Video: uusi ennätys taskuparkkeeraus, nyt Fiat 500C

Video: uusi ennätys taskuparkkeeraus, nyt Fiat 500C

Jatkuvaan taistelua saada Guinnessin ennätys rinnakkain puiston tilaan mahdollisimman pieni, Alastair Moffat, asiantuntija näissä torjumiseksi pilotti, on onnistunut pysäköidä Fiat 500C ja liikevoittomarginaali 7,5 senttimetriä.

Alle kaksi kuukautta kesti voittaa Guinnessin ennätys pysäköinnissä... ja meillä ei ole epäilystäkään siitä, että jälkimmäinen on lyöty lyhyesti. Jos Kiinan Drift Championship Han Yue onnistui pysäköidä Mini marginaalilla vain 8 senttimetrin -ja näimme itsemme todella kovaa, että ennätyksellisen on batiese, nyt tulee brittiläinen Alastair Moffat ja hän on onnistunut vähentämään sitä. Ja se on tehnyt Fiat 500C kanssa vain 7,5 senttimetriä reunustilaa. Nimi, joka, jos olet noudattanut kronologia näissä tiedoissa ja hän lyö hänet vuonna 2013 on klassinen Mini, marginaalilla aikaan 13,1 senttimetriä.

Puute virallista vahvistusta Guinness Record katsotaan, mitä on saatu aikaan asiantuntija Alistair Moffat tulee Pysäköinti enemmän set koskaan tehty. Fiat 500C 1.2 koskee British kuljettaja ohjauspyörässä, hallitaan sijoitettu kahden muun Fiat 500A 500S ja muu erityinen sarja. Ketteryys ja pieni koko Italian kaupunkien (3,5 m) ovat olleet avain tähän pysäköintialue ennätys. Älä missaa video parkkipaikalla.

Uusi ennätys pysäköinnissä

Adblock
detector