Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDI

Hurtig, meget praktisk og nu, med meget lavt forbrug. Honda Civic, Opel Astra og Peugeot 308 stræber efter at sprænge markedet med sin nye 1,6 Diesel versioner. Hvad er bedre?

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDI

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDI

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDI

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDI

af 120 140 CV og kun 1,6 liter forskydning. Det er X-Ray motor og drikke i dag Diesel salg hjerte i massen markedssegmenter ... og de satser kompakt helt vores tre hovedpersoner i dag. Grund, for eksempel, Honda har fornyet sin Civic bevidsthed sporty med nye detaljer, et set-punkt revideret og mere teknologi ... men uden at røre en kniv fra sin kun 1,6 i-DTEC Diesel 120 hk motor. Udgivet kun 2 år siden, denne motor endte "spise" endnu højere 2.2 i-DTEC 150 hk.

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDIEfter eksempel således Renault og dets banebrydende 1.6 dCi 130 hk, Vi kan sige, at det var måske så Honda producenten hurtigste reageret på den perfekte balance mellem en ny mellemliggende version af et tilbud, som indtil for nylig udfoldet blandt mindre 1,6 Diesel op til 110 hk og større 2,0 minimum 140. hvorfor bruge flere kræfter i dag? Alt er nu sammenfattet i en så at afskrække gode resultater i disse medier segmenter ser op potentiale, og en sådan lavt forbrug (Alle træk på bare 5 l / 100 km real), der Du ser også lavere rentabilitet versioner som, hvis nogen (ikke altid), bare formoder besparelser på mellem 500 og 1.000 €. Bestemt ikke kompensere.

Ny PSA BlueHDi

Godt klar over dens betydning, mange mærker tilføje dette tilbud i dag. Hvis først var Opel der præsenterede den nye 1,6 CDTi 136 hk (1,6 Diesel stærkeste segment, kun overgået i markedet for to nye twin turbo 1.6 160 hk nylig monteret ved større Espace og CR-V), er nu Peugeot, der rejser et andet lille skridt med sine nye 1,6 BlueHDi, nu med 120 hk. Til mærke repræsenterer trin Euro6, reducere op til 90% partikler og NOx-emissioner. Den reneste på markedet, men nu er den mest magtfulde: svaret er spektakulære.

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDIMed mere moment ved lave hastigheder, selv før dette 1.6 BlueHDi er fint, da kun 1000 rpm og strækker sig med stor kredit til mere end en anelse i hele hans regime levering til denne dag i-DTEC uovervindelig 1.6 Honda Civic. Storslåede af blødhed altid føle og hvor fuld du opfatter det, nu fremstår som den bedste motor i sin klasse ... men det, ja, Peugeot ikke omgive det bedste selskab. Og i et forsøg på at også lavere forbrug, knytter den til en manuel 6-trins gearkasse med længere udviklinger husk: Hvis det var før, nu peger på 10 procent. Så meget, at i 6. vil du flytte bare 1.800 omdrejninger i minuttet ved 120 km / t... ikke engang nå 2200 til 150 km / t!

Godt er denne motor Peugeot 308 1.6 BlueHDi, og så lidt stemning fra tomgang, som dagligt og rolige brugsbetingelser ikke vil bevæge sig selv et godt stykke under 1500 rpm store problem (en anden ting er, hvad der kommer til at lide af motoren, vil tiden vise), men logisk, tilpasser værre og er mere krævende for negative orographies, tung trafik eller specifikke behov maksimal nyttiggørelse. Konklusionen er, at disse virkelige situationer er nødt til at bevæge sig i en march mindre end normalt ... årsag ender forbruge endnu mere end før (glemme 0,6 l / 100 km gennemsnitlig nedskæring, der lovede sin godkendelse) uden at kunne stoppe 1,6 i-DTEC Honda.

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDIOg på trods at skulle trække dette 1.6 I-DTEC Honda Civic til en 70 kg tungere den Peugeot 308, vender tilbage til at være betydeligt hurtigere og bruge nøjagtig som den helt nye motor PSA. Også hele aluminium, med minimal friktion, god akustik og en meget lineær levering, Dette 1.6 i-DTEC Honda Civic er en kombineret, dette ja, glæde med nogle udviklinger af forandring acertadísimos og de giver dig mulighed for at udtrække enhver situation det bedste svar. En motor / problemfri forandring, også ved berøring, hvilket bestemt ikke kan klare Opels store satsning.

fordi mens den moderne Astra 1,6 CDTi Opel endelig gør markere dagen raffinement, under forudsætning overvinde ruhed og noisiness af den tidligere blok 1.7 CDTi, så er at det hverken som progressive eller som kraftig. Du føler motor altid 'alt eller intet', rivaler nærmer 2.000 rpm i svar til retten, men betaler en under meget svagere regime (Ved 1.750 rpm I har en 20 procent mindre kraft) også opkrævet af ballast en Astra til 250 kg tungere. Malo, derfor er det ikke fordi en endelige forbrug kun 0,2 l / 100 km højere taler om sin høje effektivitet. Men hverken er så fint, ikke så hurtigt. med en fremtidig ny generation Opel Astra allerede annonceret for det kommende September med en stor vægtbesparelse, bør det derfor være en god start, at vi overraske dig med de gode resultater.

Komfort eller sportslighed

Sammenligning: Honda Civic 1.6 i-DTEC vs 1,6 CDTi Opel Astra og Peugeot 308 1.6 BlueHDIRendimientoque, vejsiden, også du betale dette og I dag Opel veteran tilstand agility tab. Vi har altid kunne lide denne Astra, især med en dæmpningen pilotforsøg i stand til at tastetryk, droppe nogle organ i udvidelse og kompression for at give god smag, eller holde mere i Sport-mode til at gå til angreb. Sikre og ædle reaktioner, dit problem og i slutningen af ​​denne cyklus er fortsat høj nævnte vægt ... og udviklingen af ​​sine rivaler. Fordi, på trods af sin god touch, hoppe i dag efter en fornyet Honda Civic sporty farvestof er op mindst et niveau nøjagtighed.

Selvom det ikke ændre platform, Honda giver i dag et punkt for fasthed til suspension af en Civic allerede hjem var ikke grødet. Tilføjet tuning nu en kalibreres styretøj og nye funktioner i ESP som selektivt anvender bremsning til de enkelte hjul at få agility og motoriske færdigheder, Denne Civic er klart overlegen til Astra. Det er rigtigt, at følger også bevæger sig mere din krop som vi nærmer os grænsen for vedhæftning, men nu giver en mere umiddelbar følelse og præcision retningslinjer, der er ledsaget af et tykt rat og cortitos og faste stier ændre, det genererer endelige fornemmelser meget stimulerende. Selvom noget isoleret rebotón og værre, den gode nyhed er, at denne Honda Civic er ikke ubehageligt.

Selvfølgelig, Komfort tale her i dag, er at gøre Peugeot 308. Kvaliteten af ​​et meget absorberende polstring den franske kompakt sum her om dæk 225/55 R16 strammere der giver en meget komfortabel respons, og næsten glemt i moderne biler normalt med 17 tommer fælge, 18, 19 ... Hvor vidunderligt denne Peugeot. Det er også sandt, at grænsen rullende meget føle sig lidt afdrift, men kompenserer samlede præstation, ud over perfekt rytmisk op 308, som, om end mindre direkte end Honda Civic, er derefter fremragende i isolation, smag og slidbane. En kompakt næsten præmie føler med også meget god adresse, omend mindre streng ændring i deres rejser og en position af meget speciel kørsel (husk, sobreelevado kasse og under og hjul mindre end normalt) vil du tilbringe starten ikke ønsker at sidde ... sikkert ikke ønsker at komme ud i slutningen.

Kort sagt, god respons og ydeevne tre Compachoste med forskellig endelige orientering, men også en samme fælles punkt: den god plads De tilbyder de tre, hvor kun Honda Civic endelig bryder dækket af dens modulopbygning (Det giver meget praktiske bagsæder, der foldes op, hvis du skal bære høje og meget store genstande) og klare mere og mere funktionel kuffert med evnen til at indlæse næsten en MPV.

Adblock
detector