Ford S-MAX, Renault Espace og Seat Alhambra: Store 7-personers minibusser

Ford S-MAX, Renault Espace og Seat Alhambra: Store 7-personers minibusser

Ford S-MAX 2.0 TDCi, Renault Espace 1.6 dCi og Seat Alhambra 2,0 TDI: sammenligne tre meget forskellige typer af minibusser til meget talrige og rejsende familier.

S MAX Ford, Renault Espace og Seat Alhambra: 7 sæder minibusser

S MAX Ford, Renault Espace og Seat Alhambra: 7 sæder minibusser

S MAX Ford, Renault Espace og Seat Alhambra: 7 sæder minibusser

S MAX Ford, Renault Espace og Seat Alhambra: 7 sæder minibusser

Der var en tid tilbage i MPV’er stor de præsenterede sig selv som en eksklusiv format til familier talrige. Og der var mange modeller, der fulgte passage af de to modeller på det tidspunkt vedrørende: Chrysler Voyager, som et eksempel på denne type familie bil undfanget i USA; og Renault Espace, den første til at tage ideen her i Europa.

Interessant, Chrysler Voyager, i sidstnævnte sælges under Lancia brand år, sælges ikke længere i Europa. og dette femte generation Espace har fået nyt design på en sådan måde om deres fortid, har det taget påvirkninger fra vellykket SUV at gøre dit design og også du giver en mere følelsesmæssig krav, svarede med andre teknologiske løsninger.

Måske den lille fejlrettet massiv aspekt er betinget af, at store MPV’er, men Ford har formået som ingen anden producent energize silhuet ren minivan i sin S-MAX og ikke kun i syne, også med dynamisk opførsel at, langt fra den pomp, der ledsagede de første store MPV’er, er mere typisk for en god tilsvarende sedan.

Disse omlejringer, Seat Alhambra forbliver tro mod format mere traditionelle den segment, hvor design og proportioner er resultatet af at gøre en kahyt meget rummelig. Dens silhuet ikke narre: den Seat Alhambra Det er topmodellen, og som har mere glasoverflade. Uanset hvad måleren siger, generelt er det den større minivan også, at følelse af plads, der sender sin mere lys.

Under alle omstændigheder, Ford S-MAX, Renault Espace og Seat Alhambra De kan prale af at have top 5 steder enestående, ikke kun for rummet. Men i Alhambra Du vil altid føle et plus større lethed og på Espace dybest set for sit høje niveau, ingen mening et ekstra rummelighed meget højere i forhold til det i forvejen generøse størrelse. den Ford S-MAX Det er tættere på de fornemmelser opleves i Seat Alhambra.

Beskæftiger sig med to sæder den tredje række Det er, når forskelle de kan være vital ifølge størrelse deres passagerer. Og her, den plads Alhambra tydeligt fjerne markeringen i top steder, at overveje regelmæssig brug kun midlertidig og sine rivaler. den plads minimum lader fødder og ben den plads Det er afgørende, da dens meget god loftshøjde. i Renault Espace du føler del boxed, igen, for deres bare dimension højde og S-MAX finder meget bit plads til fødder.

Ford S-MAX, Espace og Seat Alhambra

Ford S-MAX, Renault Espace og Seat Alhambra: multiconfigurables

I alle tre kan du spille med placeringen af sæder central, dias 16 centimeter i gennemsnit, alle uafhængig og samme størrelse, til at tilpasse deres stalde hvert øjeblik. Ingen sæde er aftagelig ja det var-men læne sig tilbage den sikkerhedskopier og fold ned den banketter at rydde kahyt og udvide bagagerum a la carte. Og alle har knapper på fjernbetjeningen til komfortabelt aftage centrale rygge.

den sæder den tredje rækken sænkes på grundlag af bagagerum. Disse kan variere meget mellem minimum og maksimum, og altid plads Alhambra tilbud bedste plader bekræftet, at Ford S-MAX og Renaul Espace. som fem pladser der er så meget bagagerum alle forskelle kan være uvæsentlige, men ikke når det bruges som syv sæder, hvor Seat Alhambra Det er en praktisk kuffert 325 liter, næsten som en Seat Ibiza. Noget mindre end en Seat Mii, tilbud Ford S-MAX og Espace.

Fra et praktisk synspunkt, Alhambra også gør sin skydedøre en opløsning meget nyttig og bekvem, især hvis automatisere, som du kan gøre med den tailgates af de tre modeller. den Konventionelle døre S-MAX og Espace er meget store og slip så meget plads som den glidende af Alhambra, men det er derfor, vanskelig åbning af børn eller trange pladsforhold.

Ikke kun passagerer i disse biler opfatter, at de lægger større vægt end i konventionelle sedans. I sit arbejde, dirigent Det er i disse Ford S-MAX, Espace og Seat Alhambra kørestilling, der er blevet normaliseret meget om de første MPV’er, med vinkler rat og sædehøjde du havde lyst til en varevogn. I dag, der er forbi og på min egen Espace med sin avantgarde design, Hvis det ikke var for sin højde hofter ser det ud til, at vi var i en moderne salon.

den Seat Alhambra er også meget naturligt. I den vil du finde en perfekt harmoni mellem former og placeringer plads, rat og løftestang af ændringer og kun ved andre referencer, såsom dybden af ​​hans instrumentbræt og større højde, du føler en minivan traditionelle. den Ford S-MAX Det kombinerer følelser af hinanden, miljø minivan men tættere på jorden end den Alhambra. Og højden er kritisk i den S-MAX. Det er bilen lavere og definerer meget dynamisk som du befinder dig.

Ford S-MAX, Espace, Seat Alhambra

Ford S-MAX, Renault Espace og Seat Alhambra: vi modregne

For generelle fornemmelser Ford S-MAX er den minivan stort det føles mere dynamisk og reagens, også af god røre hans suspension og adresse. Det føles meget loddet, men også meget komfortabel; transmitterer masse sikkerhed og kurve vender hurtigt. Det understøtter på en sådan måde, der tillader dig at tage meget hurtigt uden problemer. Svajer meget lidt og bremser særlig godt.

den Renault Espace Det har en fuld adresse som det også gør det meget nemt manøvredygtighed. Det er bilen færre sving af hjulet (Kun 2.1), og at mere tur Det er den længste, hvad du sætter pris på, især i de snævreste vinkler by og rangering af parkering. Til tider er du nødt til at assimilere stor manøvredygtighed. I den sædvanlige vej kurver ikke føler ophøjelse af retningen havde en 4Control Laguna GT, lige selv krævede kontrol med små bevægelser af rattet. den Espace resultat hurtig og let vejledende, men meget progressiv vej. Som du går hurtigere sving, Det giver adresse meget sikkerhed. bedre at styre input og buet sti end konkurrenterne, da vi begyndte at flirte med sine grænser. Du kan forandring hans adfærd med forskellige køreprofiler, som også ændrer følsomhed støddæmpere. Men du altid føler sig trygge og adræt, så dens vægt og størrelse ikke udgør nogen hindring.

Langt fra at betale plads Alhambra deres Space gaver og funktionalitet med dynamisk pralende, din kørsel er i praksis så simpel og ikke mindre effektiv deres "kompakt" rivaler. Det er mindre direkte styretøj og derfor du er nødt til at dreje rattet mere, men chassis og understøtter transmission turné meget tillid. Hvis du atenúas også bevægelser med Valgfri adaptive dæmpning, tilstand sport, følelsen er du bringe en bil dynamisk og meget afbalanceret. I sin naturlige habitat er alt komfortabel og god kan du forvente, meget som konkurrenterne har et spil højere talje, som måske kun sætte pris på ruter meget torturous, hvor det er sikkert det er, hvor det de fleste agradecerías.

Ford S-MAX, Espace og Seat Alhambra

Ford S-MAX, Espace og Seat Alhambra: Dieselmotorer mellem 150 og 180 hk

Vi fandt ikke mekanisk lighed i denne sammenligning, men ikke veldefineret desvirtúas af hver af disse minibusser orientering. Automatiske ændringer seks-speed Ford S-MAX og Renault Espace De bringer meget glæde; og meget dynamisk af Ford. modtageren Powershift ændringer dobbelt kobling, som EDC Espace, det føles hurtigere overgange, og ikke mindre glat, danner et sæt meget højere med motoren 2,0 TDCI 180 hk. motoren S-MAX Det giver et svar meget mere konsekvent den 1.6 dCi twin-turbo Espace. den S-MAX Det er helt klart den model, hurtigere motor og Renault Espace den mindre hurtigt. Det er logisk, på den anden, men i Espace udbredt ikke den 160 hk hans "lille" motor, som du kunne forvente. I den forstand kan nogle være tvivlsomme tal acceleration den franske model, især når du rejser på fuld belastning og dette i en minivan 7 sæder kan være mange kilo.

Disse karakteristika mekaniske og andre har også en anden læsning: den højere forbrug, især i byen (op til en liter og et halvt) af Ford S-MAX. den Alhambra Udskiftning manuelle seks marcher-forsvarer gyldigheden af ​​en transmission med denne motor 2,0 TDI 150 hk det genererer meget jeg kunne godt lide, meget god svar og bedste forbrug, både by og motorvej kørsel.

I sidste ende er Seat Alhambra Det giver god format traditionelle segment. den Ford S-MAX, Af den måde, den model, der til tider du har lyst til præmie for hans store kvalitet af rullende og drift, kombinerer plads minibus og dynamisk af sedan Ingen. Hvis du har brug for en minivan, men du kan lide SUV, test med Espace fortrop.

Adblock
detector