Goggomobil 1963 bil

Goggomobil 1963 bil

Produsert på tysk lisens i vårt land
Industrial Munguia begynte Goggomobil
gå på våre veier i år ’63,
rett i samme år tapte han skyte Seat
600. Synd at på den tiden ingen Autopista
ble gjort sammenligninger, ville det ha vært litt av en
suksess.Goggomobil 1963 bil

den Goggomobil T-350, Hensikten med vår studie, er et kjøretøy av tysk opprinnelse og dypt studert og testet i dette landet siden 1955. Den har fire seter, mens de to bak er for små. den forsetene er komfortable og justerbare, sikkerhetskopiene kan også brettes ned for å gjøre dem om til seng (bil detalj dyrt)’. Testing og flygeegenskaper trekker gjennomføre veien som går fra Madrid til San Rafael, typisk rute til å utføre disse testene, gitt sitt brede utvalg av kurver og bakker. Tach feil er ikke veldig stor, ganske nær virkeligheten blir lest. Bilen er komfortabel i sin tur og veldig hyggelig, selv om motoren er litt støyende. ”

Den virkelig fantastisk del av denne bilen er dens makt akselerasjon. hans liten motor kan menge seg “i reprise” med svært høy klasse biler. For å oppnå god “forestillinger“Med denne bilen er det alltid nødvendig å ta veldig glad, og tvinger en bit forskjellige hastigheter. Forbruker testing hadde fått en score på 5,4 l / 100 km’. Kort sagt, kan vi snakke om en stor bil “reprise” komfortabel kjøring og glatt tur, til tross for sin lille størrelse, oppfører seg bra på veien, kan det oppnås med gode sokker og i befolkningen, velegnet for enkel parkering, god sikt og lite svingradius. Bremsene er progressive og velbalansert’.


når Goggomobil ble lansert i det spanske markedet, møtte han to grunnleggende problemer: fremveksten av sete~~POS=TRUNC 600 og at regimet på den tiden ikke ser positivt på en annen bil enn Seat ble produsert. I tillegg snart hun måtte forholde seg noe mer og ikke mindre enn Renault R-8, Sete Simca 900 og 850. den Goggomobil, en bil designet for 10 år siden, og med et marked som det tyske Øst som den viktigste kjøperen var ikke lett innføring i Spania. den første Goggomobil De koster 52.000 pesetas, en riktignok betydelig beløp for tiden (minstelønn han var ca 1800 pesetas).

Munguia fabrikk
Samme år der sete~~POS=TRUNC 600 Han begynte å rulle på veiene, 1957, en gruppe baskiske forretnings grunnla fabrikken Industrial Munguia S.A. basert på Bilbao, og for å kunne masseprodusere en liten kompakt bil. De kontaktet flere europeiske bilfabrikkene og i april samme år 57 inngått en avtale med det tyske selskapet (Øst på den tiden) Hans Glas Gmbh å gjøre landet vårt en bil “var alle raseri” i sitt hjemland: Goggomobil. Derfra ble startet byggingen av fabrikken Munguia som det åpnet i slutten av 1961. Året etter de forlot sine linjer ikke mindre enn 1.100 enheter av denne lille modellen. Allerede i 1963 2.100 enheter ble produsert, men etterspørselen oversteg produksjonen, men de økonomiske problemene som hadde på den tiden forhandlere bremset tempoet i produksjon. En prisnedgang oppnådd salg ble opprettholdt, selv om 600 var å få fotfeste.

Adblock
detector