Kontaktperson: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste Golf

Kontaktperson: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste Golf

Den nye firehjulstræk Golf debuterer den seneste udvikling af systemets femte generation Haldex, som ikke kun effektivitet i søgelyset, men også vedtager nye elektroniske funktioner for at forbedre dynamik.

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

Volkswagen Golf 4Motion

For nogen tid siden 4Motion står, i det mindste i Golf, de er synonym med Haldex. Dette system, der er baseret på behovene i magtfordelingen mellem for- og bagaksel varierer med en kobling, lover lavere brændstofomkostninger fordi, når den ikke er nødvendig, skal du ikke sende næsten magt til baghjulene og dette dermed reducere parasitmodstand. 5. generation Haldex udstyrets bestanddele nogle ændringer, herunder en vægt 1,4 kg og eliminering lavere ordning trykopbygning, og nu har en elektrohydraulisk pumpe til at generere olietrykket virker på koblingen regulering trækkraft.

Kontaktperson: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste GolfVed at arbejde sammen med ESP sensorer, selv før et hjul begynder at miste trækkraft kan handle på det ved at distribuere moment, og intervention er nu endnu hurtigere, i henhold til dens ledere. Distributions- ændres afhængigt af strømmen påtrykkes motoren, rotationshastigheden af ​​hjulene og styrevinklen. Skal være manøvrering, eller kørsel med høj hastighed med motoren ved lav belastning, de fleste trækkraft til forhjulene er. Men hvis situationen kræver, næsten 100% kunne omdirigeres til bagakslen.

Til alt dette, Golf 4Motion tilføjer nye funktioner, der forbedrer dynamikken og tillader magt også spredes mellem hjulene på samme aksel. Dette er den "elektronisk differentialespærre" (EDS), som den er integreret i ESP og, hvis et hjul mister trækkraft, bremser automatisk sin magt til at passere til den modsatte side. Dette system omfatter både bagakslen og den forreste, og det gør XDS funktion, som sigter på at reducere understyring i sving ved høj hastighed (ikke nødvendigvis lav acceleration) er taget, og for at de to hjul på kurvens inderside, også automatisk, så at drejning induceres så decelereres "tvunget". Resultatet, som ikke kunne ellers givet den godt udgangspunkt, er fremragende, hvilket giver twist smidighed og kontrol i delikate situationer, hvor bilen er let og progressiv.

Motor og adfærd

I øjeblikket vil selv i Tyskland også være drevet 1,6 TDI, den 4MOTION i vores land er forbundet kun til motoren 2.0 TDI 150 hk og Sport finish. Det er en meget afbalanceret og prestacional kombination, selv om udviklinger af forandring, de forbliver lidt lang på trods af har forkortet i forhold til front-drev model, straffe inddrivelser 5. og 6.. Sættet er meget rart, og motoren skubber hårdt nedefra, mens den stadig er raffineret til enhver tid og med et meget lavt støjniveau. Ifølge officielle data, Acceleration fra 0 til 100 km / t er uændret foran den forreste drev versionen, 8,6 sekunder, men den maksimale hastighed er reduceret fra 216 til 211 km / t.

Forbrug og økologi

Effektivitet tages i betragtning, men den større vægt af den samlede spænding (Golf 4Motion i at flytte 1354-1449 kg, ifølge fabrikanten) og iboende friktion i systemet, selvom de er nede, gør den gennemsnitlige forbrug stiger, navnlig fra 4,1 til 4.7 l / 100 km, som det ikke er meget, men det hæver niveauet for CO2-udledningen fra 106 til 122 g / km, så det ophører med at være fritaget for afgift, som også vil påvirke negativt prisen på de mange fristende muligheder, der kan optage seneste generation af Volkswagen Golf.

indre liv

Kontaktperson: Volkswagen Golf 2.0 TDI 4Motion, den sikreste GolfInside intet ændringer i forhold til en konventionel, bortset fra at det 4Motion Golf logo foran skifteren vises. Derfor vil få eller ingen hits placeres i dette stykke, medmindre en mindre intuitiv betjening af sine telematiksystemer i Audi A3-modellen som den deler platform og firehjulstræk-teknologi. I tilfælde af Golf, kræver mere opmærksomhed til håndtering af Knappen af ​​sin rival, hvor skærmen er konventionelle multi-touch skærm. Ellers omfatter den række forskellige systemer kørsel bistand, de fleste af dem valgfri, så smarte lys, aktiv lane assistent eller radar fartpilot med automatisk bremsning funktioner.

Med firehjulstræk bliver Golf en endnu mere effektiv dynamisk model med top-niveau adfærd, selv under ugunstige forhold. En manglende beviser i dybden, det nye Haldex system synes at leverer hvad det lover og føles fantastisk at den tyske model.

video

Adblock
detector