Vi testede Renault Captur 2017 en SUV forbedret og forbundet

Vi testede Renault Captur 2017 en SUV forbedret og forbundet

Den Renault Captur opdaterer sit image, også forbedring af udstyr om bord kvalitet føler og forbedret tilslutningsmuligheder med Android Auto-serien. Vi har allerede prøvet.

Renault Captur 2017: vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: vi tester den nye urbane SUV

Renault Captur 2017: vi tester den nye urbane SUV

den Renault Captur Det har været siden 2013 en af ​​hovedpersonerne i den kategori af mindre SUV, den afledte nytte, for sin blanding af design, pris og løsninger, der gør livet lettere ombord samledes under navnet Easy Life (Sliding bagsædet, handskerum, høj kapacitet aftageligt betræk sæde). Og i denne 2017 den Renault Captur Det er blevet renoveret med henblik på at forbedre kvaliteten føler om bord og modernitet, hvor der Det har styrket sin tilslutningsmuligheder Nu med gratis Android Auto knyttet til E-Link-udstyr og tre typer af tilslutning for så mange trimme niveauer har været opdateret sin front, rat og øvre handskerummet, luft giver det en mere familie med stor SUV brand takket være sine nye forlygter og LED-kørelys, interiør foringer og indført mere behagelig fornemmelse. Ifølge rapporter, ud over kan du regne med fuld LED-teknologi forlygter.

I den mekaniske, dette Renault Captur 2017 bare omfatter tekniske innovationer. Således er det tilbydes med en række forskellige to benzinmotorer (0,9 og 1,2 TCE 90 og 120 hk henholdsvis sidstnævnte også med EDC dobbelt kobling forandringer, som annonceret den samme 5,6 l / 100 km gennemsnitligt forbrug; 5.2 mindste) og i begyndelsen kun en diesel, 110 hk, manuelle seks forbindelser og 3,9 l / 100 km. Efter sommeren adgang til den populære version af 90 hk 1.5 dCi vil også omfatte både fem-trins manuel gearkasse og med den EDC af dobbelt kobling. Ja timonería er blevet revideret og afdækning + gearvælger, som har forbedret nøjagtighed og udstyret med en fastere touch.

Renault Captur 2017Støtte køre Renault Captur 2017

Tre multimediesystemer andet mærke af Renault Captur fremragende forbundet bil. Det enkleste er R&Gå til brugerens smartphone tænder på en tablet tilsluttet installeret på en universel støtte, der giver adgang til almindelige telefonfunktioner, navigation og multimedie. den Media Nav, i mellemtiden, tilføjer funktioner trafikinformation, Bluetooth til at ringe, bakkamera og Driving Eco2 funktion, der gør det muligt at lære at optimere kørsel og forbrug. Jo mere sofistikerede Evolution R-Link, som har en kapacitiv skærm 7 “kompatibelt først med Android Auto, der giver adgang til den app kompatibel med hørelse -læs ledningsforstyrrelser mensjaes medfølger- WhatsApp.

Øget sikkerhed under kørsel Renault Captur 2017 involverer inkorporering af et detektor døde vinkel -fra Zen- finish. Når et køretøj blev detekteret i det ikke-synlige område i mere end ét sekund Captur cirkulerer mellem 30 og 140 km / t ville gå på en advarselslampe i ede advare føreren om den mulige fare.

Også ifølge rapporter, vil omfatte Håndfri parkeringssystem (Nem Park Assist), Stand til at parkere på nettet, batteri eller vinkelret på kantstenen, erkender de frie rum med cirkulerende Captur under 30 km / t. Chaufføren skal derfor beskæftige sig kun med speeder, bremse og efterkomme påbud fra den centrale skærm.

Renault Captur 2017Initiale Paris Renault Captur

Initiale Paris er navnet Renault tilbyder toppen af ​​rækken, som nogle af deres produkter, som giver så en værditilvækst på bekostning af en højere prisSåledes efter udseendet af Espace og Talisman, vil det gå sit forslag ved at udvide den til andre modeller i området, herunder indeholde tre SUV: Captur, Koleos og Kadjar.

En af dem er Captur denne sondring og dermed giver en spektakulær visuelt udstyr, selvom oprindeligt Det vil ikke blive markedsført i Spanien. Ud over specifikke anagrammer, vil det blive anerkendt af gitter krom gitter, beskyttende lav, de jonquils af dørkarme og især de bar intermitterende dynamiske strimler af will be led, eksklusiv model .

på interior af Initiale Paris Renault Captur er også umiskendelig. Ikke den læder-indpakkede rat, men ved Nappa opvarmede sæder, aluminium pedaler og specifikke belægninger. også monteret teknologi hjælper valgfri driving range den anden, så blinde vinkel afsløring og parkeringsassistent Easy Park, plus den nyeste R-Link Evolution-systemet og Bose Premium audiosystem.

Du kan også være interesseret i:

Alle priser Renault Captur

Crossland Opel X, dette er den sidste rival Renault Captur

Mazda CX-3 Vs Nissan Juke, vej design og kapacitet

Adblock
detector