Aeromobil, den flyvende bil klar i 2017! (Video og billeder)

Aeromobil, den flyvende bil klar i 2017! (Video og billeder)

Den Aeromobil allerede planlagt til at lande på datoen marked: 2017. Dens beslutningstagere sige det vil være den første flyvende bil og kunne have autonomi på 700 km.

Aeromobil: den flyvende bil kunne være en realitet i 2017

Aeromobil: den flyvende bil kunne være en realitet i 2017

Aeromobil: den flyvende bil kunne være en realitet i 2017

Aeromobil: den flyvende bil kunne være en realitet i 2017

Det projekt, du altid drømt om at se DeLorean Tilbage til fremtiden, den Batmobile eller Blade Runner Det lader til, at snart vil ikke længere være science fiction. Hvis kun en måned siden vi fortalte dig det første flyvende bil kunne nå markedet i 2018 Terrafugia hånd (gå ikke glip af videoen), ser det nu, at datoen er et år frem gennem en anden producent. Ja, fordi Slovakisk firma AeroMobil har meddelt, at det planlægger markedet allerede i 2017 en bil, der flyver og kaldte det samme: Aeromobil. I øjeblikket kun en prototype, men udvikling er næsten afsluttet.

dette Aeromobil Flying er faktisk ikke en ny model. allerede Han går til sin fjerde prototype, og dette synes finalen. Siden 1989 er dette selskab gennem Stefan Klein (en af ​​grundlæggerne, søn og barnebarn af piloter) forsøger at få et projekt nu ligner det vil se lyset snart. ¿Og hvor meget koster? Tja, i hans første udsagn, "flere hundrede tusinde euro"Gebyr, der ligger halvvejs mellem en luksus superbil og et let fly. Ikke for mindre.

The Aeromobil er drevet af benzin, har foldevingerne, en enkelt propeller ligger i det bageste område og er næsten 6 meter lang, som en limousine. Den maksimale hastighed på vej annonceret i 160 km / t, stigende til 200 km / t, når du flyver med fly: Der vil tæt på 700 km autonomi. Fremstillet af stål og kulstof, denne flyvende bil rider en Rotax 912, en flymotor 4 cylindre BRP, fremstillet i Østrig.

Stand til at blive bil med fly på få sekunder, det Airmobile er en tosædede med plads til to passagerer. Men før de når markedet, tvivl stadig skal løses på hvilken type licens nødvendig. Ifølge dets ledere, vil opstart brug for både licens: bil og fly pilot, men i fremtiden overveje Det vil kræve en særlig lovgivning for et nyt køretøj kategori.

Gå ikke glip af så er denne officielle video af, hvordan det fungerer, og flyver Airmobile, i at komme ud af en hangar og cirkulerer normalt motorvej ... indtil den når en landingsbane fra rattet. Formidabelt!

Du kan også være interesseret i:

Top 5 af flyvende biler

Den Aeromobil 3.0 gennemgang i Wien

Den flyvende bil fremtidens

Adblock
detector