Toyota C-HR vs Audi Q2: Hvad er den bedste SUV? ¿Hybrid eller benzin?

Toyota C-HR vs Audi Q2: Hvad er den bedste SUV? ¿Hybrid eller benzin?

SUV-segmentet fortsætter med at vokse, og så endda så attraktive design biler som Toyota C-HR og Audi Q2. Én hybrid og en med en benzinmotor 3-cylindret, der interesserer dig?

Sammenligning: Toyota C-HR vs Audi Q2

Sammenligning: Toyota C-HR vs Audi Q2

Sammenligning: Toyota C-HR vs Audi Q2

Sammenligning: Toyota C-HR vs Audi Q2

Audi Det er lykkedes at placere Q2 (i Du se link rækkevidde og priser) I det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. På den ene side, det har en krop kompakte dimensioner (4,19 meter længde) ikke forhindrer ham tilbud rummelig indvendig, så det kan klare både modeller B og C segment af kompakt segment. På den anden side, det kommer sydende SUV kategori, men samtidig give en æstetisk af de mest slående og en muligheder for udstyr værdige af de mest luksuriøse Audi. Det vil lokke dig måske endda overveje som et alternativ til mere traditionelle modeller i firmaet, læse Audi A3 eller A1 Sportback.

Som til Toyota C-HR (i Du ser også linke sit sortiment og priser), Er det høster en stor kommerciel succes, og ikke uden grund. Også engageret i design, selv Audi Q2, og enkelt motor med som sælger i vores marked er hybrid type, noget, der giver dig en høj effektivitet med høj nydelse af brug. Hvis det ikke var nok, indvendig pleje har intet at misunde modeller af højere rang, fordi det giver en fornem atmosfære og fuld personlige oplysninger. De er fyldt med attraktive biler, hver mere teknisk interessant, men også meget forskellige. serveres duel.

Toyota C-HR vs Audi Q2Toyota C-HR VS Audi Q2: duel motorer

Q2 i området, 1,0 TFSI benzinmotor 115 hk er adgangen trin. Det er en tricilíndrico, turboladet og reaktion opløsningsmiddel trods sin beskedne forskydning. Det er godt isoleret for støj og vibrationer, så det er helt raffineret og, i dette tilfælde forbundet med en Automatisk dobbelt kobling S tronic 7-hastighed. Enten i manuel tilstand eller forlader arbejdet i automatisk drift er meget korrekt, hurtig og smidig. Da selve håndtaget kan du tilpasse til normale og Sport tilstande eller via en menu at vælge fra forskellige køreprogrammer (Comfort, Auto, Dynamic og Individual). Afprøvet hårdhed valgfri affjedring og styretøj, gas respons, klimaanlæg og aktiv fartpilot også kalibreret valgt.

den Toyota C-HR er drevet af den samme hybrid system Prius, som den deler platform. Ingen fast gear som transmission virker på samme måde som en ændring i trinløst, med en konstant fartkontrol af elektromotoren 53 kW (72 hk), sammen med den ligeledes hurtige reaktion 4 cylinder atmosfærisk benzin med 98 hk: Totale udbytter 122 hk. Der er bare kommer stort set fra sin høje fornøjelse at bruge, stor umiddelbarhed, som vores krav til den højre pedal, som gør det muligt også at dosere kraften i millimeter måde selv revet eller parkering manøvrer, nogle gange så er opfyldt ren elektrisk, giver meget forsigtigt, komplet nøjagtighed og uden vibrationer.

FORESTILLINGER Toyota C-HR Audi 1.0 TFSI Q2 Ultra
Acel. 0-100 km / t 11,66 s 11.12 s
Acel. 0-1000 meter 33,40 s 32.98 s
Overhaling 80-120 km / t 8,56 s 7,92 s
Loudness 100 km / t 66,0 dB 66,6 dB
Loudness 120 km / t 69,1 dB 68,6 dB
Bremsning fra 140 km / t 73,3 m 67,7 m
Vægt skala 1.488 kg 1.391 kg

Disse samme situationer, hvor C-HR Toyota udvikler med komplet beherskelse er dem, der kan genere nogen automatisk dobbelt kobling, som ikke giver så meget kontrol i revet, så ved bykørsel Audi Q2 er mindre givende. På den anden side, selv om det ikke lyder slemt, det tricilíndrico af 2. kvartal er mere lytter ved lav hastighed og transmitterer flere vibrationer, altid inden for meget tålelig grænser. Som kompensation, evnen til at håndtere ændringen i manuel / sekventiel måde gør man kan involvere mere kørsel ved at søge et mere sportslighed, hvor den C-HR løst ved B gear, bevarer mere og dens køreprogrammer Eco, Normal og Sport, som er adgang til via fuld menuer kørecomputer.

Toyota C-HR¿Og hvad med forbrugeren? Nå, som altid, fuld kamp vundet af den hybride. Ikke at Audi Q2 tilbringer meget som det forbliver til meget rimelige niveauer for at være en benzin SUV med automatgear, men er, at C-HR, med deres arv Prius, er ekstraordinær. Og ikke kun i byen, som du ville forvente at bruge til nogle kilometer som 100% elektrisk, men også på vejen.

FORBRUG Toyota C-HR Audi 1.0 TFSI Q2 Ultra
Forbrug byen 3.4 l / 100 km 7.3 l / 100 km
Forbrug Highway 4,9 l / 100 km 6,4 l / 100 km
gennemsnitligt forbrug 4.3 l / 100 km 6,8 l / 100 km

Hvordan de går på vej

På vejen, den effekt levering Toyota C-HR er mere lineær og det giver falsk følelse af at køre mindre end det rent faktisk kører, mens Audi, men ingen af ​​dem er en kugle, har givet nogle mere turbo motor og karakter transmission type. Et niveau af chassis, både opnå en adfærd, der ikke kan skyld det en høj grad af kørekomfort og en bemærkelsesværdig kvalitet bacheo.

den Audi Q2 er en anelse mere adræt, med en mere følsom bagtil mass overførsler og mere reaktiv over for små hints throttle når vi er i kurven. Din adresse, progressiv radio, er hurtigere end sin rival, som også er forholdsvis ligetil. Faktisk er den Toyota C-HR falder også korte i kurven effektivitet, opretholde en enkel og forudsigelig reaktioner, men ikke uden agility hvis det er nødvendigt, da den bageste multilink kan bringe nogle afrunding, hvis du støtter løfte foden fra speederen i fulde støtte, under oplæring af det elektroniske stabilitetsprogram. Kort sagt, de to biler rammen er op til de omstændigheder og klarer alle behov, selv om niveauet af præstationer er mere på linje med afslappet kørsel.

Audi Q2Toyota C-HR og Audi Q2: inde

Vi har nu analysere Audi Q2 interiør og god knowhow. Førerpladsen er perfekt takket være den præcise regulering af ryglænet og den store opsætning af ratstammen, og kan regne med slående baggrundsbelyst interiør i bilens farve. Funktionelt ingen af ​​disse to SUV har ventilationskanaler og loft håndtag på bagsædet. Q2 tilbyder mere bagtil højde, samme bredde og mindre benplads. Men under alle omstændigheder ubetydelige foranstaltninger. hans kuffert, er dog meget mindre: vi målte 285 liter i forhold til 420 Toyota C-HR.

SPACE Toyota C-HR Audi 1.0 TFSI Q2 Ultra
forreste bredde 138 cm 139 cm
bageste bredde 132 cm 132 cm
forreste højde 90-96 cm 91-97 cm
bagerste højde 90 cm 93 cm
benplads 72 cm 71 cm
bagagerum 420 liter 285 liter

Toyota, ved den måde, der tilbyder en spektakulær og luksuriøst interiør. Instrumentbrættet læderindtræk tilføjer et strejf af klasse til en indre af moderne design. Instrumentbordet er meget intuitiv. Tværtimod, menuer og touch screen håndtering kræver for meget opmærksomhed. Alle sæder er rummelige og komfortable, selvom temmelig små bagruder har lavere højde og den førnævnte. Det er generelt mere praktisk ting.

Hvad med udstyret?

Et andet punkt at overveje, er tilgængeligt udstyr. i Audi Q2 kan finde nogle elementer, der viser stor raffinement, såsom digital instrument Virtual Cockpit, head-up display, browser med Google Earth, hvilket gør real-time trafik eller kortopdatering online, samt æble Carplay og Android Auto. Toyota C-HR er ikke så "blændende" i denne henseende, men også det giver alt, hvad vi kan bede en bil sidste generation, med sikkerhedsanordninger såsom sensor blind plet advarsel frontal kollision afsløring Rear Cross Traffic, samt andre bekvemmeligheder, såsom JBL lydsystem (Bang&Olufsen i Audi), bageste kamera, adaptive fartpilot og læderindtræk med opvarmede forsæder.

Nedsatte priser (juli 2017) Toyota C-HR (Fra 24.750 til 29.000 euro) Audi 1,0 TFSI Q2 Ultra (Fra 28,950 og 31.675 euro)

Du kan også være interesseret i:

Seat Ateca vs Toyota C-HR, hvad er bedre?

Audi Q2 vs Honda HR-V, hvad er bedre?

Nøglen til succes for Toyota C-HR

Adblock
detector