Mercedes A Class 2018: den nya kompakta, närmare

Mercedes A Class 2018: den nya kompakta, närmare

Mercedes-Benz är med de sista förberedelserna för vad som kommer att bli den fjärde generationen av klass A, den kompakta C-segmentet bil som kommer debut varumärkesplattform och kommer att resultera i fler versioner.

Mercedes A Class 2018: nya bilder

Mercedes A Class 2018: nya bilder

Mercedes A Class 2018: nya bilder

Mercedes A Class 2018: nya bilder

Det har blivit den kommersiella star star märke. Och det födelse Mercedes klass EN Han hade en kontroversiell premiär 20 år sedan, i välta testet Elk ingår. Han föddes minibuss och han blixtrade aldrig förrän den nuvarande tredje generationens klass A omarbetades från topp till botten, under formeln kompakt att använda det är idag. Omedelbart han ledde till framgång klass A att bli den Mercedes mer säljs Under de senaste åren.

Därför är en revolution inte förväntas Klass A fjärde generationen. O ja, men det kommer att bli industriella och tekniska, eftersom de mönster kommer att färga endast med tanke på antagandet av den aktuella offentliga bilden klass A och dess derivat (SUV GLA och CLA sedan).

Mercedes A Class 2018Mercedes A Class 2018: ljusare

Nästa generation Mercedes klass A Det kommer att fokusera på att släppa en nya modulära plattform, som kommer att utnyttja den flexibilitet som segmentet tillhandahålls. med valör intern MFA2, den nya plattformen kommer att leda till en reduktion av 50 kilo vikt, också tack vare användningen av material ultra resistent i sin struktur, med nyutvecklade komponenter vid strategiska punkter … varje skruv konto i kampen mot vikten.

En annan extra fördelen av ny plattform Det kan vara så att variera och anpassa hjulbas enligt särdragen i varje kroppsvarianten. den "lång" Current Mercedes CLA, insiders medgav för oss "kamera" deras "andelar var inte idealisk". Detta kommer inte längre att ske med den nya arkitekturen, som gör det möjligt Slaget variera med upp till 20 centimeter och i sin tur, kommer denna flexibilitet tillåter Mercedes erbjuder fler modeller än. Dessa nya medlemmar skulle det finnas en CLA Shooting endast Brake 2 dörrar sido, en En Cabrio och sport 2 + 2 coupe, för att konkurrera Audi TT, som det kommer att ta sin utveckling AMG-sport division. Förresten, i linjeboken Mercedes-AMG Det är skrivet utöka sitt utbud av bilar med ett större antal varianter. Således framtiden A45 AMG att korsa barriären 400 hk, kommer att följa en oöverträffad A40 AMG med en effekt runt 350 hk. Tanken är att fördubbla den sportigaste erbjudande, som det gör Audi med S och RS.

Klass Mercedes CLA Shooting Brake 2018Mercedes A Class 2018: motorer "mindre"

Återvänder till området "normal"På nivån av mekanisk kommer elektrifieringen vara nyckeln till att få ner de genomsnittliga CO2-utsläppen från framtida klass EN. allt mindre raketmotorer, med mindre förskjutning och alltid turboalimentados, De kommer att stödjas av elektriska motorer att säkerställa nöjet av användning och effektivitet. Räkna med nya versioner mjukglödgning eller "mild hybrid", en motor / generator med förmåga att bistå vid faserna för start, såväl som ökad förekomst av hybrid plugg, sedan Mercedes Det bör också utveckla en rival till Audi A3 e-tron. Dess elmotor av 50 kW (68 hk), kommer att integreras i en automatisk växellåda dubbelkoppling 7 hastighet, associerad med en mekanisk bensin 4 cylinder, eller diesel omkring 110 hk. I vilket fall som helst är autonomi i eldrift 50 km.

assistenter säkerhet anslutning och car2x kommunikation (Car infrastruktur) kommer också att fortsätta sin ostoppbar tillväxt. navigering prediktiva, varning incidenter, funktioner körning automatiserad… Du har lite att avundas framtiden klass A flaggskeppsmodeller Mercedes. Samma sak kommer att hända i förhållande till kvalitet dess inre mer förfinade material och konstruktions detaljer differentiators, attraktiva kombinationer av omgivande ljus och ljuseffekter också ansvarig för sina strålkastare, som ger en touch av förfining till den yttre designen.

Du kanske också är intresserad av:

40 nya Mercedes 2020

Den nya Mercedes motorer

Frankfurt Motor Show 2017: revving

Adblock
detector