Urban Honda EV Koncept: en ny bil ikon for 2019

Urban Honda EV Koncept: en ny bil ikon for 2019

Honda EV Concept Urban varsler hvad med hensyn til teknologi og design vil være en fremtidig elektrisk brugsmodel ramte markedet i 2019.

Urban Honda EV Koncept: elektrisk mobilitet undersøgelse for byen

Urban Honda EV Koncept: elektrisk mobilitet undersøgelse for byen

Urban Honda EV Koncept: elektrisk mobilitet undersøgelse for byen

Urban Honda EV Koncept: elektrisk mobilitet undersøgelse for byen

Må ikke se pæn (anden) og teknologisk koncept at leve på. Som præsident og CEO for Honda Motor Co., Takahiro Hachigo, Urban EV Concept “Det er ikke en vision for fjern fremtid, og produktionen version vil ramme Europa i 2019”. For nu, Urban EV Concept er allerede en af ​​de modeller, som Honda har præsenteret på Frankfurt Motor Show 2017.

den Urban Honda EV Concept Det viser en meget simpel udvendige design, meget ren stier, men på en måde også planer raffinement. Honda emblem er baggrundsbelyst med blå, en ny særkende vi ser i Honda fremtidige elbiler. foran Urban Honda EV Concept også en flersproget projekter såsom hilsener eller råd til andre bilister på vejen og rapporter status for batteriet oplades interaktive meddelelser. På hætten selv er tilslutningsstikket elektrisk ladning.

Urban Honda EV Concept

den Urban EV Concept er 10 centimeter mere kortere end Honda Jazz 2018 (Dette er 4 meter lang). Døre åbne i den modsatte retning af den march, frigiver en meget stor adgangshul, selv om det forekommer mere licens koncept. Sigtbarheden er også meget godt, på grund af den smalle søjler og en bred forrude, der løber langs den forreste linje.

den Urban Honda EV Concept Den har en kapacitet til fire ombordværende, distribueret to rækker af sæder ene fortov, hvor vi har forsøgt at skabe en følelse af lounge. Forsæderne er polstret med naturlig grå stof med ryglæn, puder og armlæn dekoreret med træ detaljer. For instrumentbræt meget træ er dækket, nemlig en bred cross konsol, hvor ratstammen, et sæt enkle styrekommandoer og hvor en stor widescreen hviler opholder. Det har også side skærmen døre hvor billeder fra kameraer placeret i stedet for de traditionelle bakspejle projiceres. En nysgerrighed i de bageste sæder i Urban Honda EV Concept Det er fastsættelse remme i midten sæde, en løsning, der giver bæltet til at trække, før passagererne at forlade bilen.

Urban Honda EV Concept

På den anden side, Urban EV Concept viser visningen af slangebøsse i den nærmeste fremtid, hvor mobilitet og daglige liv hænger sammen. Til dette har udviklet sig Automatiseret Network Assistant, en avanceret personlig assistent at driver lærer at opdage de følelser bag deres beslutninger. Systemet er klar til at foreslå alternativer og tilbyde anbefalinger. Desuden knyttet til elektrisk fremdrift teknologi Urban EV Concept (Mærket har endnu ikke meddelt respektere specifikationer), Honda også vil præsentere i Frankfurt et system af energioverførsel (Power Manager) fuldt integreret i stand til at styre udbud og efterspørgsel elektricitet til nettet strømforsyningen bruger som vedvarende energi og elektriske køretøjer batterier forbundet med hjem pågældende. således Urban Honda EV Concept er ikke kun et køretøj “0” emissioner, men kan virke som en akkumulator af elektricitet til husholdninger.

Adblock
detector