Renault Talisman atferd, gjør rett

Renault Talisman atferd, gjør rett

Det er to distinkt forskjellige Renault Talisman dem som ikke kan ri 4Control og ja; den sistnevnte har en referanse oppførsel.

Renault Talisman: dynamisk oppførsel

Renault Talisman: dynamisk oppførsel

Renault Talisman: dynamisk oppførsel

Renault Talisman: dynamisk oppførsel

Jeg kan fortelle litt på Renault Talisman kan ikke montere styresystemet på alle fire hjul 4Control og føres opphengs (begge elementene er uatskillelige). Men jeg kan forsikre deg om at de som bærer er en annen historie. Du bør først ha noen fakta og funksjoner fersk bil. en, lengde: 4,85 m lang for et legeme 2/3 med 1/3 plateglass området, men Det er ikke for tung: Mellom 1387 og 1.518 kilo som motor, avhengig av merke, ledig og alternativer. andre, en kamp av 281 cm. Jeg husker også plattformen er det samme som det som brukes av Renault Kadjar, Espace og brukte også forestående Renault Mégane, element så vanlig i meget forskjellige biler og derfor involvere visse særegenheter av disse vil jeg snakke når vi kommer til detaljer i interiøret. Så, la oss komme rett inn i visningen hva slags magi skjuler Renault Talisman i versjonene 4Control-som innebærer å ta opp Zen er ferdig, noe som er valgfritt for 1500 euro eller Initiale Paris, standard) for å sluke kurver uten den minste anstrengelse og en effektivitet uvanlig.

Firehjulsstyring i Renault Talisman

Renault TalismanSikker på at du vet -tilnærming som Renault forstår firehjulsstyring systemet 4Control, til stede på mark siden 2007 i Renault Laguna, men jeg oppsummere at, avhengig av hastigheten, hjulene på bakakselen dreie fase eller motfase. Resultatet er i de Laguna, i den nye Espace eller den nye Talisman, er virkelig mirakuløse. Systemet i seg selv er relativt "lett": En elektrisk motor og dens tilhørende stempel "skyver eller "strimmel" i tverretning av koblingene som endrer rotasjonsvinkel av bakhjulene. E betyr resten, og for å modifisere lover suspensjons forstyrte etter behov, og også som kjøremodus velges ved hjelp av enheten multi Sense: det fire forhåndsdefinerte programmer påvirker både parametere chassis som andre elementer av brettet, slik som massasje seter eller innendørs belysning; er disse: Comfort, Sport, Eco og nøytral. I tillegg er det en måte individuelle hvor føreren kan stille "hans Renault Talisman".

Retur til selve operasjonen er interessant punkt til hva hastigheter og med hvilken amplitude og orientering vinkel på bakhjulene, parametere også være avhengig av den på forhånd valgte kjøremodus endres: 50 km / t i komfortmodus ved 60 km / t på nøytral og 80 km / t i sportsmodus De kan treffe spin opp 3,5 grad i motsetning til den foroverretningen, noe som gir god manøvrerbarhet. Fra disse hastighetene, gjør de det samme som front med en amplitude på opp til en viss grad, og legger til hastighet på respons. Systemet er alltid aktiv, det vil si å overvinne de nevnte hastigheter er det også en endring i orienteringen av bakhjulene, til tider, å generere en noe merkelig følelse. Men nå, la oss gå og en vei.

Renault TalismanDen store fremspring på bakken, et resultat av dette slaget og stor sporvidde, gir monolittisk poise ved høy hastighet til en Renault Talisman som imidlertid Det tilbyr agility utilbørlige reaksjoner for en bil av sin størrelse. Effekten er en veldig flat spin, en reaktive og meget skarp front end, men i sin tur helt naturlig Når du har assimilert deres reaksjoner. Alle med bare en vri på håndleddet for å føle en sjarm som synes å krympe mellom kurver og lange strekninger vokse. Plettfri i denne forbindelse. I tillegg til å ikke behov for mer enn hundre meter fange avstander og berøring og dermed unngå "sette" mer adressen riktig. Men alt er ikke gull som glitrer under tanke kroppen Renault Talisman, bil som ville kreve komfort og dynamisk, i det minste i samme forhold.

Faktisk suspensjon styrt lagt mye godt å Renault Talisman. Som sagt, fungerer det tett med 4Control system for å justere hardheten av hvert hjul med reaksjonene fra bilen, men det Renault Talisman Han har ikke den følelsen av flygende teppe du forventer av en bil i sinnet, egentlig, borgerlig. Følelsene er i denne svært lik den Espace, som også føle en bakre aksel med liten absorpsjonsevne og forholdsvis tørre i respons til brak og forvitret asfaltsaken vanlig uansett kjøremodus hvor vi reiser, enten mellom Sport og komfort er en klar forskjell i amplitude av kroppsbevegelser. Skoda Superb tror en Volkswagen Passat eller Ford Mondeo biler tilbyr beste følelsene i denne forbindelse, men ikke berøre perfeksjon betyr ikke mangel på komfort: for miljø og kvalitet, Renault Talisman venstre skuffet.

Du kan også være interessert

Renault Talisman 1,6 dCi 160 EDC, den beste motorutvalg

Renault Talisman, priser for Spania

Renault Talisman Bedre enn Volkswagen Passat?

Renault Talisman: fem ting som du vil like

Renault Talisman Sport Tourer, er dette kjent versjon

Adblock
detector