New Dacia Duster 2017: billigare och fler versioner

New Dacia Duster 2017: billigare och fler versioner

Den nya generationen av Dacia Duster kommer debut i 2017 med en mer modern design och praktiska och funktionella värden som alltid har kännetecknat.New Dacia Duster 2017: billigare och fler versioner

den Dacia Duster sommar 2017 Det kommer att bli helt annorlunda utsidan och insidan. Men kommer att fortsätta att satsa på en produkt filosofi närmare en ren off-road än en SUV (Det är redan Renault produkter: Captur, Kadjar och Koleos).

Utanför den Dacia Duster designen 2017 minns de aktuella verken om inte toques- och tekniska struktur kommer att gynnas av en ny plattform. Detta kommer att ge större innerutrymmen och bättre väghållning, med mindre krängning och bättre kurvtagning svar. I likhet med den nuvarande modellen, kommer det att finnas versioner av front- eller 4×4. den utropspris bör inte överstiga 11.000 / 12.000 euro.

Följande år, i slutet av Spring 2018, den Dacia Duster längd av ca 20 centimeter växer upp till 4,5 meter. Målet är att skapa vad som kan kallas "Grand Duster" med två ytterligare ställen i två infällbara platser i stammen. Motorerna kommer att avgå i diesel, av 115 hk och bensin av 130.

nätet bedömning av din begagnade bilDacia varumärke "drottning" av krisen

Dacia fortfarande flaggskeppet varumärke av krisen. Mellan 2008 och 2015 varumärket har mer än fyra dess Försäljningen i Spanien: 9900 till 45,200 enheter, respektive. Spektakulära.

Eftersom det har varit utvecklingen av försäljningen av en av flaggskeppsmodeller: Dacia Duster. Under det första året på rea, 2010, och bländade 5,824 spanjorer. Eftersom de är redan mer än 50.000. Och runt om i världen har sålts 1.664.000 i Duster. Inte glömma att detta är en mycket viktig modell för Renault och Dacia, de två varumärken under vilka den säljs. En bil som tillverkas i Brasilien, Colombia, Rumänien, Ryssland och Indien. En kameleont som anpassar sig till olika lokala marknader; medan från ett år sedan, Det finns även pick-up version: Renault Duster Oroch.

För att hålla framgång Duster, Dacia har tänkt en hel del. Du kan inte misslyckas eftersom det är en av de viktigaste modellerna i konsortiet Renault-Dacia. Så innan sommaren 2017 kommer den nya modellen kommer i juli att marknadsföra en särskild serie för att uppmuntra försäljningen av nuvarande och ersätta "Urban Explorer" nu till salu.

Adblock
detector