Drivies: app til bedre køre og spare på forsikring

Drivies: app til bedre køre og spare på forsikring

Analyser dine rejser, ændre kørevaner til at køre mere sikkert og effektivt og sparer et resultat på din bilforsikring. Og alle gratis med det nye Drivies ansøgning.

Drivies, applikation for at forbedre din kørsel og spare på forsikring

Drivies, applikation for at forbedre din kørsel og spare på forsikring

Drivies, applikation for at forbedre din kørsel og spare på forsikring

Drivies, applikation for at forbedre din kørsel og spare på forsikring

Fås nu danner gratis til iOS og Android-mobiltelefoner, Drivies (Http://www.driviesapp.com/) er en ny applikation udviklet af Telefónica I + D at hjælpe bedre føre til nogen form for bruger, udover at tilbyde bemærkelsesværdig rabat på din bilforsikring. Kun ved at downloade denne app (du kan gøre det helt gratis her), vil du måle og analysere dine bilture at ændre dårlige vaner bag rattet på jagt efter et sikrere og mere effektiv kørsel.

Hvorved der opnås, at forbedring af kørslen, Drivies bruger sensorer til at måle alle mobiltelefon kørsel oplysninger. Automatisk, denne ansøgning er i stand til at opdage i begyndelsen og slutningen af ​​rejsen til afgøre, om hastighedsovertrædelser, acceleration og bremsning mere abrupt end nødvendigt eller der, for eksempel, Mobil håndtering mens den kører. Samtidig, Drivies Det tilbyder sådanne interessante statistikker driveren som estimater af gennemsnitlige brændstofforbrug, Sorte eller potentielle områder for forbedring i hvert via-punkter. Den analyserer også længden, ruten og distance.

Hent og Drivies Android eller iOS

men Drivies ikke kun hjælper du kører bedre. Denne geniale program har en anden vigtig funktion: belønner gode bilister med betydelige besparelser på forsikring din bil. Således, at brugeren optjener point hver vej udføre i henhold til deres gode kørevaner, som senere du kan bytte til ydelser såsom rabatter på op til 50 euro at købe forsikring gennem selve app. I dag er den gennemsnitlige bonus opnås ved brugere, der har brugt Drivies i de seneste uger er omkring 37 euro.

Derfor, ud over at bidrage til en sikker og effektiv kørsel, Drivies letter adgang til forsikring priserne mere retfærdige, baseret ikke længere på statistiske gennemsnit for alder, køn, alder osv, men først og fremmest under de faktiske data. Ansøgningen er i stand til i dag allerede Sammenlign priser for mere end 20 forsikringsselskaber, giver den bedste pris til brugeren og rabat til god kørsel.

DriviesBevidstheden trafiksikkerhed er ligeledes en kendsgerning Drivies. Siden lanceringen i juli 2015 60.000 bilister har installeret: 53 procent via iPhone og 47 procent af Android. Ifølge data, ikke mindre end 57 procent af brugerne har formået at forbedre deres kørsel efter et par ugers brug. Denne forbedring er markeret i at reducere episoder undervejs, eller hvad der er kendt som "anti-Drivies": i gennemsnit for hver 10 kilometer rejst 10 episoder, hvoraf 3 er relateret til hastighedsovertrædelser blev rapporteret, 3 kørsel brat og 4 distraktion.

Kort sagt, med den nye Drivies program kan du få detaljerede oplysninger om kørsel statistik, anbefalinger til en sikrere og mere effektiv kørsel og bedre priser i din bilforsikring. Og alle med en teknologi 100% Made in Spanien, der respekterer brugernes privatliv: Data hentet fra kørsel er blot driveren, og kun dele med forsikringsselskaberne, når instrueret, altid for at bede om priser og få rabatter på politikker. Hvis du viser, at du kører bedre, får du bedre rabatter.

Adblock
detector