Dacia Duster, fem grunde til at købe

Dacia Duster, fem grunde til at købe

Det tager år stabiliseret som en af ​​de mest succesfulde SUV i Spanien, men i modsætning til Sandero, Dacia Duster skjuler meget mere end en lav pris.

Dacia Duster_5 Grunde til at købe

Dacia Duster_5 Grunde til at købe

Dacia Duster_5 Grunde til at købe

Dacia Duster_5 Grunde til at købe

Med tilladelse fra Nissan Qashqai, der er ikke mange andre SUV med et niveau af salget i vores marked som stabile, bevarer i årevis hædersplads i ranking SUV: altid blandt de øverste fem bedste sælgere. Dens cruising niveau er også meget mere stabil end nogle direkte konkurrenter, hvis større eller mindre efterspørgsel cykler nogle gange reagerer: tilbud, opdateringer spænder, etc. Uvidende kampagner med klare konti, med et godt struktureret og defineret område, området Duster Det har ikke stoppet udviklende og har gjort en betydelig portefølje af kunder, sikkert, se ham mere end den laveste pris på markedet. Her er nogle grunde til, at jeg ville købe mig en Dacia Duster.

Dacia Duster: for sin pris, men er det virkelig så lav?

Ja, men det afhænger af. Det er rigtigt, at Dacia har den ære at tilbyde SUV med den laveste pris for hele markedet med sin udgave 1.6 benzin med 115 hk og slut Base. Du kan købe det ved 10.900 euro. Dens motor, opdateret i år, men det skal være så robust som resten af ​​bilen, men der er en benzinmotor langt mere effektiv, behagelig og anbefalede, 1.2 TEFC 125 hk. Du har det i versioner 4×2 og 4×2 15,980 euro 13,980 euro. Det er en langt mere støjsvage propel og om muligt også mere raffineret. Duster gør uendeligt sjovere og hurtigere og bruge mindre, men det er også et drivmiddel mere "elementer" 1.6: med lille kapacitet, dens 125 hk kommer fra overfodring, selv om det ikke skulle bekymre sig om pålideligheden af ​​Dacia mærke hver gang, i hvert fald lige nu, er kapret sine biler 5 års garanti – op til 180.000 km i alt, men se det med småt og betingelser afhængigt af de kilometer, du nå det tredje år-.

Det er i benzin, hvor du finder de billigste modeller på markedet. Men ofte den førnævnte Dacia Duster 1.6 115, for Peugeot 2008 Pure Tech 1.2 82 hp’d betale 14.200 euro for en Fiat 500 X 1.6 E-Torq 110 hk, 14.300 euro eller mere komplet valg blandt SUV benzin ækvivalent, Suzuki Cross-én S 1.6 VVT, 15.700 euro.

Diesel er to styreraketter tilbydes af Duster, altid fra 1,5 dCi motor bruger også en Nissan Juke eller Renault Captur. har en Dacia Duster 1.5 dCi 4×2 90 hk fra 14,481 euro -For denne pris, du ikke finde en anden SUV diesel så billige-; og dCi 110 hk fra 15.080 euro i 4×2 udgave og 17,080 euro fra 4×4 firehjulstræk undtagen Fiat Panda 1.3 Multijet 4×4, ingen anden bil "tilsvarende" dieselmotor og firehjulstræk koster mindre.

Af alle de tilgængelige thrusters vil anbefale nogen af ​​de 1.5 dCi versioner. Og mellem de to effektniveauer rådighed, forskellen mellem 90 og 110 hk er kun 600 euro, Jeg tror godt penge givet bedre reaktionsevne. slut Laureate og 4×2, Dacia Duster 1.5 dCi med 110 hk 16,430 euro Det ville være mit valg i sidste ende. Hvis du refinansiere til 60 måneder, du vil betale en entry euro og 1.600 euro månedlige afdrag på 347,77, med driften fik jeg 22,953 euro mere end 845 livsforsikring du skal betale obligatorisk.

Firehjulstræk ville koste yderligere 2.000 euro. Det er et element, der er dit valg, afhængigt af den påtænkte anvendelse af bilens skæbner.

Dacia Duster 1.5 dCi 110 Laureate tilstrækkeligt udstyret

Du ved, at Dacia er Maca er ikke fancy, men for udseende og tilpasning, Dacia Duster er den mest ser af alle modellerne i kataloget af brandet. Hvis du kunne "overleve" ingen aircondition, kunne du få adgang til Ambiance færdig, men jeg tror du mere værd gå direkte til Laureate, at ud over at tilføje flere muligheder, Det omfatter standardelementer, der kan være af ekstrem nødvendighed afhængig af hvem der sætter kontroller: Rat vertikal justering, førersæde med højde eller elektrisk justerbare el-spejle, plus knop og læderrat. En Laureate vil også få bageste sensor med og uden kamera eller multimedia computer browser og touch screen 7 inches for kun 230 euro. Blandt de mekaniske elementer, som også skiller sig ud, omfatter Stop&Starte eller gearkasse 6 gear.

Dacia Duster: Dynamisk tilfredsstillende

Dacia mødes minimum, men Logan eller Sandero og dets derivater, har også udviklet sig meget bedst. Den Duster er dog en lys røre dem køre, styrepræcision og følelse af poise og dynamisk er, uden tvivl, den bedste Dacia år. I dag er dækket med obligatoriske sikkerhedsstandarder, såsom stabilitet kontrol, deres adfærd er ikke kun helt normal, men også tilbud et strejf af støddæmpning og ærligt bemærkelsesværdig kvalitet bacheo, Det er en af ​​de mest eftertragtede biler, hvis du bruger bilen meget ofte dårlige veje eller asfalterede veje. Jeg kunne ikke se, om en Duster vil vare mere end et andet marked model til en meget krævende brug, siger, at selv nonchalant, men jeg garantere dig få biler i sin klasse giver den følelse af styrke og varig den barske behandling.

Kort sagt, er der ingen virkelig bemærkelsesværdig kritisk punkt, fordi god opførsel også nødt til at tilføje en god bremseevne og også meget ædel chassis altid sikre og forudsigelige reaktioner. Så skal deres svagheder være i søges, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke en meget gunstig score i EuroNCAP test, og som komfort eller kvalitet af livet om bord, på et noget forhøjet støjniveau.

Dacia Duster 1.5 dCi 110, en virkelig afbalanceret motor

Blandt de mindre de bruger SUV marked vil ikke finde Duster, men at tage deres motor modeller: Renault Captur eller Kadjar, eller Nissan Qashqai. Dacia annoncerer et gennemsnitligt forbrug på 4,4 l / 100 km for det Duster 1.5 dCi 110 hk, men det er et tal, der er langt mere i overensstemmelse med virkeligheden end 3,8 l / 100 km, der Rernault Kadjar motor identiske, så trods den officielle teoretiske forskel, bevarer 1.5 dCi motor, også i Duster, de samme dyder, når den monteres på de andre mærker i gruppen, herunder en meget lav pris for brug. En forskel er, at Duster, f.eks gearkasse seks marcher har ingen vejledning "økonomisk"Med udviklingen ændrer så længe andre modeller, som det deler mekanik, men til gengæld garanterer større Duster 1.5 dCi "usability" og responsivitet i gear, tilfredsstillende implementeret i agility responsfaktor direkte relateret til sikkerhed. På grund af manglende isolering, Duster er, som jeg allerede har sagt, støjende, men jeg garanterer dig dine komfort niveauer er mere end tilfredsstillende.

Dacia Duster: god plads i tre dimensioner

Det koster lidt, har gode resultater, komfort og kvalitet af suspensioner, ikke bruger meget og er ikke langsom. Og hvis du vil, kan du tilføje firehjulstræk og gå, hvor jeg ikke ville gøre det med mange andre SUV. Er prikken? en liveability ikke kun over gennemsnittet, men med visse karakteristika, der gør det unikt blandt biler med længde. En af dem, en bageste bredde behændigt overstiger den kompakte SUV, mellemstore saloons og andre større formater: dens 139 cm er afgørende, hvis du har brug for at fylde alle sæder. Heller mangler god lodrette dimension eller plads til mere end tilfredsstillende ben, alt dette, huske, i en bil af 432 cm, hvor i øvrigt også finde en kapacitet på bemærkelsesværdig belastning af 395 konkrete liter i 4×4 versioner og derover 500 liter i 4×2.

Du kan være interesseret

Dacia Sandero, bilen vi købte spansk

Dacia Duster 1.2 TCE 125 hk, mere effektive og med firehjulstræk

Sammenligne billige: Dacia Lodgy Dacia Logan vs

Adblock
detector