Z-Truck Iveco, dette er den lastbil fremtidens

Z-Truck Iveco, dette er den lastbil fremtidens

Z-Truck Iveco er en futuristisk lastbil drevet af biometan, der opfylder målene for bæredygtighed, energieffektivitet og aktiv sikkerhed.

Foto Truck fremtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck fremtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck fremtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck fremtid, Z-Truck Iveco

den Z-Truck Iveco er en “Concept lastbil” autonome og bæredygtig til transport langdistance, drevet af Biogas-biogas flydende (LNG) og en autonomi af 2.200 kilometer. kvalificeret “Zero Impact” Det indarbejdet i sine udvikling tyve forskellige patenter, en forbedret aerodynamik, en systemet at genanvendelser den spildvarmen der er tabt gennem udstødningen og en række komponenter og teknologier automatisk kørsel De bidrager til reducere ulykker og helt ændre rolle dirigent.

stillingen kørsel futuristisk her bliver en arbejdsplads uden konventionelle begrænsninger, der udgør en del af et rum, der kan omkonfigureres efter behovene. den LNG motor udvikler 460 hk og suppleret med automatgear Seksten forbindelser med “Powershift” i de højere gear. den dæk De er lav modstand rullende.

den indskud de er firkanter, med en kun Bocana genopladning, konstrueret i aluminium og udstyre en innovative flerlags isolering at beskytter den varmestråling og forhindrer udvidelse af LNG temperaturstigning. hans hidtil ukendt geometri Det gør det muligt kapacitet alt 1200 liter med en autonomi af 2.200 kilometer.

Z-Truck Iveco, dette er den lastbil fremtidensden førerhus Z-Truck Du kan omkonfigurere nemt og til dette den bagvæggen du kan rejse baglæns 500 mm. I mellemtiden HMI-interface sikrer, at føreren til rådighed oversigt og alle nødvendige oplysninger til at udføre sin opgave. alle disse nyheder De rager i realtid gennem en intelligent forrude.

den plads, systemet rat (Aircraft type), den pedaler og midterkonsol udgør en enhed selv suspenderet uafhængig kabine. På den anden side af systemet klimaanlæg skaber en “Klima boble” omslutter hele drevet platform, så føreren kan nyde temperaturforhold uden luftstrømme.

Adblock
detector