SUV revolution: alla nya små anländer

SUV revolution: alla nya små anländer

Idag redan kommit ut på marknaden, men under de kommande månaderna kommer de att lavin. Den lilla SUV-segmentet är den snabbast växande. Dessa är de 10 bilar som kommer.

De 10 bästa lilla SUV kommer ut på marknaden

De 10 bästa lilla SUV kommer ut på marknaden

De 10 bästa lilla SUV kommer ut på marknaden

De 10 bästa lilla SUV kommer ut på marknaden

Om kompakta SUV-segmentet har förnyats under de första månaderna av året helt med ankomsten av nya Kia Sportage, Ateca Seat, Volkswagen Tiguan, och företag, nu titta ner för att se vad som kommer. Alla tillverkare redan satsar på ny liten SUV-segmentet, att det blev på modet Nissan Juke och den nuvarande super ökade försäljningen Renault Captur, Peugeot 2008 Jeep Renegade, Fiat 500X… Ja, det har bara börjat. Under de kommande månaderna kommer att nå en och oöverträffad flod av nya bilar denna kategori; Så mycket kommer dess tillväxt, vilket många analytiker redan överväga kommer att hamna “döda” den konventionella utilitaristiska. vi presenterar den bästa liten SUV 10 de anländer.

Kia Sportage miniKia: A "mini" Sportage 2017

Kia kommer att landa på 2017 i kategorin med en ny SUV mindre än dess Sportage: redan bekräftat den koreanska märket. I samma ögonblick hans namn och hans slutliga bilden är okänd, men skulle kunna baseras på Kia Provo du ser i bilderna, en koncept vi såg en viss tid på Geneva Motor Show. Denna nya lilla SUV Kia Det kunde mäta ca 4 meter lång, och det ser ut att släppas med bensin motorcylindrar 3 turbo 100 till 120 hk ström.

Den lilla SUV framtid Kia

Smart: A Forfour SUV för staden

Smart också det växer som varumärke och som intervall. En av hans den framtida utvecklingen kommer att vara en liten SUV också utvecklats med Renault. Det skulle kunna kallas Forfour SUV, eller formore, såsom redan filtreras från Tyskland. Projektet, som redan pågår, bör rymma senare till en annan nästan klonisk SUV på Renault, som kan placeras under den aktuella Captur. I båda fallen skickar god design och dynamik, tillsammans som vanligt svansmotor och bakhjulsdrift. Löften.

Framtiden för Smart liten SUV

Betyg din bil gratisDacia: en “mini” Duster 2018

Dacia också kommer att utöka sin leverans under de kommande åren. Hans största överraskningen blir en "mini" Duster, en ny liten SUV som “äter” på marknaden. Just nu, Det finns ingen officiell namn, men skulle kunna baseras på den nya Renault kwid, en bil som redan säljs i Indien till ett pris som Europa bör vara mellan 6500 och 7500 euro. Där denna modell Den marknadsförs med en liten bensinmotor 799 cm3 och 54 hk, ett drivmedel för vilken 3,9 l / 100 km konsumtion homologerad i Kina. Dacia utrusta framtid i Europa atmosfär bensin 75 hk 1,2, Även om logiken sätter tre-cylindriga bensin 0,9 TCe 90 hk och diesel 1,5 dCi 90 hk de bästa mekaniska alternativ för en bil vars längd bör inte överstiga 4,10 meter. Vi får se.

Den lilla SUV Dacia framtid

Seat: A “mini” Ateca baserade Ibiza 2017

med Ibiza som nuvarande teknisk utgångspunkt och strukturella, Seat kommer att lanseras i 2017 sin SUV liten. Detta var redan bekräftat spanska märket, som också hoppas kunna dra nytta av den framgång som verkar syftar sin nya kompakta SUV, Ateca. I samma ögonblick som han heter också okänd. Den framtida modellen bör mäta runt 4.10 meter lång och satsa på de senaste motorerna Diesel 1.6 TDI och 1,4 TSI bensin. Dynamik och bra utrymme, bör också vara dina styrkor, eftersom de redan i Seat Ateca.

Framtiden för små SUV Seat

Volkswagen: Polo SUV för 2018

Volkswagen har redan bekräftat att en andra bil som tillverkas i Navarra fabrik… och det är ditt Polo framtida SUV. produktion kommer att påbörjas under 2018 och kommer, liksom Seat, utilitaristiska arkitektur Volkswagen-gruppen. Det verkar vara Tiguan skala bör mäta cirka 4,20 meter i längd och införliva en stor del av den teknik vi redan har de senaste modellerna av Volkswagen. Det skulle kunna införa rent urbana utgåvor, nya diesel TDI och TSI bensin, och ännu fler versioner Camp AWD. Från Tyskland säger att deras genomsnittspriset bör vara cirka 17.000 euro.

Den lilla SUV framtid Volkswagen

Volkswagen Polo SUVOpel: Meriva kommer att vara SUV 2017

Opel redan har Mokka, men under, kommer att införa en ny modell nästa år. Det blir Meriva, att även om du håller en kropp minibuss också anta en nya SUV version. Utan att överge deras kända funktionalitet och dess kompakta mått, kommer det att ta tid en estetik alla sätt att konkurrera i ett segment med mer kundernas efterfrågan. De kommer att byggas bredvid Meriva minibuss på Opel fabrik i Figueruelas, Zaragoza, och att differentiera kan lägga till namnet “Rocks“Som i den nuvarande Opel Adam. Det kommer att starta en ny plattform modulära och anta effektivare motorer hittills. Många av dem är marknadsförs som sådana trecylindrig, så förhoppningsvis bensin ankomsten av den nya 1,0 Turbo 105 hk. redan diesel, drivraketer 1,6 liter, i varianter av 110 och 136 hk, bör vara de som monopolisera kärnan i erbjudandet.

Den lilla SUV Opel framtid

Hyundai: en liten SUV på horisonten

Hyundai Det har redan lanserats i vissa urbana asiatiska marknader Kreta, SUV med många estetiska funktioner i Tucson. Europa redan bekräftat som Kia, kommer varumärket har en liten SUV under de kommande åren, men att se om det kommer att bli en härledning av samma Kreta… och även om det kallas det också. För nu kan vi konstatera att denna modell är tillverkad under kupan metoder som säkerställer ‘styvhet och lätthet’, och har tre möjliga motorer: en bensin 1.6 Dual VTVT 123 hk, 1,6 CRDI 128 hk och 90 hk 1,4 CRDI. Vi håller rapportering …

Framtiden för små SUV Hyundai

Nissan: The Kicks, en global liten SUV

Nissan har redan presenterat Kicks, en ny Global liten SUV varumärket lanserades 80 marknader över hela världen. Halvvägs i storlek mellan Juke och Qashqai, denna sommar kommer att släppas. Ingen bekräftelse ännu om huruvida nå västeuropeiska marknader, den nya Nissan Kicks, vilket resulterar i sin design Kicks Concept presenteras i Sao Paolo Hall 2014, Det är utvecklat på Nissan V plattform (B-segmentet som är baserat, till exempel, Nissan Micra eller mars). I storlek kommer att vara halvvägs ja en Juke och Qashqai: det vill säga, det är redan talar om storlek 4,30 meter lång, omkring 17 centimeter längre än den första och omkring 8 kortare än Qashqai. För närvarande finns det ingen mekanisk utbud meddelade, men allt tyder på att det skulle ta minst bensinmotorer 1,2 DIG-T 115 hk och 110 hk 1,5 dCi, i versioner med fram- och fyrhjulsdrift. Vi får se om det kommer till Europa.

Framtiden för små SUV Nissan

Nissan KicksAudi: Q2, och redo i höst

Redan presenteras har vi kunnat köra eftersom i juli kan du be om … och i höst kommer vi att se redan finns på marknaden. vi talar om Audi Q2, den lilla SUV som öppnar varumärket att placera den under den aktuella Q3. C 4.19 meter långa, drygt fyra meter från Audi A1 och vistelser 13 centimeter nyrenoverade Audi A3. Det är känt för att ha en bra stam med 405 liters kapacitet, en bra innerutrymmen och bra dynamik. ögonblick, vi testade version 1.4 TFSI 150PS bensin driva, med cylinder stopp-system i ett intervall av mellan 1400 och 3200 rpm.

Framtiden för små SUV Audi

Citroën: e-Mehari, den ursprungliga insatsen

Vi slutade med det nya Citroen e-Mehari, en liten SUV du kan redan köpa och representerar satsningen verkligen mest originella av alla. Den nya elbilen är omtolkning av Mehari 1968 en enkel och lätt cabriolet med ABS plast kropp. med en bild som tydligt ansluter med design Cactus Citroën C4, galan varumärke har tillgripit tillverkare Bolloré elbil specialist att ge liv till bilen. Designen görs genom att underteckna de två sparrar, medan plattform och drivmedel kommer från Bolloré utdöd Blue Summer, även om monterar i Breton Group fabrik PSA i Rennes. Vi har redan visat. I länken nedan finner du all information.

Den nya Citroën e-Mehari

Du kanske också är intresserad av:

10 SUV mest uppskattade av spanjorer

Köpguide: Bästa SUV stor marknad

All kompakta SUV-marknaden

Adblock
detector