2016 Porsche Macan, priser og nærmere oplysninger om deres fornyelse

2016 Porsche Macan, priser og nærmere oplysninger om deres fornyelse

2016 Porsche Macan fornyet store nyhed kommer som den nyeste multimedie informationssystem og Porsche Communication Management (PCM).

Porsche Macan 2016 billeder af denne SUV renoveret

Porsche Macan 2016 billeder af denne SUV renoveret

Porsche Macan 2016 billeder af denne SUV renoveret

Porsche Macan 2016 billeder af denne SUV renoveret

den Porsche Macan kompakte SUV fornyer sit sortiment forude 2016. Den store nyhed er fundet i tilgængeligheden af seneste udvikling multimedie informationssystem, navigation og underholdning Porsche Communication Management (PCM).

systemet Porsche Communication Management (PCM) den 2016 Porsche Macan nu det omfatter trafik i realtid om status for den programmerede rute i browseren, integration af et punkt Wi-Fi Internet og nem og intuitiv brug af systemet, hvis drift er meget lig den smartphones (Smartphones) teknologi.

den Porsche Macan 2016 PCM-system også det giver en ny syv-tommer skærm størrelse med bedre opløsning farvegrafik og bedre læsning. Touch screen-teknologi PCM-system går et skridt videre, da det har en sensor, der registrerer, der vil udføre en operation tusindedele af sekunder, før at berøre skærmen med fingeren. I det øjeblik, der er alle de relevante afsnit i den viste menu. På den anden side, mulighederne for tilslutning Bluetooth, USB og SD mulighed for integration med smartphones så du kan gemme yderligere oplysninger PCM-system.

den multimedieapparat PCM Porsche Macan 2016 også det omfatter fremtrædende rolle som et nyt modul Tilslut, et rum smartphone Integreret i midterarmlænet, hvor Batteri genoplade og modtagesignalet optimeres. Ejerne af en iPhone De kan også tilslutte enheden til bilen for at bruge programmet AppleCar Play® (Herunder stemmestyring Siri®).

Porsche Macan 2016 med integreret LED type lyser

den 2016 Porsche Macan debuterer først forlygte med Integreret LED-teknologi typen. Dette belysningssystem kan kombineres med valgfri teknologi adaptive lys Porsche Dynamic Light System Plus (PDL'er Plus). Med et samspil mellem de to systemer, chauffører Porsche Macan De vil have, før dem mere oplyst, ud over at tilpasse bilen belysning automatisk til lysforholdene stede i hver vej eller vejbelægningen.

Endelig udgave Turbo den 2016 Porsche Macan Det vil også omfatte nye pakker personalisering Æstetik i udvendig og interiør der vil styrke flere forskellige stilarter sportsånd af denne variant.

den fornyede Porsche Macan og det understøtter ordrer, selv om de første leverancer til kunderne ikke vil blive gjort op begynder af 2016.

2016 Porsche Macan priser

- Porsche Macan S: 70,212 euro

- Porsche Macan S Diesel: 66,972 euro (dæk "All Season")

- Porsche Macan GTS: 85,823 euro

- Porsche Macan Turbo: 95,682 euro

Adblock
detector