Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1.4 Turbo: kaksintaistelu anti-Diesel

Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1.4 Turbo: kaksintaistelu anti-Diesel

Hyundai voitetaan uuden i30 joka piilottaa yksi tavoite: saavuttaa paras kompakti … missä Opel Astra on yksi viittauksia. Me mitata ja verrata bensiinin versioita.

Vertailu: Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1,4 Turbo

Vertailu: Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1,4 Turbo

Vertailu: Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1,4 Turbo

Vertailu: Hyundai i30 1.4 T-GDI vs Opel Astra 1,4 Turbo

Diesel on KO Epäilen sitä, mutta että bensiini jälleen kukoistaa se on todellisuutta temppelinä. Ja vahvistaa markkinoilla tänään: takaisin esihistoriallisia kiintiöitä viime vuosisadalla, mutta silti Diesel yli 1,3 prosenttia bensiinin myynti ja hybridi malleja (myös sähköisesti) Espanjan markkinoilla. Aika ajoin, koska asia pitää saada ruma dieselin, erityisesti kaupunkiympäristössä. bensiini, pyöritelty vuotta, Ne näyttävät löytäneen ja "aika", ja jos materialization ja lavastus on ainakin samanlainen kuin meidän kahden pääosan, ei ole ihme, että asiakas tunnistaa, että on tullut aika kokea muutoksen tahdissa.

Hyundai i30 1.4 T-GDI: paras Hyundai vasta tänään?

Valikoimia lähes kaikki valmistajat ovat valmiita tarjota erinomainen vaihtoehto turbodiesel. Hyundai ja Opel Ne ovat vain kaksi esimerkkiä. He seurasivat uudet suuntaukset kehittää moottoria nyt niin muodikas Kolmisylinerinen, 1,0 litran vetoiseen, ehkä, moottorit keskittyi voittaa asiakkaita, jotka etsivät todellisen vaihtoehdon polttoaineenkulutus ja käyttökustannukset. Erittäin tehokas tiettyihin käyttötarkoituksiin, mutta ei aina pyöreä, seuraava askel on paitsi pääsyä ja prestacionales moottoreita, mutta pakkaus ja hienostuneisuus, joka ylittää yli mekaanisen ilo, koska molemmat moottorit tekevät i30 ja Astra ja puhdistettu kompakti afinadísimos, asemaa, jotka eivät pääse niiden dieselmoottoreiden … mutta loistava ne, jotka muuten ovat-.

Hyundai i30 vs Opel AstraHyundai Se näyttää ehdotettu korvaamaan sanonta, että viimeiset ensimmäisiksi. Olemme jo puhuneet testattavan tuotteen Diesel 136 hv versio, mutta tämä uusi Hyundai i30 1.4 GDi T-140 hv näyttää olevan valmis asettamaan uudet viittaukset sisällä tuotemerkin itse. Ja mitä jos se tekee. Se voi kuulostaa kuin klisee, vaan saada uutinen tulevan Korean brändi tarkoittaa, että jatkat hyvä viimeistely yllätyksiä, touch ajosuorituksen, laitteet, ajo avustajat … Ehkä noudatettavaa strategiaa alueen suunnittelun, ainoana tarkoituksena aiempien sukupolvien säilyttää hyvät jäännösarvo, se estää näet i30 vallankumouksellisena kompakti mutta tämä versio vain alkaa löytää paras tulkinta Hyundai olet koskaan nähnyt tähän mennessä.

Hyundai lanseeraa malli paitsi, myös moottori. Ja mitä moottori. Käynnissä, ja alkuvaiheessa, eivät välttämättä tunnu yhtä päättäväinen kuin meidän mittaukset vahvistavat silloin, kun meidän teknisen keskuksen perusteellisesti tutkii kaikki mahdollisuudet. Ehkä Lähdin että vaikutelma niin ohut se on, koska se on yksi niistä moottoreiden täytyy katsoa kierroslukumittari, onko vai ei aloiteta. Siinä mielessä, se ei ole, että Opel Astra moottori ei ole hyvin, hyvin tasapainoinen pyöriminen, mutta tuntuu enemmän mekaanisia häiriöitä sisustus, mutta sen värähtely lievä. Vaikuttaa myös ensivaikutelman havaittaisiin paljoa temperamenttinen moottori porvarillinen tiensä teho ja vääntö, ja se on, Tämä uusi T-GDi Hyundai on niin voimakkaasti elastinen että omiaan edistää todella turbodiesel: Harvoin löydät syitä ulottuvaa keskipitkän kierrosluvuilla koska aivan tyhjäkäynnillä ja seuraavan 3000 rpm, on lineaarinen, vakio ja ratkaiseva: paljon voimaa, mutta minimaalinen vaikutus turbo, kuten paljon suurempi moottori. Yläkerran, vaikka se on 1,4 Turbo 150 hv Opel joka pilaa etenee leikata enemmän säännöllisesti ja valtaa viimeisen 2000 rpm kierto.

PERFORMANCES Hyundai i30 1,4 T.GDI Opel Astra 1,4 Turbo
ACEL. 0-100 km / h 8,53 s 9,28 s
ACEL. 0-1000 metriä 29,6 s 30,2 s
Ohittaminen 80-120 km / h 6,56 s 7,95 s
Loudness 100 km / h 68 dB 66 dB
Loudness 120 km / h 71,0 dB 69,6 dB
Jarrutus 140 km / h 67,5 m 69,3 m
paino asteikko 1341 kg 1296 kg

Opel Astra 1.4 Turbo: paremman polttoainetalouden tie

Se auttaa myös välittömyyden, jonka kanssa se reagoi ja muutoksia vauhtia Hyundai i30 kehityksen suhteen muutosta, lyhyempi ja suljetun ominaisuus, joka tarjoaa poikkeuksellisen ilo, että se tarjoaa. Rangaistaan ​​kuudesosa vaihde jäljellä elävyyttä, Opel Astra ei tuntunut paljon vähemmän hidasta vauhtiaan puhaltaa keuhkot matalilla käyntinopeuksilla, mutta tahdissa i30 edellyttää tehokkaampaa vaihteen vaihdon, muuten erinomaiset opastettuja. Kyllä, avoimempi että muutos, kevyempi ja parempi aerodynamiikka hiekanjyväsiä joiden avulla saat paremman kulutuksen tiellä, kun Hyundai i30 rinta ulos saaminen tasapainoon kaupungin keskiarvoon.

KULUTUS Hyundai i30 1,4 T.GDI Opel Astra 1,4 Turbo
kulutus kaupunki 6,7 l / 100 km 7,2 l / 100 km s
kulutus Highway 5,9 l / 100 km 5,4 l / 100 km
keskikulutus 6,2 l / 100 km 6,1 l / 100 km s

Se on vähän todistaa ja Opel Astra uudistamisen jälkeen alueella, joka on yli vuoden. Kuinka paljon tasapainoa ansainnut ja mitä hyvä viritys alustan tuntea auton niin mukava kuin tehokasta, vaikka sen 150 hv tavoitella tiettyjä urheilutapahtumia tekopyhyydestä, ehkä voit heittää puuttuu säilyessä paremmin vaimennus polkuja, jotka vaativat jatkuvaa liikkeitä vyötärö.

Hyundai i30päälle Hyundai i30, monia kehitys alustan, aloittaen suuntaan ylimääräisen tuning tarkkaan ohjattu ja luonnollisuuden niiden palauttamista. Hyundai vahvistaa myös suureksi "tensioner" ennätyksellisiä keskuudessa hänen ikäisensä: eivät vähennä klo Asta, mutta harvoista, jotka laskeutuvat 70 metrin lopettaa 140 km / h. Kehyksensä hiukkaakaan tuntemuksia tarjoama moottori ei poikkea Toisaalta, tunnet jäykkyyttä idioottivarma; toinen, mekaaninen eristäminen ja poikkeuksellinen liikkuvan jopa silloin, kun äänitasomittarista vahvistaa parhaat arvot Opel Astra.

bacheo laatu on myös moitteeton Hyundai i30 ja pitkittäiset ja poikittaiset liikkeet rungon ovat myös hyvin "puhdas" ja kaino, mutta, kuten Opel Astra, sääntely laajennus on hieman "avoin". Meidän täytyy myös korostaa erinomaisen pidon ja erittäin hyvä viritys elektroniikka, aktiivinen, mutta hyvin vähän tungetteleva. Yhteen, ja kuten Astra, i30 vastaa kuitenkin paremmin gentrified kuin urheilua.

Hyundai i30 vs Opel Astra: tilaa ja runko

kirjoittamalla arvioida ja perhe tilaa kuin kompakti autoja, Hyundai i30 on hyvä leveä ja tarjoaa hieman tunkeileva kardaanitunneli, vaan korkeus jalkatilaa ei anteliain. Toinen mukava yhteyttä laskee on Tuotos ilmastointi takaistuimet. runko, Samalla se tarjoaa hyvät valmiudet ja monipuolisuus: Se on antelias laatikon lattian alle, jolla koukut ja jopa 12-voltin jännitteelle.

TILA Hyundai i30 1,4 T.GDI Opel Astra 1,4 Turbo
edessä leveys 142 cm 140 cm
taka leveys 138 cm 135 cm
Etukorkeudelle 95-101 cm 94-101 cm
takapään maavaran 94 cm 92 cm
jalkatila 69 cm 76 cm
runko 390 litraa 400 litraa

Samaan aikaan, Opel Astra tarjoaa Paljon jalkatilaa, ylhäältä luokan, hyvä taso korkeus ja hyväksyttävän leveys. Kuten runko, mittasimme Astra versio kit reparapinchazos jossa kapasiteetti on hieman korkeampi kuin Hyundai i30, jonka tilavuus segmentin keskimäärin.

Lyhyesti sanottuna, on selvää, että alle Hyundai i30 paljon ja erittäin hyvä tuote brändi ei ole halukas devalvoida: katsokaa hintansa, varsinkin niiden hoitoon ja eksoottisia viimeistely tyyli josta löydät kaiken nahkaistuimet standardin selaimen, lukemattomien elementit mukavuutta ja ajo avustajien Opel Astra on lisättävä läpi vaihtoehtoja, mutta vastineeksi, hän laittaa kategoriassa poikkeuksellinen tuotteen iskutelan hintaan.

Alennettuun hintaan (huhtikuu 2017) Hyundai i30 1.4 T.GDI (vuodesta 20600 ja 22575 €) Opel Astra 1.4 turbo (vuodesta 19100 ja 21000 €)

Saatat myös olla kiinnostunut:

Hyundai i30, vastapäätä Honda Civic ja VW Golf

Opel Astra vs Seat Leon, kompakti, mikä on parempi?

Hyundai i30 ja on viritetty Nürburgring

Adblock
detector