Tiguan TDI Bi-240: den mest kraftfulde dieselmotor kompakte SUV

Tiguan TDI Bi-240: den mest kraftfulde dieselmotor kompakte SUV

VW Tiguan test først, hvilket netop modtaget VW Passat sin mest kraftfulde dieselmotor, 240 hestekræfter twin-turboladet, firehjulstræk og syv-trins automatgear.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mest kraftfulde Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mest kraftfulde Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mest kraftfulde Tiguan

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 240: den mest kraftfulde Tiguan

er endnu ikke tilgængelige priser VW Tiguan 2.0 TDI 240 på det nyrenoverede konfigurator Volkwagen (jeg gætte, der vil have en lang levetid, fordi fra det kimen til alle mobiltjenester, elektrificering er allerede adgang til Bil-Net, eller deling fremtiden) bil. Men hvis du tror på det tyske kartesiske karakter, satse fordi er omkring 46.000 euro. I tilfældet med den enhed af de billeder, en Tiguan med R-Line, 2.000 euro færdig tilføje til det (2900, hvis du også vil have udstyr R-linje indvendig) og, selvfølgelig, de 420 euro af 20-tommer hjul, at de er nøglen til Tiguan ser mere kompakt, og hvad er mere afbalanceret i sine æstetik. Jeg fortsætter med priserne, fordi den dyrebare kræver, at dækkene også har valgt løsning sportsundervogn (195 euro) eller adaptiv dæmpning med udvælgelse over drive profiler (1.080 euro).

Den mest kraftfulde motor i VW Tiguan

Glem det billede, som er lige det, fordi det praktiske og kapacitet VW Tiguan han har forladt muskler. En masse muskler. VW Tiguan bruger 2,0 TDI fire cylinder Passat og dermed når 240 hestekræfter, med minimale ændringer i motoren Passat, vedrørende kalibrering injektion fordi Tiguan tilvejebringer forøget træk Passat og vejer mere. Har to turbos, som trods Bi-TDI navn virkelig er det ikke en biturbo, fordi de opererer i rækkefølge. En lille turbo er ansvarlig for at skubbe ved lave omdrejninger, for ikke at føle nogen forsinkelse træde på meget lave sving. den ændringer af motoren 190 hk 2.0 TDI er dybe, og komprimeret komplekse labyrinter til afkøling indsugningsluft. De forklarer, at det er opvarmet i topfart over 200 grader og stadig formår at stoppe kun 30 grader over ambient. Kom nu, "undtagen i Spanien i sommer, kunne vi nå vores mål og få den maksimale effekt"Han jokede en af ​​dens ledere.

VW Tiguan: rene gasser finder sted

Den maksimale øjeblikket Diesel er udbredt i deres gas at gøre den ren. Rengøring systemer Udstødning 2,0 Bi-TDI er enorme, komprimeret og "bundet" motoren for at spare plads. selv så, Der er ikke plads til batteriet og har ført til bagenden af ​​bilen, under boot gulvet. Den forsinkede placeret som du kan forestille dig "til afbalancere vægtene mellem for- og bagaksel -240 hk motor er tung, med så mange aditamentos-"Men ingen plads til at rumme et reservehjul identisk andre (for at kompensere bærer selvlukkende dæk) og begrænser anvendelsen til transporterer bagage.

For at bekæmpe NOx SCR system baseret pleje urinstof, der blev tanket fra en dyse mund med brændstof, med et indskud af tolv liter. Ved normal brug, de meddele, at Det vil tage omkring 6700 km mellem fill-ups og brugeren kan udfylde. Hvad vi har hørt mange producenter tankning strækning op vil matche dem med vedligeholdelse perioder sluttede, noget nogle industrisektorer røster forstod, at det var kun muligt, hvis gasrensning ikke blev gjort til den bedste evne.

Bi-TDI Volkswagen 2,0 TDI: blow tryk 3,8 bar

Alt er forbundet i en motor, den gennem rensesystemer, udstødningsgasser mister en masse tryk, og det tager en meget højt indtag tryk. Derudover "200 hk motorer vil se mange, men for de sidste 40 heste har brug for at bruge den anden turbo"Siger en embedsmand fra motorer. De skal også en post af denne meget direkte luft i topstykket, kort, med lidt hvirvelvind, for at støtte den store mængde af luft uden begrænsninger; mener vi, at bestanden har også noget at gøre med anvendelse af 2,0 TDI 190 hk. Eller bevægelige dele, til afstivning til at modstå 200 bar tryk forbrænding opnås, mere højt tryk injektorer opererer ved 2500 bar, plus en væskekøling EGR (recirkulation af udstødningsgas), der arbejder med den lille turbo (når det kommer ind i store turbo arbejde, ingen køling af disse returnerede udstødning, nok kun at "indtastning mange").

Sæt af to turbos motor VW 2.0 Bi-TDI

De strengeste tomgang to turbos ville dreje blød, men ser du et forbrug på 0,8 l / t eller 1,1 l / h med den tilsluttede aircondition. Gå ikke i panik, fordi forbruget bevæger mindre højt end dette antyder. Vi forklarer, at som det accelererer og får at arbejde kun den første af de turbos og tomgang er konstrueret således, at næsten ikke eksisterer, det er derfor de gjorde stop-start-system. Omend med det pres af denne motor 2.0 TDI 240, dog Bluemotion, der er, segmentering og interne gnidninger er ikke dem af en 1,6 eller en 2,0 den "konventionel". Rullende glat, normal rytme, Eco-tilstand, underskrev vi en én-trafik rute 7 l / 100 km. Må ikke sidde "trække" også forbundet en til at bringe baghjulene (fordi arkitektur kun kommer med 4Motion AWD), selv om Ja du kunne høre den bageste transmission på hold Hvis du var opmærksomme. den obligatorisk syv-trins automatgear Det er alt, hvad du forventer af en blød DSG, og du kan føle en minimal forsinkelse for at starte overhaling. I normal tilstand eller sport, den motorrespons er øjeblikkelig, kraftfuld og konsekvent. Umuligt at gøre ondt med 500 Nm drejningsmoment (51 mkg). Nej det understreger både ren acceleration Han er en middelværdi, fordi underskrift 6,5 sekunder i 0-100 km / h-, givet vejer 1.795 kilo i vakuum.

Hvor strøm der er tilbage for at se det er, når du forlader motorvejen omkring München lufthavn (vi er i Tyskland) og 200 km / t stadig du har en god reserve af acceleration under pedalen. I nærheden af ​​228 km / t annoncere spids, støj er stadig til stede, er meget godt isoleret og du kan tale uden at hæve stemmen. i det mindste denne suspension med valgfri adaptive dæmpning viser en meget høj poise og komforts, meget afgjort og selvsikker. Ikke føler hendes enorme hjul, der er for stor. I nogle ujævn grusvej, der løb af vores tour komfort var det også til stede, på trods af de forkerte dæk til denne brug. Dette livligere forbrug steg over 11 l / 100 km og bremser for klassiske 200-120 pludselig som sædvanlig i Tyskland uden problemer, det er, hvad de er designet. At slentre, og derefter til parken, du indser, at du også fik sammen den progressive retning, for 230 euro, letter byliv.

VW TDI 240 Tiguan færdig R-Linje

VW Tiguan, akustiske rum

Er så godt bruges indvendige rum, da batteriet ugyldiggør meget plads under stammen, er næsten "bundet" vælge det nye lydsystem fra danske Dynaudio. Hvad har du at gøre? Nå, hvor han ville skåne hjul placeret subwooferen. Motoren lyd Tiguan 2.0 TDI 240 behøver ikke dække hende, ikke engang høre det, og det lyder godt, trods Diesel. Men allerede indgået bestemt prisniveau, er 800 euro dette hold ikke synes vanvittigt. Bærer en forstærker kanal, så med kun 400 watt får en levende lyd indtryk for føreren. Det anerkendes let ved centerhøjttaler på instrumentbrættet. Og du ryster dine ben uden forvrængning, hvis du vælger den musik eller det passende udligning.

Den valgfrie Dynaudio team giver 400 watt per kanal forstærker, men

Dynaudio er de samme som bragte high fidelity til bilen (16 år i V60), som derefter begyndte at levering Volkswagen VW i Phaeton eller Bugatti Veyron. Kom nu, bør du lytte til prøve, hvis blot at vide, hvor det er og lydniveauet i en kompakt SUV.

Volkswagen Tiguan, en næsten rund SUV

Det sætter mere vanskeligt at skyld VW Tiguan deres vægt, deres egen emballage. Forbruget er, hvad du ville forvente fra en 240 hk dieselmotor … eller lidt mindre, fordi vi er i det område, hvor der tidligere kun flyttes V6-motorer. Begge køre begge gaze, men uden eksponentiel stiger med at øge hastigheden eller antallet af beboere. den andet svagt punkt er prisen, fordi VW foreslår også ekstra løn separat klimastyring til bagsædet, tagrælinger, sideairbags, dæktryk kontrol, LED-forlygter (mere dynamisk guiden valg heraf), kasse digitale instrumenter, integreret router med induktiv opladning mobil, kørsel assistent marmelade, og så videre, at invitere "hvordan man ikke vil tage".

Volkswagen Tiguan: SUV online

Hidtil en mand bil, "let" at forstå. Men med de Tiguan nye skridt i verden af "Internet tilsluttet bil" allerede de startede med Op og elektriske Golf. Volkswagen kaldet Bil-Net, tilslutningen af ​​bilen med sin bruger og resten af ​​verden; Kom nu, fremtiden for bilen. Filosofisk det kommer til magten kompatible og bruge disse applikationer i bilen verden af ​​mobiltelefoni , undertiden med løbende opdateringer, med konsoliderede (Og meget statisk) automotive verden, du køber som en pakke næsten lukket.

VW Tiguan kontrol fra mobil

med "app-connect" Du kan tilslutte de nyeste smartphones gennem platforme Apple og Android eller via et kabel gennem kompatible programmer Mirror Link. Stadig har mange begrænsninger, men fuld sikkerhedsgarantier for alle programmer, der fungerer.

med "guide & informere" Forbedrede navigationsfunktioner afledt fra internettet i realtid (fra Google Earth eller Street View til online-opdateringer, import fra PC destinationer eller ruter, osv). Hvad ville du gøre med din mobiltelefon, ja … men direkte på skærmen af ​​bilen, med sine kontroller uden at give dine digitale data, fordi der bruges Volkswagen maske (eller så jeg forstår).

med "sikkerhed & service" direkte kommunikation mellem køretøjet og nettet er indstillet Volkswagen, er kundeservice, nødopkald, planlægge vedligeholdelse … men også etablere fjernbetjeninger på bilen, fra dens status (åben, brændstof til rådighed) til at advare, hvis bilen efterlader en afgrænsning, en hastighed, en vis timer, etc. Sidstnævnte, muligt fra en pc eller mobil.

Problemet vil nu overbevise køberen en VW Tiguan, som du modtager "app-connect" med sin bil, men den anden tjenester er ekstra -priser "ingen frigivelse" i intervallet mellem 275 og 480 euro og endvidere, at Licensen udløber på 3 eller 10 år, afhængig af, hvilke tjenester. Abonnementer på tv fungerer godt, men der er ingen bil kultur. Til at begynde med, med ekstraudstyr Infotainment Tiguan, treårigt abonnement på onlinetjenester Bil-Net er gratis.

Du kan være interesseret:

Alle priser og funktioner i Volkswagen Tiguan

SUV Guide: at købe nye biler i 2016 og 2017

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Adblock
detector