Nya Audi A3 2018: Fler bilder och data

Nya Audi A3 2018: Fler bilder och data

Den nya generationen Audi A3 blir ledande inom innovation och teknik. Det kommer att anlända i 2018 och kommer att vara en kropp 5-dörrars coupé.

Audi A3: ny generation 2018

Audi A3: ny generation 2018

Audi A3: ny generation 2018

Audi A3: ny generation 2018

Den nya Audi A3 kom ut på marknaden i 2018 och kunde ha ytterligare organ. Även om det talades vid tidpunkten en kombi version att ta itu med BMW 2 Series Active Tourer och Mercedes klass B, Rykten tyder nu exklusiva 5-dörrars Coupe, ett slags Audi A5 Sportback skala. Därför nästa generation Audi A3 Du har ett antal så fullständigt, och även om inte upplever radikala förändringar i dess estetiska, som redan har visat sig vara av allmänt smak, kommer att utvecklas mycket i de andra sektionerna.

den Nya Audi A3 2018 premiär ny plattform som kallas MQB Evo, och kommer att ytterligare minska dess vikt, om än inte lika mycket som den nuvarande generationen än sist. De kommer att vara högst en 50 kg, genom användning av ultra-resistenta material i sin struktur, med nyutvecklade komponenter på strategiska punkter och kan brake by-wire, något som också skulle garantera en touch mer naturlig pedal plug-in hybriddrivlinor Audi A3 e-tron och potential versioner hundra procent power.

Audi A3 2018Elektrifiering är nyckeln till att få ner de genomsnittliga CO2-utsläpp Audi A3, så drivmedel förbränning, mindre och mindre, med mindre deplacement och alltid turboladdade, förlita sig på elektriska motorer för att säkerställa nöjet att användning och effektivitet. Räkna med nya versioner ‘Mild hybrid’ mjukglödgning, med en motor / generator som drivs av sekundär strömförsörjning 48V (Uruppförande vid Audi Q7 och införlivas i de nya A8 fler funktioner), med förmåga att bistå vid faserna för snabbare inledning och acceleration. För sin del sport Audi RS 3 Det kommer att ta 48 volts strömförsörjning att öka sin tekniska arsenal fokuserat på att förbättra dynamik, och kunde rida elektromekaniska krängningshämmare för att klara av en eventuell ökning av hästar, som nu 400 hk i den nuvarande generationen och kan ha en extra strömförsörjning.

När det gäller assistenter säkerhet, anslutning och kommunikation Car2x (bil infrastruktur) kommer också att fortsätta sin ostoppbar tillväxt. Predictive navigering, varnar för incidenter, automatiserade drivfunktioner … Du har lite att avundas i framtiden Audi A3 flaggskeppen Audi A8 och Audi Q7. Samma sak kommer att hända när det gäller kvaliteten på genomförandet av kupén med vårdmaterial och designdetaljer, attraktiva kombinationer omgivningsljus och ljuseffekter också som ansvarar för sina strålkastare, som ger en touch av förfining till den yttre designen.

Du kanske också är intresserad av:

Audi A3 2018 ytterligare tekniska och ljus

De bästa kompakta bilar som kommer fram till 2019

Futures kompakta Audi, BMW och VW

Mercedes A Class 2018: så kommer den nya kompakta

Adblock
detector