2018 Ford Focus: så kommer den nya kompakta säljande

2018 Ford Focus: så kommer den nya kompakta säljande

Timmen närmar sig. Nedräkning till en av de mest efterlängtade utvecklingen 2018, den nya Ford Focus. Fjärde generationen snart kommer att besannas och vi kan gå vidare hur du vara.

Ford Focus 2018: första bild av den nya generationen

Ford Focus 2018: första bild av den nya generationen

Ford Focus 2018: första bild av den nya generationen

Ford Focus 2018: första bild av den nya generationen

Det är utan tvekan en av de Bäst bevarade hemligheter under de senaste månaderna. Förnyad i år Volkswagen Golf, Honda Civic och Hyundai i30, och bara två år sedan Opel Astra, Renault Megane och Seat Leon… hur är det Ford Focus? När det händer, det är i sen utvecklingsfas att varumärket har varit och fortsätter att göra, i absolut mysterium. Mystery idag kommer vi att försöka vara avslöjande.

Och är att även om Under de senaste månaderna har de sett redan rullande kamouflerade enheter (Inklusive tester muletos genom södra Spanien), från Ford förblir “top secret”. Idag, vår Schulte illustratör avslöjar den första bilden av vad den nya Focus, en kompakt som Det kommer debut i slutet av nästa år och som kommer att vara den fjärde generationen. Den nuvarande, tredje, Han kom till 2010 och hade en redesign 2014. Så han spelade … och när den nuvarande Ford Focus, en av bilarna som säljs alltid på vår marknad, har försvunnit och listan över de 10 bästa säljarna. Det kommer …

Och återigen, säker, eftersom hans ny generation lovar stora förbättringar att sätta Ford Focus igen i spetsen för kategorin. Även för tillfället inte lämnades ut många detaljer, tyder allt på att det nya Fokus kommer att släppa plattformen. Med den kan du redan erbjuder den senaste tekniken, grönare versioner och en lättare konstruktion. Från Tyskland säger kommer att sänka, minst 50 kg vikt.

Ford Focus 2018Estetiskt 2018 Ford Focus anpassar nya Ford designspråk, ta många funktioner som redan syns i den nya Fiesta som just presenterades. Tillsammans med en effektivisera och en skarp front, den kompakta bet också en förnyad större stödbas. Om med 4,36 meter, har fokus alltid skröt för att vara en av de längsta bilarna i sin klass, verkar det som förnyelse inte vill missa tåget … men bör inte uppgå till mer än 4,50 meter ser Honda Civic.

Ford Focus 2018: större och mer dynamisk

Men med bra storlek som skiljer dig mer än Hyundai i30 eller Opel Astra (båda gränserna nära de 4,37 meter), den Focus kommer också att erbjuda mer strid och spårvidd att köra som en av de mest rymliga och beboelig modeller i sitt segment.

Mer utrymme och bättre design, men alltid samma sports. Ford kommer inte att ge i sin nya Focus 2018 kommer att fortsätta att erbjuda en av de mest direkta och kompakt vivo beteende. All tillgänglig information som tyder på idag kommer att släppa en adress “styra by wire”, dvs ingen fysisk anslutning hjulet och framaxeln, som varierar styrförhållande beroende på hastigheten och blir mycket direkt i situationer krävande sport. Med de flesta försäkringar lätthet som erbjuder stora känslor.

Ford motorerDe nya motorerna

Mekaniskt den 2018 Ford Focus kommer att införliva de flesta moderna motorer varumärke, satsar mer än någonsin på en rad EcoBoost bensin som så goda resultat har gett företaget … och vi följde. hans Bloque 1,0 EcoBoost kommer att leverera centrum, bredvid Diesel 1,5 TDCi. Gaffel allt 115-150 hk bör samla så efterfrågan kompakt. Och naturligtvis uppmärksamhet till den nya 1,5 EcoBoost motorn också 3 cylinder, 200 hk och partiell frånkoppling av cylindrar. En av juvelerna som redan har Ford för nästa år.

Ovan bör också fortsätta befintliga versioner ST och RS De flaggning sin sportsmannaanda. När det gäller sändningar kommer att ha manuell växellåda alternativ och automatisk, där Powershift dubbelkoppling Du bör gå på scenen … men utesluter inte nya lådor med fler växlar (8? 9?) Se till exempel Peugeot har redan sin nya 308 den 1 augusti hastigheter momentomvandlare, signering Aisin.

Men uppenbarligen ingen brist i den nya Ford Focus varianter med nya framdrivningssystem. Brist på officiell bekräftelse, kommer det att finnas en förbättrad Fokusera 100% effekt och de bör också visas Plug hybrid versioner med ett bra utbud av noll autonomi utsläpp.

När det gäller utrustning, kommer den nya Ford Focus har alla system uppkoppling och infotainment nu tillgänglig, inklusive den senaste generationen av SYNC 3, med en central pekskärm bör överstiga 8 inches maximal Fiesta. Den kompakta också kommer även att markera starten av företaget autonom körning. Mycket systemet kör hjälp och säkerhet som kommer att bli Crowned, försäkring, en av de mest intressanta kompakta marknaden. I en kort stund för att känna honom helt.

Du kanske också är intresserad av:

2017 Ford Focus RS … anländer!

Vi testade den nya Ford GT 2017

Ford Mustang 2018 och kommer

Adblock
detector