Første test: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Første test: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Vi har været i stand til at drive den mest kraftfulde Nissan Qashqai rækkevidde: 1,6 DIG-T benzin 163 hk. En version, der ganger udførelsen af ​​den japanske SUV, men gør ikke sport.

Kontaktperson: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Kontaktperson: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Kontaktperson: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Kontaktperson: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 hk, den mest magtfulde

Den nye motor 1.6 DIG-T 163 hk, Turboladet, er det præsenteret som den mest magtfulde (For øjeblikket) af Qashqai rækkevidde. Vi har kørt på et drev med øvre ende Tekna Premium af komplet udstyr (27,700 euro, med fremme), herunder nogle valgfrie 19-tommer hjul med 225/45, importerer ca. 1.200 ekstra euro. Hertil kommer, som standard i denne udgave yderligere elementer, såsom tagrælinger, LED lys, justerbar sæde opvarmet og elektrisk ledende, kontrollerer døde vinkel eller detektor omfatter træthed. Selv tilgængelig som en mulighed er den panoramaglastag, som kun tilsættes i varianten Tekna Premium S og der hæver prisen på bilen op til 29.500 euro.

I første omgang, Nissan rejste dette højere benzin-version med en maksimal effekt på 150 hk, men i den endelige validering fase motor beviste han kunne give mere af sig selv, at holde et forbrug af moderat godkendelse (blandt andet takket være stop-system / Start og generator regenerativ energi). Derfor er tallet på 163 CV i dag tilbyder det ultimative konfiguration opstår.

Den 1,6 DIG-T er i øjeblikket tilgængelig kun som forhjulstræk og finish. Nissan Spanien sælger denne version fra 22.750 euro i grundlæggende Visia udgave og 24.250 for Acenta, i begge tilfælde uden nogen salgsfremmende rabatter. Disse versioner er udstyret henholdsvis med stålhjul 16 tommer dæk 215/65, eller 17 legering dækket 215/60 tommer. I tilfælde af efterbehandling Acenta det omfatter også parkering sensorer.

suppleret en manuel hastighed 6, den nye version af Qashqai viser et højt niveau af ydeevne med hensyn til acceleration i lavere gear; det officielle tal 0-100 km / t er 9,1 s og dens tophastighed ligger på 200 km / t. Kraftfuld og meget elastisk, den nye 1.6 DIG-T er meget behagelig at bruge, selvom den lange udvikling af de øverste to tandhjul (47 km / t promille rpm i sjette), svarende til de i dieselmotorer, bremse lidt bil inddrivelser. Gearstangen, I mellemtiden, tilbud præcise indsættelser, men dens lange slag forårsager underarmen kan nå at snuble over kanten af ​​sædet ved at indsætte de lige gear.

På forbrug, Nissan annoncerer et gennemsnitstal homologeret med hjul 16 og 17 inches 5,8 l / 100 km (134 g / km CO2). I vores kontakt ved moderate hastigheder på vejene, viste den indbyggede computer i gennemsnit 7,9 l / 100 km, agtværdig for størrelsen og vægten af ​​denne Qashqai, og dens 19-tommer hjul.

Den gode niveau af ydeevne fremhævet den relative langsommelighed adressen der, med mere end 3 omgange af hjulet, ikke kampen på hurtige ruter, men det gør jobbet, så snart de er ophobe forbundne kurver.

til Abel Simon, ansvarlig for Nissan Qashqai vifte af Spanien, "denne nye motor, på grund af sin ydeevne, lav støj og færre vibrationer i forhold til Diesel, placerer tilgange til mere premium model". Hertil kommer, at direktør for Nissan, den positionering DIG-T 163 hk i intervallet placerer det i en god position "fordi jeg er installationstype 1.600 euro dyrere end 1,2 DIG-T benzin eller 150 euro mere end diesel dCi 110 hk".

Adblock
detector