Ny Seat Ateca X-perience: den Ateca der har ingen grænser

Ny Seat Ateca X-perience: den Ateca der har ingen grænser

Den nye Seat Ateca X-perience gør sin premiere på Paris Motor Show 2016. Det er den mest eventyrlystne Ateca og klar til off-road kørsel.

X-perience Ateca Sæde: Ateca flere billeder Campero

X-perience Ateca Sæde: Ateca flere billeder Campero

X-perience Ateca Sæde: Ateca flere billeder Campero

X-perience Ateca Sæde: Ateca flere billeder Campero

den første SUV Seat, den Ateca, fortsætter med at gøre overskrifter, i dette tilfælde, med offentliggørelsen af ​​den ny version Ateca X-perience, som vil gøre sin officielle premiere på den forestående Paris Motor Show 2016 (Se alle de nye biler Paris Motor Show).

i Ny Seat Ateca X-perience Vi kan finde flere elementer og interessante funktioner. Udstyret med systemet 4Drive trækkraft til alle fire hjul -med systemet Haldex den femte Generation- alsidighed den SUV Spanske stiger eksponentielt i ethvert terræn.

X-perience Ateca Seat fælg og dækden Ateca Seat X-perience har den dynamisk drivkraft Drive Profile med forskellige køreforhold. Gennem knop Driving Experience, føreren kan variere personlighed og opførsel af deres Ateca, at vælge mellem forskellige -profil, Normal, Sport, Eco, Single, sne og Offroad- tilstande. Til alt dette skal lægges Hill Descent Control Hill Descent Control.

den Ateca Seat X-perience også monterer dæk af højere profil med specifik tegning til praksis kørsel offroad og de er monteret på 18 tommers specifikt design. den "dragt udenfor" den Ateca X-Perience Det er også klar til det ultimative eventyr ved at have en række særlige beskyttelsesforanstaltninger lister i hjulkasserne i (nu meget mere markante deraf) og side paneler ridsefast maling. På den anden side, og som sikrer, Seat, dette Ateca nye X-Perience Det har en større fri højde af legemet i forhold til jorden.

I personlighed Sæde udvendige design Ateca X-Perience er forstærket med rack krom stænger tag, den nye spoiler i sidste ende del af taget, fendere nyt lovforslag bagkofanger diffuser beskyttelse i det forreste område og synlige logoer 4Drive og X-Perience ved gaten senere.

Ateca Seat X-perienceden Sæde interiør Ateca X-Perience inkorporerer også lidt forskellig fra resten af ​​rækken af ​​denne SUV elementer. Stadig tilgængelig omgivende belysning LED typen, mens nuancer medarbejdere vedtage mere typiske naturens farver -Ny jordfarver, brune og grønne. For sin del, er sportssæder betrukket med ruskind og på tærsklen til adgangsdøre er en aluminiumsplade med X-perience registrering.

Og de nye motorer Ateca Seat X-perience? i første omgang, plads Den planlægger at tilbyde denne ejendommelige og eventyrlystne udgave i Dieselmotor 2.0 TDI 190 hk, koblet til automatisk dobbelt kobling DSG 7 hastighed.

Adblock
detector