Spørgsmål: Hvor mange kilometer hver dieselpartikelfilter er ændret? Hvor meget?

"Selvom jeg ikke helt sætte i emnet Jeg har læst noget om det, og jeg tror, ​​at jeg forstod, at driften af ​​disse partikelfiltre Diesel ligger i det faktum, at for at fjerne tilbageholdte partikler filtre skal være en vis temperatur til carbonizarlas og fjerne dem."Spørgsmål: Hvor mange kilometer hver dieselpartikelfilter er ændret? Hvor meget?

"Jeg tror også, jeg forstod, at filter regenerering, det er, afskaffelse af partiklerne sker med jævne mellemrum hver par kilometer. Det vil sige, hvis køretøjet anvendes til korte ture så motoren driftstemperatur ikke nås kan beskadige partikelfilter? For eksempel, i mit tilfælde, jeg gør mandag til fredag ​​fire korte daglige ture omkring 2,5 km hver. Weekenden selv vi gør rejser meget større afstande. Med denne type anvendelse ville der være nogen problemer med partikelfilter i tilfælde min køretøj dispusiera denne post? På den anden side, er alle partikelfiltre brugt tilsætningsstoffer typen AdBlue eller der er ingen tilsætningsstoffer? hvad periodicitet disse skal udskiftes filtre og hvad deres Anslået koste?"

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

Partikelfiltre kræver høj temperatur til at brænde tilbageholdte partikler, derfor meget korte afstande som at du gør kan påvirke dem. Langs kilometer at "si" vil fastholde små partikler fremstillet ved diesel uforbrændte i kameraet uden overskydende detektere der leder processen.

Som temperaturen af ​​udstødningsgassen tilstrækkeligt at have i sig selv, burn-hvad der er normalt er mellem 300 og 400, halvdelen necessary- og "rydde op" sien kan være nødvendigt at genopvarme gassen med en ekstra indsprøjtning af brændstof eller et tilsætningsstof. en fyldstof tilsætningsstof i filtrene, der behøver det, Det kan koste omkring 170 euro, plus moms (Citroen C5 1.6 HDI).

På markedet kan du finde filtrene to typer, selv om de mest almindelige blandt biler er som regel det første. Det brændende proces - kan også identificeres som regenerering eller oxidation, som du siger, det er ikke spontant opstå, hvis ruter er meget kort eller hastigheden er meget lav: normalt tager motoren tager på en 15 minutters hastighed er over bytrafik. Men ligesom dig, hvis du går ud en gang om ugen på vejen, bør du ikke have problemer med filter: dengang er, når din filter vil bruge til fejlrettet. Det kan bemærkes, at ud proces, fordi på det tidspunkt, mere udstødningsrøg og endda lidt slæbebåd.

Hvis du ikke gjorde mere end by Du bør "tvinge dig" at gøre, selv lejlighedsvis rejser ned ad vejen og kørsel stormskridt-bare bare gå over, i det mindste, 50 km / t-. Hvis du ikke gør, hvad der vil ske, er, at en advarsel til at tage ham til butikken og, afhængigt af niveauet af mætning, vil der handle, selv erstatte vises i instrumentering.

når partikler De er ikke blevet brændt i filter motoren kan indtaste en nøddrift og taber, markant, ydeevne. Hvis filteret er rengøres regelmæssigt kan vare lang tid, selv om der ikke evig. Typisk, i det mindste indtil den når den 120.000 km, behøver ikke at bekymre sig om dette element af flugt, selv om der er biler i hvilke varigheden af ​​denne filter overstiger 250.000 km uden nogen form for vedligeholdelse, der ikke passere inspektion blotte diagnose apparat, som værkstedet. Else de medbringer tilsætningsstoffer, hvor at genopfylde reservoiret.

den Priser filtre varierer meget, men vænne sig til tanken om, at udskiftning af én, herunder arbejdskraft, kan være mellem 600 og 1.500 euro. I øvrigt, vaskes med vand pres ikke løser problemet kun delvist, da der ikke stempelelementeme områder fuldstændig tilstoppet.

Du kan også være interesseret

- Spørgsmål: Hvorfor er tændt diesel partikelfilter?

- Spørgsmål: Hvad sker der med en bil, hvis du går glip af Dieselolie ved en fejl?

- Andre spørgsmål og bekymringer af chauffører

Adblock
detector