24 timers Le Mans 2017: dette var den sejr Porsche

24 timers Le Mans 2017: dette var den sejr Porsche

Porsche har vundet denne weekend sejr nummer 19 i de 24 timers Le Mans, en af ​​de mest mytiske og prøvelser, der krone igen … med bilen, der var blevet kasseret ved starten af ​​løbet.

De 24 timers Le Mans 2017 i billeder

De 24 timers Le Mans 2017 i billeder

De 24 timers Le Mans 2017 i billeder

De 24 timers Le Mans 2017 i billeder

den udgave af 24 timers Le Mans, mindre officielle LMP1 biler af de senere år efter tilbagetrækningen af ​​Audi, som var flere pålidelighed problemer har været, forårsager en LMP2 næsten kunne vinde selv i den absolutte klassificering. Toyota startede som en favorit af deres tidligere præstationer, men i løbet havde jeg flere problemer i løbet af weekenden, at hans rival og til sidst bukkede under. 19. vinde både Porsche i Le Mans, som fortsætter med at øge idyl mellem det tyske firma og den legendariske franske løb. Men … Hvordan var løbet?

De 24 timers Le Mans 2017 Det var en race af eliminering. Og ikke ved et uheld, men ved problemer med driftsikkerheden. Det har været den hårdeste spørgsmål i denne henseende, og alle de populære biler havde problemer. De to officerer Porsche LMP1 og LMP1 Toyota 3 officerer lidt alvorlige mekaniske tilbageslag. Interessant den første til at få dem var den No. 2 enhed Porsche, at der på 3 timer og indtastede gruber at ændre alle elmotor enhed ikke sender strøm til forhjulene. Men forbløffende: efter at have været i kasser i timen og miste hovedet 19 omgange, i sidste ende er vinderen. Og det er, at alle favoritterne faldt gradvist.

Toyota nº8 havde et lignende problem og mistede en verden, da han vendte tilbage til sporet. Og de resterende to Toyota opgivet, da de undlod at vende tilbage til pitten: det nº7 mens førende kapløbet komfortabelt ind i natten at løbe tør for energi og nº9 prodding kunne heller ikke klare at afslutte rundt for at komme til pitten. Det sværeste var tilbagetrækningen af ​​Porsche nº1 strøg sejr til 3 timer efter afslutningen. Lotterer kørte bilen, når han løb tør for strøm enhed og kunne ikke nå pitten. Han var en time foran alle hans rivaler og følte i hans kød det samme som Toyota teamet i 2016, da de tabte til sejr og have hendes hånd.

24 timers Le MansOm at vinde LMP2

Den LMP2 er den anden kategori af Le Mans. meget langsommere LMP1, men mere pålidelig. Selv om det er en kategori, der allerede eksisterede, kan man sige, at dette spørgsmål var helt ny, da den tekniske forskrift blev ændret fuldstændigt i jagten på konkurrenceevnen, pålidelighed og reducere omkostningerne. Og sandheden er gået godt. For dette år, de har monteret en identisk motor for alle hold, en Gibson (en Nissan bygget af fabrikanten) CV 600 er den samme for alle. Ingen af ​​komplekse hybride teknologier. Og med denne nye magt og fire meget konkurrencedygtige chassis bygherrer (ORECA Dallara, Ligier og Alpine) de har formået at lave omgangstider i 11 sekunder sidste år.

også, med de nye regler en LMP2 er billigere og der har været mange i nettet. Med så mange LMP2 gitter, hurtigere end før og er mere pålidelig end LMP1, var ikke overrasket over, at næsten kunne vinde denne udgave nummer 85 holdet Jackie Chan DC Racing, bil nr 38. Og er, at LMP1 allerede træning set siden de ville have mange problemer med driftsikkerheden. Fem officielle enheder, har alle haft meget alvorlige problemer, og kun to har formået at afslutte. Porsche No. 2 var den første til at have problemer med stående og pit en time bare starte løbet i sidste ende lykkedes ham at være vinderen.

Rollen af ​​spansk

i år vi kun havde i de 24 timers Le Mans 2017 med Antonio García i Chevrolet fabrikken hold og Miguel Molina i teamet semiofficial AF-Corse med Ferrari 488. De to har kæmpet til enden for sejren i kategorien. Ligestilling har været høj og begge har levet op til, hvad der forventes af dem.

Molina, kommer fra Audi og erfarne i DTM, tjente sin første deltagelse. og at blive en rookie har gjort meget godt, uden at begå nogen fejl (en køretur gennem dig han straffet holdet til den endelige sejr). til Antonio García var hans 12. deltagelse. Han er en veteran, og er i en meget afstemt til deres jævnaldrende og med en højere grad af pilot hold: Jordan Taylor (i 2015 vandt kategori) og Jan Magnussen (vinder af sin kategori 4 gange). Antonio García har gjort 3 gange sejr i sin kategori GT Pro. Af disse er kun matches i en bil med samme Magnussen, der af 2009. Men denne udgave har endnu en gang gjort efter en grundig slag Aston Martin, Ford og Ferrari.

Le MansI sidste ende blev alt besluttet på sidste omgang, efter 24 timer. Desværre, Aston Martin # 97 af Darren Turne / Jonathan Adam og Daniel Serra var den, der overhalede Corvette på sidste omgang med Taylor ved rattet og bremse problemer.

24 timers Le Mans: generel klassifikation

indlæg

piloter

bil

kategori

1

Bernhard / Hartley / Bamber

Porsche 919 Hybrid

LMP1

2

Tung / Laurent / Jarvis

ORECA / Gibson

LMP2

3

Piquet / BECHE / Heinemeier

ORECA / Gibson

LMP2

4

Gommendy / Bruñidle / Cheng

ORECA / Gibson

LMP2

5

Negrão / Rague / Panciatici

Alpine / Gibson

LMP2

De 24 timers Le Mans 2017 i tal

1.000: Overhaling har lavet en LPM1 gennem hele løbet.

5000: dæk blev forbrugt i hele weekenden af ​​Le Mans.

251,9: optage gennemsnitshastigheden på en hurtig omgang (Toyota Kobayashi). En rekord indehaves af Hans Stuck med Porche 962C.

3,2: timer i gennemsnit, hvilket er en pilot med sin fysioterapeut under løbet.

397: rekord omgange på Le Mans. I år har de kun givet 367 på trods af det gode vejr, fordi alle LMP1 har haft mange problemer, der har stoppet dem i kasser.

85: antal udgaver af 24 timers Le Mans.

14: Enduring forvandler en brændstoftank i LMP1.

Du kan også være interesseret i:

20 taster Porsche 919 Hybrid på Le Mans

Hvor mange dage vil være nødvendigt at afslutte Le Mans Honda?

¿Vil køre Alonso 24 timers Le Mans i 2018?

Adblock
detector