Citroen Mehari e-elektriske: Mehari teste XXI århundrede

Citroen Mehari e-elektriske: Mehari teste XXI århundrede

Citroen Mehari e-Electric er den nyfortolkning af Mehari 1968 en enkel og let cabriolet med ABS-plast krop. Vi har allerede prøvet.

En test e-Citroen Mehari ny tidsalder

En test e-Citroen Mehari ny tidsalder

En test e-Citroen Mehari ny tidsalder

En test e-Citroen Mehari ny tidsalder

med en billede der klart forbinder med Citroën C4 Cactus design har galla mærke tyet til producent Bolloré elbil specialist at give liv til en Ny Citroën e-Mehari, blot 48 år efter udgivelsen af ​​sin forgænger. Designet er udført ved at underskrive de to vinkler, mens platform og drivmiddel kommer fra Bolloré uddød Blå Sommer, selv om samler i bretonsk Group fabrikken PSA i Rennes.

den Ny Citroën e-Mehari Det har en længde 3,81 meter, en bredde på 1,87 m og en højde på 1,65 m. som Original Citroen Mehari, al sin karrosseri Den er lavet plast, have imprægneringen egen farve, hvilket gør mulige ridser, der kan opstå tilbringer mere ubemærket. Desuden har “memory effekt”, som plast er i stand til at genvinde deres udseende og formdeformationer ved lav hastighed. der fire farver, at tilbagekaldelse i en del af Original Citroen Mehari: Orange rød, turkis, gul og beige, som faktisk ser gråt.

den motorhjelm den Citroen e-Mehari Det er lærred, Du kan vælges i sort eller orange plast vinduer og laterale bageste område og kan fastgøres ved beslag. Alle dele er uafhængige, så vi kan beslutte at fjerne de to tag, sideruder, bag eller tilbage efter behag. Logisk dens isoleringsevne er meget begrænset, men vi havde mulighed for at komme på en udsat drev i regn og alt det vand, der var inde var et resultat af at åbne døren for at få adgang inde. Men dette er ikke et problem, da den vandtæt polstring, udviklet i TEP, kan du vælge beige eller orange-rød, udholde barske vejrforhold. Det er endda muligt vaske alt inde med en slange, svamp og sæbe.

Citroen e-Mehariden inde Citroen e-Mehari Det er meget simpelt, med en digitalt display i centrum med meget begrænsede oplysninger som alle instrumentering. hans ergonomi er noget især en meget høj kørestilling, til højre giver følelsen gå lavere, og fodrum Det er efter vores mening, for fladt; noget, der stadig slår mere, når de rejser følgesvend. tilbage der plads til to personer, med lidt plads til benene og hovedet, mens der i bagagerum vi har en temmelig kubisk volumen af 200 liter, dem, der tilslutter yderligere 100 under dens gulv, og mere uregelmæssige former, men kan blokere dens åbning.

E-Citroen Mehari, en elektrisk motor meget vellykket

For at drive Citroen e-Mehari blev det besluttet at ty til en 68 hk elmotor, Det tilbyder stor fornøjelse at bruge og tilstrækkelige ydelser at håndtere overdreven løshed til det formål, det er konstrueret. Under vores test, på øen Ibiza, alle former for veje, nogle af dem asfalteret, har givet os mulighed for at bevæge sig jævnt hurtigere end den øvrige trafik, selv på motortrafikveje. Accelererer virkelig godt op til 90 km / t, for at blive lidt, indtil den når sin remolón begrænset hastighed på 110 km / t. Desværre er det ikke meningen, og heller ikke teknisk muligt i fremtiden blive tilbudt med varme motor. Det er en skam, fordi med benzinmotor 82 hk 1.2 PureTech ville være en fristelse.

den Citroen e-Mehari Det har batterier lithium metal polymer (LMP), tørre type, med en autonomi homologeret 100 km i vejbelysning uden for byer cyklus og 200 i extraurbano. I vores test rute, som vi vil dække 100 km gennem alle mulige situationer -autovía, bred og smal bivej, urbane transit og i en felt- 2 timer, med en høj procentdel af gasspjæld, cabriolet og opvarmning næsten til det maksimale, som har stor indflydelse på forbrugsdrevne tilbage med en resterende område af 17 procent. I en beslutning 16A Det genoplader hundrede procent i 8 timer, mens hvis det er 10A -den mest almindelige i husholdninger– operationen er afsluttet i 13 timer. Det er ikke klar til hurtig opladning forretninger allerede se i mange af vores byer.

E-load Citroen Mehariden batteri den Citroen e-Mehari har en god energitæthed, er mindre følsomme og mens sikrere, men til gengæld har en autonomi Begrænset til lige over 48 timer uden tilslutning til netværket. Det har en tilstand dvale som tillader den at være 3 måneder uden sigtelse, men for at vende tilbage for at genstarte systemet de skal bruge omkring fire timer, så det ikke fungerer for dagen. Hvis vi stoppede bilen uden at tilslutte til netværket og batteriopladning nedstammer 10 procent, den Bolleré gruppe det ville kontakte ejeren for at fortælle ham, at hvis endnu lavere kan være til skade for det.

af dynamisk opførsel, den Citroen e-Mehari Det er tættere på, hvad en bil har en quadricykel. Tendensen er helt klart understyring, med en allestedsnærværende indgreb trækkraft kontrol Hvis du ikke træde på speederen kærligt, men kørsel med lethed mens det tilbyder en god følelse sikkerhed for deres reaktioner. Dæmpning absorberer nogen stor kvalitet, men har en ret mod bacheo komfort. Selvfølgelig giver det en følelse af en stor SUV, med svag laterale svingninger krop på veje med dårlig overflade. efter land nyde det endnu mere, med bedre end mange SUV off-road evner, med gode dimensioner -den højden af ​​sin krop til jorden er 200 mm-, og fantastisk Michelin dæk Latitude Cross -185 / 65R15-.

E-Citroen Mehari, nødt til at vente

I næste uge og vil være tilgængelig i Frankrig, af 25.000 euro, med alle trækkes hjælpemidler -a køb af el og 3.700 EUR for at levere en diesel brugt over 10 år kan være 15.000, hvilket ville tilføje yderligere 79 euro om måneden i husleje batterier. til Spanien De er endnu ikke fastlagt og ankomst, vil være til sommer, eller dens pris.

Men formålet med Citroen e-Mehari Det er at styrke billedet af området Cactus Citroën C4, fordi med et volumen på produktion på 1.000 enheder om året i hele Europa, i princippet mere ikke vil blive foretaget, vil den miste godkendelsen af ​​korte serier, og du er nødt til at tilføje airbags samt møde andre forholdsregler- vil ikke være i enhver hvis salget højvolumen bil. Det er en konceptbil beregnet til leje virksomheder, hoteller, feriebyer og enkeltpersoner, der ser det som anden eller tredje bil til en anden feriebolig.

Du kan også være interesseret

– Citroën e-Mehari af Courreges

– Citroen Mehari historie

Adblock
detector