Volvo S40 och XC40 nytt: så 2017

Volvo S40 och XC40 nytt: så 2017

Volvo har redan förberett bilen för Generation Y kommer att älska Millennials. Två begrepp är 40,1 och 40,2, vilket från 2017 kommer att bli Volvo S40 och XC40.

Volvo presenterar S40 och XC40 framtid

Volvo presenterar S40 och XC40 framtid

Volvo presenterar S40 och XC40 framtid

Volvo presenterar S40 och XC40 framtid

Elektrifiering och anslutningsmöjligheter. De är de viktigaste punkterna som kommer att kretsa kring den framtida nya Volvo S40 och Volvo XC40 när de lanserade vid en tidpunkt ännu inte definieras från 2017. Det kommer att ske i etapper, med mindre än ett år skillnad mellan dem, men deras ledare inte vill att vi ska våga officiellt vid sitt huvudkontor i Sverige (såvitt vi har flyttat för att uppfylla alla din framtida familj) om du först starta Volvo S40 eller XC40.

Freehand, under en middag med ungefär femtio journalister runt om i världen (naturligtvis är den explosiva kinesiska marknaden som hade fler representanter), visade det sig att den Volvo S40 kan bli den första: En intressant iscensätta en “klinik” lever värdiga hur kunder som har utformat Volvo S40 och Volvo XC40, Millennials. Det enda som saknas att vi hade röstat igenom app som alla fick tillsammans på vår telefon, utvecklad uttryckligen för denna kurs Revealed 40.1 och 40.2 begreppen, genom vilka vi kunde få tillgång till hela presskit. Korrekt, det övertygande Volvo omkull på anslutnings. All anslutning som stoltserar med Volvo under de senaste åren, av vilka är allmänt tillgänglig den Volvo XC90 dessa framtida Volvo S40 och XC40 är helt överföras. Dess ledare talar om integreras i bilen inbyggda program som Spotify, fullständig integration med Carplay Apple eller Android Auto, I nära samarbete med Microsoft och ny utveckling som den virtuella nyckeln, kunna öppna eller starta mobil. Volvo anser att en person som vana att ständigt dela digitalt, genererar anteckningar, musik, sälja det du inte längre vill eller reser med samåkning, förstår inte att inte kunna skicka en virtuell nyckeln till en vän du behöver din bil.

Volvo XC40 2017CMA, nya Volvo S40-plattformen och XC40

Volvo har utvecklat en helt ny modulär plattform, namnges CMA, gemensamt utvecklade för att användas av Kinesiska märket Geely matris i sina modeller för Kina. Det är en tekniska bas som utvecklats från den övre mångsidig SPA, född av Volvo XC90 modeller och lägre, men det skulle vara för dyrt att framgångsrikt konkurrera i den omtvistade segmentet kompakta bilar. Volvo har använt så att börja från noll till CMA-plattformen kunde, utan några ytterligare ändringar, som gjorts med el- eller hybriddrift.

Nästan så ovanligt som det ursprungliga strategi är att presentera en bil nedåt. Det var vägen Volvo visar tydligt de batterier som tar S40 och XC40 elektriska. De erbjuder en autonomi runt 500 km tjänsteman och kommer att lanseras under 2019. Till skillnad från Tesla, som täcker hela botten av bilen, elektriska batterier är inhysta i Volvo transmissionstunneln mestadels spilla sidled i baksätet på plats som skulle hålla bränsletanken. Volvo XC40 därigenom och S40 kommer att få en nästan oförändrad passagerarutrymmet. Dessutom, eftersom Tesla vi såg parkerad på parkeringen Volvo Design Center i Göteborg, Du kan ha två bagage, en fram och en bak, att elmotorn tar upp utrymme framför strax under huven.

för Interiören är bekväm och rymlig, trots närvaron av batterierna, är hela bilen upp med sådana atypiska metoden proportioner som bilen själv. Att fundera, ansvarig för Volvo konstruktion quipped visar samma sko i olika storlekar för att förklara de olika modeller av en traditionell tyskt märke. Vid sekelskiftet S40 och XC40, XC90 lyx området S90 och V90 en tjock, mjuka sulor, i motsats till den klassiska sko engelska arbetade … men slående vit färg. Detta förklarar varför färgkontrast är en av egenskaperna hos S40 och XC40, ingen malpensado söka paralleller med den framgångsrika Range Rover Evoque.

Volvo S40 2017Volvos plug-in hybrid: 50 km elektriska

För att återgå till den mekaniska, naturligtvis, att Volvo S40 kommer att bli Volvo XC40 Diesel och Diesel, “Du kan inte bekämpa dagens verklighet i Europa”, men tror att unga människor inte förlåta dem denna möjlighet att elektrifiera sina bilar. Så är den andra nyheten i T5 Twin Engine, en plug-in hybrid framhjulsdrift och 250 hk, kunna göra 50 km i eldrift. All makt i ett kompakt paket går i fronten. Batteri och elektronik är ny utveckling från T8 erfarenhet, plug-in hybrid XC90, med batteriet ordnade också i transmissionstunneln. den växellådan är automatisk sju-hastighet med dubbla kopplingar, ny utveckling. en 55 kW elektrisk motor Placerad på växellådan är ansluten till detta genom kugghjul, med möjlighet att flytta bilen enbart med honom. Du kan också lägga till strömmen till bensinmotorn eller frikopplas och lämna köra bensinmotor. detta 180 hk motor Det är helt ny, tre cylindrar, injektion direkt turbo. Naturligtvis en del av denna unika familj av motorer som använder Volvo, DriveE, vilket den har tagits bort från en cylinder. styvare block- och balansaxlar huvudsakliga förändringarna är. Allt detta för att få en CO2-utsläpp lägre än en diesel ekvivalent. denna motor tre cylindrar också kommer att användas utan hybridisering och tack vare modularitet, kan du inte bara i familjen 60, men når änden serie 90.

Innan avsked, bekräftar vi också att CMA plattform som vi äntligen kan se “klädd” med begreppen Volvo Volvo 40,1 och 40,2 Det kan också anta AWD, en växande global efterfrågan. Och vi vet, Millennials generation är det mest globaliserade smaker som någonsin existerat.

Du kanske också är intresserad av:

Volvo S90 och V90 nya

2017 Volvo ersätter fysisk nyckel

Detta kommer att vara Volvo XC60 2017

Adblock
detector