Volkswagen Touareg 2018: första data och bilder av den nya SUV

Volkswagen Touareg 2018: första data och bilder av den nya SUV

Nedräkning till premiären av den nya Volkswagen Touareg, den stora SUV av det tyska företaget. Det kommer debut i september, men här är en förhandsvisning av vad det kommer att bli.

Den nya VW Touareg anländer i November 2017

Den nya VW Touareg anländer i November 2017

Den nya VW Touareg anländer i November 2017

Den nya VW Touareg anländer i November 2017

Sista timmar och sista minuten för tuning den New Volkswagen Touareg, den tredje generationen stor SUV av det tyska företaget. Enligt den senaste informationen som Autopista.es har sin världspremiär kommer att äga rum vid det kommande Frankfurt Motor Show kommer att hållas i mitten av september för att börja sälja kort därefter (i november).

den utforma Volkswagen Touareg 2018 Det kommer att bli en av de viktigaste förändringarna i den nya generationen från modellen den ersätter. Inte förvänta sig en stor estetisk revolution, eftersom många av de stildrag redan sett i den sista leveransen VW Tiguan och Arteon salong, väl närvarande utanför Touareg (Som återgivningar av vår illustratör C. Schulte). den frontarea, till exempel, har många likheter, medan en tillbaka antar vissa detaljer Tiguan men mer robusta och märkta former.

VW Touareg 2017VW Touareg 2018: Teknologisk Interior

Inledningsvis inre av VW Touareg kommer att innehålla konfigurationen fem platser. Kom ihåg att i SUV intervall av det tyska företaget, kan du nu hitta ett fordon av denna typ med en interiör för sju åkande (Den nya VW Tiguan Allspace). Hänför sig till stilen som antogs av interiör, detta kan vi stryka teknisk och minimalistiska med stor digital display bakom ratten -12,3 inches storlek-som en av sina viktigaste differentiators. Inte gå obemärkt förbi den nya Head-Up Display projektionssystem relevant information på vindrutan, plus ny pekskärm multimedia system placerad i den centrala delen av instrumentbrädan.

Lovers anslutning De kan använda de flesta av sina Apple eller Android-enheter inne i nya VW Touareg, Tack vare genomförandet av den senaste utvecklingen av systemet Mirror. Gest igenkänningssystem förare, områden trådlös laddning (Induktion) för mobila enheter, elektriskt justerbara säten med massagefunktion (beroende på version) … teknik, komfort och säkerhet kommer att resa följeslagare ombord Touareg 2018, en SUV som också kommer att innehålla en del körfunktioner semiautonomous som den nya utvecklingen av en adaptiv farthållare med automatisk hastighetskontroll och avståndet med fordon som färdas framåt.

VW Touareg 2018Volkswagen Touareg 2018: Några viktiga tekniska frågor

i Volkswagen grupp De är tydliga: synergier, synergier och fler synergier. I fallet med stora SUV, i sin nuvarande utbudet hittar du bilar från lik av Audi Q7 och Porsche Cayenne. Just dessa två modeller kommer att tjäna som utgångspunkt för den tekniska utvecklingen av ny generation VW Touareg.

Avseende på dess yttre dimensioner är det förväntas att VW Touareg 2018 Du har en liknande längd till den aktuella modellen (ca 4,8 meter; Det erinras om att den nya Tiguan Allspace mäter 4,70 m och 4,49 m Tiguan). Som för motorområdet, kommer den tredje generationen av SUV tyska har flera versioner av bensin, diesel och hybridmotorer fyra TSI cylinder varianter av tillgång till bensin, förutom att mer kraftfulla versioner V6 både diesel och bensin . Hybrid variant med all sannolikhet att kallas GTE (plug-in-hybrid) och det kan vara liknande den som driver Passat (i salong, är den maximala effekten 218 hk).

Du ser, med alla dessa argument för New VW Touareg 2018 Det kommer att bli utan tvekan, i alla flaggskepp det tyska företaget, ett privilegium som delas med inte mindre imponerande Arteon.

Adblock
detector