forbedre resultatet?

SsangYong Tivoli D16T 115hp 4x4, faktisk forbruk test

SsangYong Tivoli D16T 115hp 4x4, faktisk forbruk test

SsangYong Tivoli D16T 115hp 4x4, faktisk forbruk test

SsangYong Tivoli D16T 115hp 4x4, faktisk forbruk test

den SsangYong Tivoli Det er plassert i segment roader eller SUV "urbane" Det er et alternativ til modeller som Peugeot 2008 eller Citroen C4 Cactus. Når det gjelder sistnevnte har fordelen av å kunne velge firehjulsdrift versjoner -embrague multidisco-, men alt annet er vanligvis vises under sine rivaler.

i mekanisk kapittel, den SsangYong Tivoli D16T Det har en Dieselmotor på 1,6 liter 115PS Det er vist sterkt fra svært lave turtall, selv om det er sant at dens drift er raffinert og kraftige vibrasjoner som overføres til kupeen.

Som for dynamisk oppførsel og i henhold til vår første inntrykk, i denne SsangYong Tivoli D16T 4x4 Vi har lagt merke til noen forbedring i forhold til bensin versjonen og forhjulsdrift jeg testet i fjor, med en fastere innstilling din demping å hindre overflødig kroppsbalanse. den komfort Det er akseptabelt, men når du kjører på dårlig vei betingelse mismatch støy oppfattes i noen av plast fôr. Firehjulstrekk har en lås modus for å hjelpe forhånd effektivt på glatte overflater som søle eller snø, men anbefales ikke dette alternativet med mindre du har mye behov for denne type trekkraft fordi støvelen kapasiteten reduseres fra A265 405 liter, tilstrekkelig til å imøtekomme bagasje 4 beboere som kreves for volum.

SsangYong Tivoli D16T: deres faktiske forbruk

i henhold til vår førerprøver og i henhold til vår datainnsamlingsmetoder, ombord SsangYong Tivoli D16T 4x4 vi har fått en gjennomsnittsforbruket på 5,6 l / 100 km Den kan betraktes for forbedret SUV størrelsen på SsangYong Tivoli med en dieselmotor med liten forskyvning. Realiteten er at stasjonen har en bemerkelsesverdig effektivitet, møter et handikap vekt på 1.500 kg, langt verre rivaler. i urban bruk, forbruk blir oppnådd 6,1 l / 100 km, mens i vei Den oppfyller 5,3 l / 100 km.

Kort sagt: sikkert SsangYong Tivoli D16T 4x4 ikke når posten forbruk ICDs BlueHDI Renault eller PSA gruppen selv i 4x2-versjoner, men kan anses å dets bemerkelsesverdige resultater i denne delen.

Adblock
detector