Ateca Sæde: første målinger og indtryk af den nye SUV

Ateca Sæde: første målinger og indtryk af den nye SUV

Vi har ikke været i stand til at drive den nye Seat Ateca, men vi havde mulighed for at leve sammen med ham et par timer at røre ved det, måler det og føler dets kvalitet.

Ateca Seat: billeder af vores første test

Ateca Seat: billeder af vores første test

Ateca Seat: billeder af vores første test

Ateca Seat: billeder af vores første test

Vi har endelig været i stand til at leve og føle på første hånd den nye Ateca Seat, en SUV, der vil blive det tredje ben af ​​brand, sammen med den Seat Leon og Seat Ibiza, mest succesfulde modeller SEAT. Argumenter for succes er ikke mangler, som formår at samle de bedste kvaliteter af disse køretøjer i en model af kompakt størrelse, meget bred, teknologiske og meget god præsentation. Må endnu ikke kender de officielle priser, der vil have den Atec Seaten, men embedsmænd siger, at mærke vil være meget konkurrencedygtige, startende ved omkring 20.000 euro billetpris, som, tilføjer kampagner, ville tilbyde en pris detail i nærheden af ​​18.000 euro.

den Ateca Seat, som vil være til rådighed på markedet i begyndelsen af ​​næste juli vil kæmpe med kendte modeller som Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, den Kadjar Renault, Mazda CX5, Kia Sportage eller Volkswagen Tiguan, for at nævne den seneste. Men glem ikke, at salget vil ridse nogle andre markedssegmenter såsom kompakt eller minibusser, for sin store alsidighed brug og prisklasse. Det er den første, men ikke den sidste, som plads Han er ved at forberede en produkt offensiv i dette område, med en større og en mindre, der vil ankomme i de kommende år.

Interiør Seat AtecaUnder den officielle præsentation havde vi mulighed for at dybtgående undersøgelse den Ateca Seat omhyggeligt, sidde, røre ved den, måle det og kender sine største styrker. Netop dens udvendige størrelse synes et klogt træk, da det giver helt indeholdt eksterne dimensioner: 4.36 meter lange, 1.84 bred og 1,61 meter. Deres kropsformer, meget kubisk, giver fremragende optimering af indvendige rum, som det har rigelig plads til fem beboere, med bagagerum på mellem 485 og 510 liter, i henhold til deres drivsystem, foran eller total Desuden ryglænene bagsædet De kan foldes i 40:60, kan nå dobbelt indre kapacitet. Lastplanet er kun 66 cm jord, hvilket letter indførelsen af ​​pakker i bagagerummet. Under gulvet, kan du fortælle, afhængigt af finish og specifikationer af lande med punktering kit, reservehjul eller konventionel.

Ateca Sæde: meget rummelig indvendig

Et andet aspekt, vi havde set er den Det tilbyder god adgang til både de forreste sæder og bagsiden. Højden af ​​døre og forhøjet siddeplads letter indgang, fordi højden af ​​hoften er i meget tæt på sædets baseposition. Alle pladser er i stor bredde, især i kote højde (97-104 cm foran og bag 99 cm), som vil give passagerer at rejse i komfort stor størrelse.

Klar kørestilling, der ligner Lion, men det placeret i en højere position, med beluftning dyser bredere og mere plads til at lave små objekter. Alle knapper er let genkendelige og er lige ved hånden, stramt grupperet. Det har også god kontrol rat højde og dybde. lancerer systemet nøglefri starten, høj opløsning skærm 8-tommer tilslutning med Apple sidste parti bil auto Play og Android, systemet vejecelle induktion, elektrisk parkeringsbremse, automatisk trailer bold optrækkelige, åbning og lukning af elektriske bagklappen fods bevægelse, plus forlygter High Power LED, kørelys bliver indikatorer slå blinklys osv I form af køre-hjælpemidler, bortset fra jordtilpasning systemet, Seat Drive Profile, som lader dig vælge terrænet skal cirkuleres for at imødekomme behovene trækkraft til miljøet, har adaptive cruise control, stand til at accelerere og bremse selvstændigt op til 60 km / t. Selvfølgelig systemet vognbane holde bistand, enhed nødopbremsning, den vejskilte, eller Blind påvisning plet vil være til stede i nogle versioner af den nye Ateca Seat.

Med hensyn til motorer og gearkasser, som vi har fortalt jer har tilgængelige versioner af 115 190 hk. Manuel gearkasse seks hastigheder for både 1,0 og for TDI og TSI lille. DSG TSI 7-speed 150 hk og kun firehjulstræk og DSG seks hastigheder i 2,0 TDI 190 hk.

Interiør Seat AtecaAteca Sæde: officielle tekniske data og egen tekniske data

Udvendige mål:

Længde (4363 mm) Width (mm 1841), højde (1611 mm)

Akselafstand: 2.630 mm

Porter:

Maks. (126 cm), min. (100 cm). Dybde: 81 cm

Højde op bakke: 54 cm

Lastning plan: 66 cm

Lastning munden bredde: 114 cm

Loading munden højde: 88 cm

Kapacitet: 485 liter i 4×4-version

Kapacitet: 510 liter i 4×2-version

bagsæder:

Bredde: 139 cm / Højde: 99 cm / 73 cm længde ben

forsæder:

Længde: 105 cm / Maksimal bredde: 145 cm / front Højde: 97-104 cm

dæk:

17 A19 tommer maksimum 245/40 R19 dæk

suspensioner:

McPherson forhjulsophænget, Bagaksel torsions 4×2 (115 og 150 hk), bagaksel 4×4 multi-link frihøjde 4×4 versioner: 18,1 cm

Gearkasse:

Manuel 6-hastighed. TDI og TSI motorer, DSG7 i TSI 150 hk 2.0 TDI DSG6 i 150 og 190 hk.

TDI og TSI 150 hk manuel eller DSG og 4×2 eller 4×4, kun 190 hk TDI 4×4 og DSG6

finish:

Henvisning, stil, Xcellence og FR (luksus eller sport)

optioner:

Ball trailer automatisk optrækkelige

Motorer Udgivelsesdato:

TDI 115 og 150 CV, TSI 150 med ACT, 3 cylinder 115 hk kun manuelt, og kun 4×2

Funktioner: 2,0 TDI 190 hk

0 til 100 km / t: 7 sekunder

Maksimal hastighed: 212 km / t

Forbrug: 5 l / 100 km

Brændstoftank kapacitet:

50 liter i 4×2 / 55 liter versioner 4×4

CO2-udledning:

Fra 112 til 141 g / km CO2

Du kan også være interesseret

– Ateca Sæde: interview med borgmesteren i Ateca

– Ateca Sæde: set af sin designer, Mesonero-Romanos

– Ateca Sæde: Seat hvorfor vælge dette navn?

– Ateca Seat: fotos og SUV spansk endelige data

Adblock
detector