Audi Q3 2018: den nya SUV är inställd

Audi Q3 2018: den nya SUV är inställd

Den andra generationen Audi Q3 SUV är i sitt slutskede i utvecklingen. Under hela 2018 kommer vi att veta deras sista detaljerna, men här är en förhandsvisning av vad det kommer att bli.

Audi Q3 2018 nya bilder av SUV

Audi Q3 2018 nya bilder av SUV

Audi Q3 2018 nya bilder av SUV

Audi Q3 2018 nya bilder av SUV

segmentet SUV inte för att ge nyheter och uppdateringar. Vad är nästa stopp? Audi, med ny generation av Q3, en modell som redan finns i den sista av hans set-up fas.

Enligt den information som finns tillgänglig Autopista.es, den nya Audi Q3 Det kommer att bli mycket större, med en längd för att vara belägen i en 4,45 m (Nu mäter 4,39 m). den hjulbas kommer att öka till 2,65 meter (5 cm än den nuvarande modellen), medan bredden upprätthålls vid 1,83 m. För sin del kommer höjden också oförändrade -1,59 m-, men uppenbarligen och i enlighet med återgivningar av vår illustratör Schulte, verkar vid första anblicken en högre SUV. Och detta ökade estetiska närvaro uppnås genom en mer uttrycksfrontgrillen och mer uttalade hjulsteg. När det gäller volymen för lastning i bagageutrymme, kapacitet förutser en 400 liter, en siffra som är ingen hänvisning i segmentet SUV organ, i vilken premie och exklusiv karaktär BMW X1, GLA Mercedes och Range Rover Evoque kommer att vara huvud motståndare SUV de fyra ringarna.

Audi Q3 2018: lättare och effektivare

Som vanligt i små bilar och medelstora Volkswagen grupp, den nya Audi Q3 Den kommer att tillverkas under förfarandena enligt plattformsmodulkonstruktion MQB. Med hjälp av nya lättare material och nya produktionsmetoder, Audi Q3 2018 kommer att väga cirka 50 kg mindre, något som vid första, och enligt vår information, påverkan på en minskning av bränsleförbrukningen ca 20 procent.

Audi Q3 2018den mekanisk intervall av Audi Q3 2018 kommer att omfatta alla alternativ. Bland dem, en intressant plug-in hybrid version e-tron Jag bör ha 1,4 TFSI bensinmotor och förbränningsmotor inom sina hybrid inälvor. Anmärkningsvärt också en Q3 motstycke hundra procent effekt, med en autonomi liknande den som nyligen aviserats av VW e-Golf 2017, dvs runt om 300 km på en enda laddning.

för älskare bensin och diesel, den Audi Q3 2018 kommer att innehålla den senaste utvecklingen TFSI och TDI, alla av dem redan tekniskt anpassas till utsläppsnormen Euro 6c. Förare som vill känna idrotts sensation, nya Audi Q3 också kommer att tilldela dem med respektive språkversion SQ3 och RSQ3 av 340 och 400 hk, respektive.

den Inuti nya Audi Q3 Det kommer att vara mycket tekniska och digital. Passagerarna kan njuta av den nya utvecklingen Audi konfigurerbar digital instrumentering Virtual Cockpit, förutom den anslutning mer komplett genom MirroScreen, Auto carplay och Android-system.

Slutligen en något negativa nyheter för den spanska bilindustrin, som Produktionen av den nya Audi Q3 kommer att flytta till den ungerska fabriken i Gyor (Kom ihåg att den första generationen av denna SUV har tillverkat fabrik i Martorell Barcelona).

OCKSÅ VARA intresserad av dig

Audi Q4 och Q8, och kommer att tillverkas

Jaguar E-Pace Vs, Audi Q3, förväntar vi oss en framtida matchup premium SUV

Audi lämnar rum i Martorell, slutar att Q3 och A1 kommer att förändras

Adblock
detector