Officer! Seat Arona: vi bordade SUV anländer i november

Officer! Seat Arona: vi bordade SUV anländer i november

Vi vet officiellt vad Seat Arona. Och innan den anländer i november vi satt på en ny SUV som inte kommer att lämna dig oberörd. Detta är lillebror i Ateca.

Seat Arona: det är den nya SUV i bilder

Seat Arona: det är den nya SUV i bilder

Seat Arona: det är den nya SUV i bilder

Seat Arona: det är den nya SUV i bilder

En kommun i provinsen Zaragoza, Ateca, en som hör till provinsen Santa Cruz de Tenerife, Arona. Den spanska geografin vi flyttar handen Seat, som just har lagt fram en ny familjemedlem SUV, efter Ateca Seat. Seat Arona den andra modellen görs på MQB plattformen A0, efter nyligen presenterade Seat Ibiza, och markerar införandet av varumärket inom segmentet små stadsjeepar, konkurrerar bland annat med modeller som Renault Captur eller Peugeot 2008, eller med fortfarande Llagar Hyundai Kona eller Kia Stonic. Det kommer att byggas vid fabriken i Martorell Seat för alla och kommer att spela en nyckelroll för den spanska varumärket.

Hittills under 2017 har Seat Arona representerar redan den tredje utgåvan varumärke, efter redesign av Seat León och ankomsten av den femte generationen av Ibiza. den representerar den andra SUV varumärke fram till ankomsten av en ny modell 5 till 7 platser som kommer att släppas i 2018, vilket kommer att Skoda kusin Kodiaq, men förmodligen Seat är något mindre i storlek.

Arona till sin avbild präglas av Seat området med strålkastare och bakljus med trekantiga former och LED-teknik. Inside out bicolor LED omgivande ljus i rött och vitt. Vid ratten, alla förarorienterad. den sätena är kuvertering och bekväma. Mycket anpassningsbar, kan vi spela med tyger, nyanser och färger i den nya Arona. där upp till 68 möjliga kombinationer av färger. Till exempel är konsolen målade i samklang med instrumentpanelen och taket kan vara grå, svart, orange eller samma färg som kroppen. FR finish i en adaptiv fjädring levereras med två inställningar och Seat körprofil, som låter dig välja mellan fyra körlägen: Normal, Sport, Eco och individ. De finish som Seat Arona vara densamma som i Leon, Ateca och Ibiza: Reference, Style, xcellence och FR.

Seat AronaSeat Arona: större än Ibiza

Den nya Seat Arona tar sin bas den nya Ibiza, även om deras handlingar är mer generösa: åtgärder 4,13 meter lång, 70 mer än den Ibiza mm och 99 mm höga, upp till den 1,54 meter (Jämfört med en av sina rivaler, har den nya Renault Captur en höjd av 1,56 meter, mer). Seat Arona och ger större markfrigång för terrängkörning (den suspension lyfter kroppen 15 mm mer än Ibiza) Och större utrymme fram och bak. också har en större trunk som når 400 liter kapacitet (355 liter i Ibiza).

Seat Arona, laddad säkerhet

Dess kompakta design och dess höga körställningen gör Seat Arona perfekt för dag till dag i staden bilen, utan även för våra mer äventyrliga semester. utrustar system Körhjälpanordning känd i varumärket: assistant automatisk nödbromsning, adaptiv farthållare, biträdande autonom körning i trafikstockningar, start i backe assistent, trötthet detektor, broms multicolisión, backkamera … Nor ont i termer av anslutning med Full Link System Smartphone länka med bilen med bil Play Apple, Android Auto Mirror Link.

Seat Arona 2017Range och motorer

Little Seat Arona kommer med tre bensinmotorer, aluminiumblock: en 3 cylinder 1,0 TSI, två krafter, 95 CV med manuell växellåda fem relationer och 115 hk, som redan har en manuell sexväxlad växellåda eller DSG dubbla kopplingar sju relationer. Och en ny fyrcylindrig 1,5 TSI med 150 hk, reserverad för sportigare FR versionen, bunden till 6-växlad manuell växellåda.

i punkt Diesel, Seat 1,6 TDI Arona utrusta 95 och 115 CV. 95 versionen kan väljas med fem-växlad manuell växellåda eller DSG sju, och 115 hk med manuell sex. till mid-2018 ankomst i intervallet 1,0 TSI motorn 90 hk som drivs av komprimerad naturgas (CNG) förväntas.

Du kanske också är intresserad av:

Alla framtida planer Seat

Seat Ibiza och den nya SUV Arona, versioner naturgas

Seat alla modeller med priser

Adblock
detector