Volkswagen T-Roc: den nya VW SUV kommer att anlända senare i år

Volkswagen T-Roc: den nya VW SUV kommer att anlända senare i år

Volkswagen T-Roc är den nya åtagande tyska företaget i SUV-segmentet. Här är de första detaljerna och våra första intryck.

2018 VW T-Roc nedräkning till den nya tyska SUV

2018 VW T-Roc nedräkning till den nya tyska SUV

2018 VW T-Roc nedräkning till den nya tyska SUV

2018 VW T-Roc nedräkning till den nya tyska SUV

Mina damer och herrar, er alla, den nya Volkswagen T-Roc. För nu, nya kompakta SUV Volkswagen Cabrio kommer inte att vara som prototypen vi träffade på Geneva Motor Show 2014; produktionsmodellen kommer att ha en praktisk femdörrars kropp och upprätthålla det namn som släpptes, som påminner om Tiguan och Touareg, tillsammans med en variant av engelska ordet "sten", att ingjuta offroad och crossover karaktär.

Producerad i den portugisiska fabriken Setubal på En grupp plattform MQB, den Volkswagen T-Roc kom ut på marknaden sen november, inledningsvis med fem motorer, tre bensin 1,0, 1,5 och 2,0 med befogenheter 115, 150 och 190 hk. För sin del, diesel, intervall skall omfatta 1,6 och 2,0 TDI enheter 115 och 150 hk. Som vanligt i märket, ingen brist i det totala intervallet utrustade varianter 4MOTION och dubbel koppling DSG sju hastigheter.

ansvarig för Volkswagen insistera på att nya VW T-Roc Detta är inte ett derivat eller en Golf "bror" minsta Tiguan, men ett nytt koncept med egen formspråk och kropp stil. deras dimensioner är mycket liknande den Golf, med en 4,23 m längd, en bredd 1,82 m och höjd av 1,54 m, det vill säga en lite kortare, men bredare och högre än en Golf. Så, tillkännager en trunk 400 liter och en anmärkningsvärd nivåer av beboelighet.

Vi har haft möjlighet att göra en kort provkörning med bensin variant 3 cylinder 1,5 TSI. Dess prestanda är spektakulära och är mycket snabb, enkel och rolig att köra.

Volkswagen T-Roc: interior

den inuti VW T-Roc bryter med tradition och lägger specifika dekorationer i ljusa färger, som lockar mycket uppmärksamhet. Nämligen, lägger till en "kluster" digital som Utvalda objekt, sväng tillhandahålls TFT stor skärm.

den fler resenärer "ansluten" kommer att njuta av VW ombord på T-Roc. Genom sin flytande konsol Mirror Link Interface och service "WiFi hotspot", Anslutningsmöjligheter är flera användare om de har installerat på sin smartphones den Apple och Android-program carplay Auto.

Du kan också vara intresserad

– Special ALL SUV marknaden: testning, real konsumtion …

– New Volkswagen Polo, i slutet av 2017

– Alla nya planer och framtid Volkswagen bilar

Adblock
detector