Seat Ibiza Cupra 2016: urheiluauto jokapäiväiseen

Seat Ibiza Cupra 2016: urheiluauto jokapäiväiseen

Seat Ibiza Cupra 2016 ei ole vain tehokkain versio tästä autosta, mutta myös yksi parhaista apuohjelmia, joissa yhdistyvät urheilullisuus ja käytännöllisyys.

Seat Ibiza Cupra 2016, kuvaa urheilu

Seat Ibiza Cupra 2016, kuvaa urheilu

Seat Ibiza Cupra 2016, kuvaa urheilu

Seat Ibiza Cupra 2016, kuvaa urheilu

Halusimme saada rattiin uudistetun Seat Ibiza Cupra, valikoimassa 2016 vastaanottaa monia muutoksia jo julkaistu muualla kaupallisen tarjouksen tämän pieni auto B-segmentin.

Ajoimme Can PADRO, oppimiskeskukseksi ja parantaa ajo eri piirien sijaitsee Barcelonan maakunnan tarkistaa sekä tilat ja muut mutkatei paljastuu, miten Seat Ibiza Cupra 2016. Ulkona esteettinen tehdyt muutokset tämän auton urheilu Ne eivät ole kovin radikaaleja. Yhdessä ensimmäisistä keskusteluista Sven Schawe, Johtaja teknologian kehittäminen Istuin ja yksi niistä eniten vastuussa RUNGON tämän Seat Ibiza Cupra ja Seat Leon Cupra ja vastakkain, sanoo, että tämä uusi toimitus urheilullinen versio sja se on pyrkinyt saamaan paras tasapaino käytännöllisyys ja urheilullisuutta. Mitä Seat Ibiza Cupra 2016?

Seat Ibiza Cupra 2016: mitä muutoksia

Kun astumme uuteen Seat Ibiza Cupra 2016, Arvostan jo tunnetaan, kuten esimerkiksi pyörän elementit, on otettu suoraan Seat Leon Cupra. Sekä kojelaudan ja useita muita elementtejä on valmis ensimmäinen. Ja liitettävyys? Kyytiin Seat Ibiza Cupra on tarjolla myös auton varustettu viimeisimmällä ja merkittävin Yhteydet ratkaisuja, tietoa ja viihdettä. Siten, järjestelmät Istuin Täysi Link MirrorLink trasladas mahdollistaa monet sovellukset älypuhelimet ja mobiililaitteiden kautta toimintoja Apple Car Toista ja Android Auto.

istuin kuljettaja Seat Ibiza Cupra 2016 on lämmitys ja ilmanvaihto, tarjoaa aihe yleensä ja sivuosat tarjoavat jalkatilaa keskittyvät enemmän mukavuutta (muissa urheiluautoja, istuimme kirjaimellisesti ankkuroitu molemmissa selkään ja jalat).

Seat Ibiza Cupra 2016 Seat Ibiza Cupra 2016 Lisäksi se on uusi moottori edellinen versio, nyt ottamassa bensiiniä 1.8 TSI erillistä järjestelmää suora / epäsuora ruiskutus (Sen sijaan, että edellisen 1,4 TSI) ja 192 hv (Aiemmin 180 hv). Pohjimmiltaan se on sama moottori, joka ensi-iltansa Volkswagen Polo GTI, mutta kyllä, kun on kyse Seat Ibiza Cupra momentti on hieman suurempi (jopa 32.63 mkg, käytettävissä välillä 1450 ja 4200 rpm). Valikoimaa teho toimitus on enemmän kuin antelias ja aina on tunne, että kun todella tarvitset lennokkuus Ibiza Cupra mitä antaa.

Seat Ibiza Cupra 2016: kaksinapaisen

Meidän ensimmäinen testi, katsomme, että moottori 1.8 TSI Seat Ibiza Cupra se sopeutuu erittäin hyvin 6-nopeus manuaali. Sen dynaamisessa ajossa, jossa on kaksi asetukset –Normaali ja urheilu– erottaa selvästi niiden persoonallisuuden jakautuminen. Touch painalluksella, parametrejä muutetaan kaasuun, ohjaus, tyynyt ilmajousitus Cupra ja ääni peräisin tailpipes. tapa normaali aktivoitu, voit nauttia mukavan ja miellyttävän kyydin kyytiin Seat Ibiza Cupra. Kaikki muuttuu, kun painat nappia urheilu, aika, jotka tulevat esiin urheilun valtakirjojen nimen Cupra.

Tässä uudessa erä Seat Ibiza Cupra, Arvostamme merkittävä parannus yleistä suorituskykyä jarrut. tapa urheilu aktivoitu, ainoa elin, keinuu, auton tasainen kierrosta, ohjaus on erittäin tarkka ja käyrät tapahtuvat erittäin nopeasti. On monimutkaisempi mutkia ja kun kanna riittäviä nopeus, elektroninen tasauspyörästön lukko XDS osallistuu apuamme oikeaan toimenpiteeseen jarrutuksen sisemmän pyörän vähentää aliohjautumista.

Tehohäviö, yksi haittoja, että joskus tulee ulos pieniä autoja liian voimakas, ei esiinny Seat Ibiza Cupra. Meidän makuun, moottori puristetaan oikeaan toimenpiteeseen ja painojakauma 61,9 edessä ja 38,1 prosenttia taka-akselin edistää sen suuri dynaaminen tasapaino.

Seat Ibiza Cupra 2016: sen ‘vempaimia’ hyvin merkillistä

Sillä ‘nörteille’ ja tekniikka, Seat Ibiza Cupra 2016 myös se on valmistettu useita yllätyksiä. Yksi on Istuin sovellus DriveApp, voit nauttia eri toimintoja ja sen ulkopuolella auton, myös räätälöityjä kosketusnäyttö multimediajärjestelmä tai sisältävät reaaliaikaista tietoa sääolosuhteista lisättyihin verenkierrossa. Voit myös nauttia mitä tapahtuu Facebook ja Twitter ja, että utelias, sisältävät toiminto "haastaja", kuljettaja ehdotetaan eräänlaista itsensä kehittämisen kilpailu, jossa yhdistyvät urheilullisuus tehokkuuteen.

Seat Ibiza Cupra 2016: Minkä hinnan!

Toinen suurista nähtävyyksistä uuden Seat Ibiza Cupra on hinta. istuin paitsi se on saanut rebajar 1400 € koskien edeltäjä lähteä 21400 €. Jos auto rahoitetaan brändäys ja lanseerauksia hyödyntää, voit ostaa Ibiza Cupra mennessä 17680 € neljä vuoden takuu ja neljä vuotta huolto mukana, kunhan ne eivät ylitä 80,000 km.

Adblock
detector