AXA Contigo: Kræver en kran med din smartphone

AXA Contigo: Kræver en kran med din smartphone

Bed om en kran, giver en part i en ulykke, finde den nærmeste butik … AXA har alle disse funktioner i en smartphone applikation: AXA Contigo. Ledelsens fremtid er ankommet og forhåbentlig at andre forsikringsselskaber følge den samme vej.AXA Contigo: Kræver en kran med din smartphone

Hvis du har din bil forsikret hos AXA, Nu skal du have lettere, når du ringer for at få hjælp eller for at gøre en del gennem ‘App’ som netop lanceret forsikringsselskabet. Det er AXA Contigo, et gratis program til rådighed til iPhone og Android kan nu downloades.

Dens funktioner omfatter anvendelse vejhjælp og fordringer erklæring. Med hensyn til det første, hvis de lider nogen uheld med vores bil, kan vi en kran eller anmodning bistand fra det samme program og, hvad det er mere interessant at spore det. På denne måde vil vi vide i detaljer fremmøde, når køretøjet ankommer.

I mellemtiden, AXA Contigo også det giver til parterne i tilfælde af uheld vores smparphone: funktioner lydoptagelse og giver os mulighed for at vedhæfte billeder ud over at udfylde de relevante data. Desuden, hvis du er registreret på sin hjemmeside, kan du tjekke dens udvikling gennem internettet.

Ud over disse to tjenester, AXA Contigo viser dig nærmeste værksteder, samt AXA kontorer. Heller mangler nyttige oplysninger som Service interessepunkter: Hospitaler. Tankstationer, apoteker og hoteller. Ved hjælp af GPS vil vise os den bedste rute for at nå dem.

Det er vores opfattelse

Så nyttige som interessant er dette program, der i høj grad letter visse procedurer, som vi står, hvis vi har en ulykke på vejen. Bestemt, forudsat at dens funktion er godt, det er fremtiden, som logisk følge andre forsikringsselskaber.

Adblock
detector