Volkswagen Golf 2019: flera data Nya bilder!

Volkswagen Golf 2019: flera data Nya bilder!

Den åttonde generationen av VW Golf kommer att börja sälja 2019 och här är ett första smakprov på hur en bil kommer att kallas att vara en hel-försäljning.

VW Golf 2019: första bilderna

VW Golf 2019: första bilderna

VW Golf 2019: första bilderna

VW Golf 2019: första bilderna

den mest sålda bil i Europa under de senaste åren, VW Golf är alltid nyheter. nu, Autopista.es du kan vidarebefordra Hur kommer den nya generationen -oktaven, som premiere är planerad till 2019.

den nuvarande generationen VW Golf -den sjunde-, har just öppnat en djup uppdatering (Se testet VW Golf 2017). Mindre konstruktionsändringar, effektivare motorer och, framför allt, större tekniska bidrag när det gäller säkerhet och system som kör hjälpmedel särskilja den senaste uppdateringen av den sjunde generationen Golf. men vadhur kommer Golf VIII? Läs vidare …

VW Golf 2019: interior och tekniska revolutionen

den officiell premiär för den åttonde generationen VW Golf kommer att äga rum, troligen i hösten 2018, marknadsföring börjar sent i år eller redan tidigt av 2019. Som vanligt i varje ny generation av Volkswagen Golf, inte förvänta sig en revolutionerande förändring i den yttre designen. Ja det kommer att bli mindre estetiska utvecklingen i utseendet på strålkastarna, grillen, bakljus och nya konstruktioner av lättmetallfälgar. var Ja Mer betydande förändringar kommer att uppleva på insidan och teknik.

VW Golf 2019Enligt den information som finns tillgänglig Autopista.es, stor hörnsten i det inre av Volkswagen Golf VIII Det kommer att bli hans stora rektangulär skärm placeras i mitten av instrumentpanelen (avbild av Tesla eller nya Volkswagen Arteon). Från den stora skärmen klarar i stort sett alla funktioner nytt datasystem, navigation och underhållning. Å andra sidan och mer tillgängliga för förarens ögon, kommer alive en ny mycket större digital display som hade premiär på "restyling" 2017. den gestural kontroll av förarens, varningsanordningen utmattning och trötthet, det automatiska bromssystemet, varnings oavsiktligt filbyte, kontrollen döda vinkeln och många assistenter kända körning kommer fortfarande att finnas i VW Golf ny leverans.

VW Golf 2019: halvautonoma och ansluten till andra bilar

den Åttonde generationen Volkswagen Golf bil kommer att anslutas på alla sätt. I tillägg till alla mobila enheter ansluter passagerare som reser inom Golf kommer att ha en effektiv teknik som gör att datadelning resa och incidenter därav med andra fordon reser på samma väg eller andra närliggande vägar.

Och även under vissa omständigheter Nya VW Golf kan resa ensamma utan mänsklig inblandning, det vill säga, vi står inför Första Golf med autonoma drivfunktioner.

VW Golf 2019VW Golf 2019: MQB-plattformen, el …

den Electric bet Volkswagen Group inför de kommande åren är mer än uppenbart. För några veckor sedan meddelade han sin offensiv lansera fler än 30 elbilar fram till 2025. Men förbränningsmotorer huruvida av bensin eller diesel dem är fortfarande lång väg att gå.

Sålunda, den nyutgivna nya 1,5 TSI bensinmotor med cylinderavstängning Det kommer att vara en av de mest populära motorer, samt befintliga versionen av 150 hk, Det kan också vara en mindre kraftfull 130 hk. Diesel VW Golf propellrar kvar även versioner fler krav, alla trots restriktioner mot denna typ av bränsle de flesta europeiska länder (Frankrike och Storbritannien, två av de senaste exemplen att förbjuda försäljning av bilar ställer diesel och bensin i några år).

VW Golf 2019: tre och fem dörrar, bekant Variant …

Utöver flera versioner av bensin, diesel, hundra procent elektrisk (e-Golf förblir dess namn) och plug-in-hybrid (Golf GTE), den 2019 VW Golf Range skall ledade främst tre karossutformningar: tre dörrar, fem dörrar och familj Variant (Se bilder på dem alla i bildgalleriet).

den versioner mer "kryddig" och idrotts VW Golf 2019 kommer att förbli den GTI och R, den senare med en avsevärd ökning i effekt på grund av den möjliga närvaron i dess tekniska gener av en elektrisk motor som kommer att ha en roll mer framträdande, samt elproducent som Extra strömförsörjning i slut prestanda hybridsystem.

Adblock
detector