Kontaktperson: Novitec Ferrari F12 N-Largo, crack af sport

Nogle er ikke tilfreds med udførelsen af ​​en Ferrari F12 og har brug for mere. For alle dem, liste Novitec har en meget speciel forberedelse på alle måder, herunder pris. Den summum af sportsgrene, som vi har været at teste Hockenheimring.

Kontaktperson: Novitec Ferrari F12 N-Largo, crack af sport

Kontaktperson: Novitec Ferrari F12 N-Largo, crack af sport

Kontaktperson: Novitec Ferrari F12 N-Largo, crack af sport

Kontaktperson: Novitec Ferrari F12 N-Largo, crack af sport

VOS selskab - Vision of Speed, der blev grundlagt i 2011, kunne næppe have valgt et bedre Neckarwestheim, i udkanten af ​​Stuttgart site. Eksklusiv forhandler i nærheden af ​​motorvejen er 81, med et stort område uden hastighedsbegrænsning. Den Hockenheimring er 50 minutter hovedkvarter VOS. I VOS, er det hele for at sælge og leje eksklusive biler underlagt mottoet 'Impossible nej'. Uanset om sport, high-powered limousiner, SUV'er eller superbiler, at selskabet er i stand til næsten at tilfredsstille ethvert ønske af deres kunder. Særlige frame numre, usædvanlige farver, "tuneos" ekstravagante ... i VOS ikke kender udtrykket "ligesom alle".

Ferrari F12 N Long NovitecAt dristighed og dristighed førte dem til at modellere en Ferrari F12 endnu mere eksklusiv end den oprindelige. Væggene ryste, krystaller vibrere. De tolv-cylindret V ved 65 grader, 6.262 cc og 781 CV Basstemme brøler med den lidt descompasado koncert tomgang. Solide udvidelser erstatte fender serien og giver det N-længde yderligere seks centimeter bredde på forakslen. Bagsiden er inkluderet 11 bredere end standard versionen centimeter. I samlet længde af bilen stiger a2.052 1,942 mm. således F12 brede revner overgår alle de sportslige elite, som Lamborghini Aventador (2,030 mm), laferrari (1.992 mm), McLaren P1 (1,946 mm) og Porsche 918 Spyder (1.940 mm). Bedste for at undgå arbejdszoner motorveje ...

Som påpeget af Novitec har øget nominelle effekt fra 740 til 781 hk takket være nye indstillinger i det elektroniske kontrolsystem motor, med modifikationer til kortet motor og en rustfri sport udstødningssystem stål katalysatorer 100 celler. 16 kilo er udstødningssystemet forhold til rustfrit stål udstødningssystem sparer serie. Den maksimale rotationshastighed stiger til 8.900 rpm 8.700. den maksimalhastighed Det er værdsat af Novitec i 350 km / t.

Ferrari F12 N Long NovitecVi gik til at kontrollere det Hockenheimring. Truck, selvfølgelig, fordi det kan ikke lade sig gøre så mange kilometer ét stykke du er på udkig efter køber. Mellem asfalten og den forreste forklæde, der blev afholdt i attraktivt kulfiber view, Der er ikke megen plads til en finger. Men før boarding rampe trailer tryk på en knap, er den forreste aksel rejst af en hydraulisk højdeindstilling systemet næsten lydløst. Uden dette system, kunne N Lang ikke bruges i dag til dag, fordi med sportsundervogn det er 40 mm lavere end standard F12.

Det er tid til at komme på deres kontrol. De vågeblus monteret på ratkransen går på den ene efter den anden: 7000, 8000, næsten 9.000 omdrejninger. Roterer ved høj frekvens, med en klar støj ligesom en racing motor, minder den serielle version. Når udstødsventilerne åbnes helt Novitec Manettino dreje styringsmodusvælgerventilorganet switch, lyd fortid Formel 1 mindes.

Og hvor meget er det omgangstid? Vi kan heller ikke finde ud af, eller har givet os tilladelse. Afkastet vi havde forberedt irritere os både våde sektioner ved indgangen til væddeløbsbanen og den sydlige kurve som et call center selskab Novitec der forbyder os at foretage målinger af køretøjet. To omgange på Hockenheim vil være. Ligesom sin standardversion, god trækkraft N-Largo hurtigt tillidsvækkende, og præcisionen af ​​sit styresystem er ens. hans suspension, mere stive, Det ser ud til at reducere lidt tærsklen banen vinkel. Gearkassen syv-trins dobbelt kobling og skift gear ultrahurtig går så godt med N-Largo som ved Novitec foret interiør med Alcantara og dekorativt broderi.

Vi afventer stadig udføre en hurtig tilbagevenden til det, de beder os om at vi køber den bil, der næppe værd en halv million euro. Prisen er urimelige, men de følelser er af samme størrelsesorden.

ark Ferrari F12 N Long Novitec

pris: 499.000 euro.

motor: 12 Forward langsgående cylinder V ved 65 °. 6.262 cc.
kompressionsforhold13,5: 1.
Effekt og moment: 781 hk ved 8.600 rpm og 73 mkg ved 6.400 omdr./min.
fodring: Direkte indsprøjtning.
transmission: Baghjulstræk gearkasse med dobbelt kobling 7-hastighed. Differentialespærre og ESC.
ramme: Forreste og bageste suspension af deformerbart parallelogram.
bremser: Keramisk ventileret og hulskiver (398/360 mm Ø) med ABS og ESP.
adresse: Zipper hydraulisk assistance.
dæk: 255/30 R21 335/35 R22 foran og bagved.
dæk9.5 "x 21" foran og 12 "x 22" bag ..
Cotas: Længde / bredde / højde: 4.618 x 2.052 x 1.233 mm.
kamp: 2.720 mm.
vægt1.630 kg.
Vægt / kraft forhold2,1 kg / CV.
depositum92 liter.

funktioner

maksimalhastighed350 km / t.
Acceleration fra 0 til 100 km / t: 3 s

Adblock
detector